Seuraa 
Viestejä45973

En tajua miten te jaksatte puhua niin paljon paskaa täällä, ylläpitokin on tajunnu jo aikoja sitten että tällä foorumilla ei ole älyllistä elämää.
Mitä tämäkin nyt muka on: http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=8103

kuolkaa

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Vaari
Seuraa 
Viestejä3335

Jaksoit sitten dirtymonkey jauhaa viisitoista paskashittiä puhtaasti apinoimatta sinäkin. Miten? Melkonen suoritus kaltaiseltasi.

Vähän kunniootusta edes. Simonaho on mode täällä, isolla Peellä, ja meidän kaikkien hoivalemmikki. Niitä on muitakin. Jos et niitä siedä, et tiedä tiedefoorumista mitään, etkä liemmin tieteestä sen syvimmästä päästä näemmä.

Muita ei ole näkyvissä.

Olemma kuitenkin ihmisiä täällä, likaneapina

"Etenen, sillä muistini lyhyempi kuin kehä, jota kierrän." (Markku Envall)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Matin jutut ovat sentään vielä jollain tapaa huvittavaa lukemista, toisin kuin nämä bushmannet, abdulazikset sunmuut konservatiiviboneheadretardit, jotka usean nimimerkin takaa koittavat taukoamatta provosoida ihmisiä ja aiheuttaa yleistä vitutusta.. Tosiaan, itse vasta muutama kuukausi sitten tänne foorumiin liityin ja ei voi sanoa kuin Helvetin sääli, että sinänsä erittäin hyödyllinen tiedepalsta on joutunut eräiden vakiopiinaajien kohteeksi, menee maku lukea mitään juttua paria viestiä pidemmälle kun joka kerta viimeistään kolmannessa viestissä on "KOMUKKA !!" "Haistakaa paska, Bush on Jumalan lahja maailmalle" etc paskanjauhantaa, jonka takana (luulisin) kukaan edes käärmeen tasolle älyllisesti kykenevä ei voisi pokkana seisoa.. Tosiaan moderaattoreilta toivoisin hieman enemmän aktiivisuutta varsinkin näiden pahimpien häirikköjen suhteen mutta tämä lienee noin 27.546:s kerta kun joku täällä mainitsee asiasta.
Noh ei auta muu kuin toivoa, että jonain päivänä eräiden tapausten kivekset laskeutuvat ja he löytävät jotain muutakin puuhaa kuin nimimerkin takaa provosointia..
Tosin ottaen huomioon tämänhetkisen lämpötilan, onhan se ihan ymmärrettävää kun eräillä näyttää ÄO menevän sen mukaan, mkä lämpötila ulkona vallitsee (Savor voisi tähän väliin kertoa jotain siitä, mikä energiakeskittymäyhteys vallitsee näiden kahden asian välillä )..

Kieltämättä Maukat, BUSHMANIT ja Savorit laskevat foorumin tasoa rutkasti,
mutta kaikenlainen huomio on hyvää huomiota heille.

Kalle Korruptio
Kieltämättä Maukat, BUSHMANIT ja Savorit laskevat foorumin tasoa rutkasti,
mutta kaikenlainen huomio on hyvää huomiota heille.

Kalle on kyllä kova jätkä!

En ole toisaalta kertaakaan huomannut Kallen kehuneen ketään, saati ottavan kantaa asioihin. Kallen ainoa tehtävä on olla "esimoderaattori" ja ja vittuilija ja palstan poliisi. No siinä oli jo kolme tehtävää. Multinicki kaiken lisäksi.

Voin olla väärässäkin...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat