Seuraa 
Viestejä45973

Olen joskus lukenut että Atlantiksessa kehitettiin tarvittava energia auringosta. Auringon valo tai säde ohjattiin jonkinlaiseen kiteeseen, joka muunsi sen tarvittavaksi lämpöenergiaksi. Oliko asia näin?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
salai
Seuraa 
Viestejä9213

Aurinkoenergia muuttuu nykypäivänäkin useimmiten lämmöksi osuessaan mihin tahansa pintaan, ei siihen tarvita mitään atlatislaisten ihmekiteitä. Lehtivihreä muuttaa auringon energian kemialliseksi energiaksi, mitä voidaan käyttää vaikkapa polttopuina talojen lämmitykseen.

*
Onhan se hyvä, kun tulee uusia keskustelijoita foorumille. Kuitenkin tuntuu hieman liialliselta Orele:n halu avata uusia ketjuja aiheista, joista on keskusteltu useaan otteeseen aikaisemmin.

Ei kehitys etene niin nopeasti kuitenkaan, että muutaman kuukauden vanhat mielipiteet vetyautoista, ihmisen polveutumisesta tai aurinkoenergiasta olisivat arvottomia.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Mahdollistahan se olisi, siis ohjata auringon valo peilein ja linssein johonki syvään kaivokseen, joka kohdistettaisiin johonkin valoa "Absorvoivaan" aineeseen saaden aikaan lämpö energiaa...

Edit, olit 2 nano sekunttia nopeempi...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat