Seuraa 
Viestejä45973

Kuinka ajatuksen hallinta toimii? Onko se jokin automaatio, opittu tapa vai mikä systeemi aivotoiminnassa pitää yllä ajatuksenhallintaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Haku
Kokeile tuota ensin kun jokin teema kiinnostaa. Aloitat paljon aiheista joista täällä on keskusteltu aiemmin ja usein paljon. Niihin voi jatkaa vaikka kysyen jotain uutta aiheesta. Tietysti pitkät ketjut on raskasta kahlata läpi, kun niissä on niitä riitoja hidasteena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Ainakin hallinta palvelee henkiin jäämistä. Eli kai se on automaattinen toiminta sen suhteen, että riittävästi henkiin jäämistä palvelevat aatokset pysyvät pinnalla. Jos ei ole välitöntä uhkaa, niin aatokset kuljeksivat kohti viihteellisempiä henkiinjäämisilmiöitä, kuten on lisääntyminen ja vaikka syöminen.

Saalistusvietti taitaa olla aika pinnalla aina. Ja sen nykymuoto on työnteko. Normaali heppu tekee paljon sen eteen, että töitä on eli että työpaikka on. Kuvitelma on että on huolissaan velvollisuuksistaan. Tosiasiassa on saalistusmatkalla koko ajan töittensä kanssa puuhatessa. Ajatukset siis keskittyvät ravinnon ja lämpimän sijan hankintaan.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat