Seuraa 
Viestejä2492

Lankesit uteliaisuuteen.

Edellinen vastaukseni tietoisesti ajattelematta- aiheeseen aiheutti minulle raskaan olon. Synti todella painaa vai lankesiko päälleni tiäremiehen viha ? Kuitenkin ajauduin skitsofreniseen tilaan.
Se on luova tila, mutta siinä vaani suuruudenhulluus ja vainoharhaisuus ja joutuu todella taistelemaan, ettei todellisuudentaju pääse lopullisesti karkaamaan.

Mitä ajattelin ? Voisiko suomen kielen avulla todistaa persoonallisen Jumalan olemassaolo ?
Olisinko Väinämöinen, joka laulaisi koko maailman suohon ? Kalevalaa on verrattu Raamatuun ja onhan Israelin ja Suomen lipuissa samat värit. Sitten tuo " naisen kaikkein pyhin ". Onko missään muussa kielessä kohtuus ( itsensä hillitseminen kaikessa ) -sana johdettu kohtu -sanasta ?

Tutkailin ruumiini kieltä kun tein työtä ja yritin olla tässä ja nyt. Kun hätäilin, kusetti. Kun ajattelin olla laiskana asialle, röyhtäilin. Kun pelotti, pieretti. Tässä vaiheessa ajatus karkasi Eino ( siis 2*ei) Säisän ( siis sä isä ) Kukkivat roudan maat -kirjan huoraan, joka pantaessa aina pieri.

Sitten homous. Mika Waltari on todennut voimakkaasti uskonnollisilla olevan voimakas seksualisuus. Kun paavi bullallaan on määrännyt papeilta pannaan seksin, joutuvat he himossaan turvautumaan poikasten peppuihin. Peppua pannessa ei pullat mene uuniin. Se on niinkuin korkeushypyssä, jossa vanhalla tyylillä kolmas jalka yleensä pudotti, mutta uudella tyylillä se onkin peppu ( vertaus vähän ontuu ). Sitten lesbokirjailija Saisio ( voi kun saisi jo ).

Riettaaksi mennään tässäkin. Väinämöinen Ainolle: Sun jos sais. Ajatuksissaan ajattelee murteella "sut jos sais" ja jatkoa " niin kyllä sut sutsais ".

Kaunis mieli -elokuvassa suuruudenhullu tiedemies etsi sanomalehdistä venäläisten salaviestejä
ja raportoi tuloksensa hylättyyn postilaatikkoon. En ole niin fiksu mutta melkein yhtä hullu.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat