Seuraa 
Viestejä45973

MOL:n sivuilla on työpaikkailmoitus, jossa oli mm. näin: Oletko ilkeä, pitkävihainen, vallanjanoinen, kostonhimoinen, ihmisten inhimillisistä heikkouksista sairaanloisen kiinnostunut, muitakin alhaisia vaistoja omaava mutta nopeasti tuloksia aikaansaava kyynikko? Oletko röyhkeä, rahanahne, kunnianhimoinen työnarkomaani? Tarjoamme rahaa, valtaa ja mainetta ritirintaa menestyksen kanssa. http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi&jobID=6519502&index=1&anchor=651...

Noita ominaisuuksia arvostetaan nykyään lähes firmassa kuin firmassa, mutta ensimmäisen kerran näin ne ihan kirjattuna työpaikkailmoituksessa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Työnantajat haluaa työntekijöitä jotka otsa hiessä ahertaa pienen palkkansa eteen, tohveleita, hiljaisia hissukoita, hiirulaisia, jotka ei uskalla vastaan sanoa, tekevät kuin käsketään.

Mutta työnantajat tarvitsevat myös aktiivisia, uskaltavia, röyhkeitä ja riskiä ottavia ihmisiä. Tuollaiset ihmiset laittaa uudistuksia alulle ja pystyvät myös vaikuttamaan muita ihmisiä.

Olisiko tuossa vain suomennettu "etsitään rehellistä, sosiaalista ja kunnianhimoista ihmistä vaativaan työympäristöön". Lisää tuollaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat