Seuraa 
Viestejä45973

FYSIIKAN LOPULLINEN PERUSTEORIA
Tässä viestiketjussa tulen esittelemään kokonaisuudessaan kehittämäni fysiikan lopullisen perusteorian (Theory Of Everything).

OSA 1: Multiverumi ja hyperavaruus
OSA 2: Universumi ja laajeneva aika-avaruus
OSA 3: Maailmankaikkeuden perusrakenne ja perusrakenneosat
OSA 4: Perusvuorovaikutukset ja niiden toiminta
OSA 5: Kokoomahiukkaset ja hiukkaskentät
OSA 6: Materia- ja voimanvälittäjähiukkaset
OSA 7: Kvarkkisysteemit (Hadronit: mesonit ja baryonit)
OSA 8: Nukleonit ja ytimet
OSA 9: Atomit
OSA 10: Molekyylit
OSA 11: Materiahiukkasten ajan- ja koon suhteellisuus
OSA 12: Musta-aukko ja singulariteetti
OSA 13: Universumien sukupolvet
OSA 14: Tietoisuus osana diskreettiä maailmankaikkeutta

Toivon että tämä viestiketju omistetaan kokonaan fysiikan lopullisen perusteorian esittelylle, ja kysymyksille sekä muulle keskustelulle luodaan toinen viestiketju. Näin teorian esittely pysyy yhtenäisenä kokonaisuutena.

Tekstin lainaaminen on sallittua, kunhan linkki tähän viestiketjuun mainitaan.

http://www.final-theory-of-physics.dyndns.org ???

Ilmeisesti Utelemaisesti uskoo teoriaansa kun on domainin hankkinut.
Laaja sivusto, mutta yhteys pätkii ikävästi.
Latautumisesta päätellen runsaan Mbps uploadin päässä.
Suosittelen hankkimaan kiinteän ip:n.

Sanokaa nyt jotakin tästä teoriasta laitostieteilijät. Pää on ihan pyörällä kun sivusto on niin laaja ja asiaa on älyttömästi. Toisaalta kuulostaa aivan järkevältä. Oliskohan tämä nyt se oikea lopullinen toe?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Kehittämäni fysiikan kaiken teorian (Theory Of Everything) julkaisu

viesti 1 8.6.2004 14:36:20
- Kehittämäni fysiikan lopullinen yhtenäisteoria perustuu ajan ja avaruuden kvantittumiseen ja solumaiseen avaruuteen. Teorian taustalla on absoluuttinen aika-avaruus ja se antaa diskreetit arvot kaikille luonnonilmiöille. Useita vuosia työstämäni teoria on ns. fysiikan lopullinen perusteoria, koska se selittää avaruuden rakenteen täydellisesti geometrisoiden sen. Samalla teoria kertoo universumin laajenemisen ja kehityksen alkuräjähdyksestä alkaen, täysin deterministisenä syyseuraussuhteiden verkkona.

Suomen- ja englannikieliset sivut teoriasta ovat tulossa noin tunnin kuluttua julki, joten pyydän halukkaita odottamaan linkkejä useampisatasivuisille nettisivuille, joissa teoria käydään läpi grafiikoin ja animaatioin. Sivut sijaitsevat usealla palvelimella, joten kaikki halukkaat pääsevät arvioimaan teoriaa, sekä jättämään kysymyksiä keskustelufoorumeille.

Fysiikan lopullinen perusteoria selittää muunmuassa:

- Ajan, avaruuden ja energian rakenteen
- Aineen (materian) massan rakenteen
- Alkuräjähdyksen ja universumin laajenemisen syyt
- Kaikki luonnon perushiukkaset ja näiden arvot(voimanvälittäjät ja materiahiukkaset)
- Kaikki kvarkkisysteemit (hadronit) sekä näiden arvot
- Nukeleonien (protonin, neutronin) rakenteen ja arvot
- Ydinten rakenteen ja useiden ytimien kaikki arvot
- Atomien rakenteen ja joidenkin atomien kaikki arvot
- Pimeän aineen- ja energian
- Punasiirtymän
- Aikadilataation selityksen absoluuttisessa avaruudessa
jne. jne.

Teoria perustuu klassiseen fysiikan kuvaukseen laajennettuna Planckin kehittämällä energian kvantittumisella, joka on kuitenkin siirretty laajempaan viitekehykseen koskemaan kaikkia fysiikan suureita.

Teoria yhdistää neljä luonnon perusvoimaa yhden kaikenkattavan vuorovaikutuksen ilmentymiksi (yhtenäiskenttä).

Teoria kertoo sen kuinka kvanttimekaniikan reaalisuuden hylännyt todennäköisyystulkinta ja Einsteinin absoluuttisen viitekehyksen hylännyt suhteellisuusteoria ovat virheellisiä tulkintoja, ja miten kvanttimekaniikan tilastollisuuden ja epämääräisyyden taustalta löydetään piilomuuttujat, jotka kertovat diskreetisti järjestelmän tilan ja vaikkapa elektronin ratapaikan atomissa. Einsteinin suhteellisuusteorian tulokset taas selitetään kiinteällä tausta-avaruudella.

Teoria antaa klassisen- ja kvanttifysiikan saamat likiarvot hiukkasille, mutta arvot ovat tarkkoja suurimmalla mahdollisella tarkkuudella.
Teoria ei pelkästään anna tarkkoja arvoja, vaan se kertoo myös niiden syyt, kuten myös sen miksi sallitut hiukkaset, ja vain ne ovat mahdollisia.
Kaikki tulokset ja fysiikan suureet saadaan teorian peruslähtökohdista ja muutamista peruslaeista ilman mitään kikkailuja.

Toivon että annatte sivuilla palautetta. Myös kaikki kritiikki teoriaa kohtaan on tervetullutta.

Juhani P. Numminen

viesti 8 8.6.2004 14:59:32
- Lisäyksenä vielä se että teoria on saatavissa myös useammalla vertaisverkko-ohjelmalla (eDonkey, DC, WinMX, BitTorrent jne.) nimellä Juhani P. Numminen TOE tai JPN-TOE sekä useammalla muulla nimellä multimediamuodossa että pdf-dokumentteina. Tiedostot ovat salattuja ja pakattuja, avaimet ovat jo jaossa.

Koneeseeni kohdistuva liikenne ja kyselyt ovat lisääntyneet jo nyt huomattavasti, joten korostan että nettisivut ovat useammalla palvelimella sekä vertaisverkoissa odottamassa pikaista julkaisuajankohtaa, eli liikenne koneelleni on turhaa.

viesti 10 8.6.2004 15:13:27
- Teoriani muuttaa niin radikaalisti käsitystä maailmasta, ja myös ihmisen asemasta siinä, että katsoin parhaimmaksi ja turvallisimmaksi tavaksi julkaista materiaali mahdollisimman laajalti heti ja niin ettei julkaisua voi enää mitenkään estää.

Kuten sanoin, jokainen voi tehdä itse johtopäätöksensä teorian paikkansapitävyydestä, koska se on jokaisen normaaliälyllä varustetun ihmisen ymmärrettävissä sekä esitettävissä ja simuloitavissa täydellä tarkkuudella.

viesti 26 8.6.2004 16:37:09
- Kuten jo sanoin www-sivutkin ovat tulossa tämän päivän aikana, kunhan kaikki sivustot saadaan kuntoon. Muutamassa palvelimessa on ilmennyt ongelmia, mutta ne saadaan kuntoon tuotapikaa. Sen sijaan vertaisverkkoon tiedostot on jaettu jo hyvissä ajoin, joten jollakin tapaa ne oli suojattava samanaikaisen julkistuksen tähden.

Kuten sanottua ne jotka eivät ole saaneet, tai pysty lataamaan multimedia-CD:täni teoriasta (bin+cue), saavat sen luettavakseen tuota pikaa.

viesti 27 8.6.2004 16:46:00
- Niin ja muistutuksena kyseessä on tekijänoikeuksien alainen materiaali, jonka lainaaminen ilman lupaa sekä kaupallinen käyttö on kielletty, ok:)

viesti 35 8.6.2004 17:19:04
- Puhukoon teoria puolestaan. Sivuilta ja dokumenteista löydät tietoni myös tietoni. Mutta kuten sanottua, teoria on se tärkeä asia ei tittelini.

viesti 42 8.6.2004 18:36:57
- Katsoisin hengenheimolaisekseni mielummin Pekka Virtasen ja hänen D-teoriansa.
Minua ja muita teoreetikkoja erottaa ehkä eniten se että teoriani perusteista (peruslait) pystyy suoraan saamaan kaikki hiukkaset ja vuorovaikutukset sekä niiden tarkat arvot (joiden likiarvoja klassinen fysiikka ja kvanttimekaniikka tuottaa)

Geometrisena mallina nämä teoria pystyy myös kuvaamaan ja simuloimaan realistisesti tapahtumat. Tietenkin kentän koon vain tietokoneen laskentatehon puitteissa. Atomitasolle asti nykyisellä kotimikrolla.

Mekaaninen kaiken selittävä malli kertoo siis kaiken aineellisen maailman ominaisuuksista, sen tietoisen puolen pohtimisen jätän muille.

Koska malli poistaa epämääräisyysperiaatteen, kvanttipotentiaalin, aaltofunktion ym. välivaiheen fysiikan ominaisuudet tarpeettomina, ja kertoo kentän osana olevien reaalihiukkasten kaikki ominaisuudet. Simulointi näyttää yksi-yhteen luonnon kanssa, mitä kussakin määrätyssä kentässä tapahtuu (siis kentässä jonka hiukkaset on valittu, vaikkapa elektronin neutriinon liike halutussa fotonitaustassa, tai para-positroniumin vuorovaikutus halutussa fotonitaustassa).

Siinä mielessä mainitsemasi henkilöt ovat kaikki hengenheimolaisiani, että he kaikki ovat etsineet mallia joka kuvaisi maailman tapahtumat ilman todennäköisyystulkintaa pitäytyen determinismissä. Teoriaani etsi myös Einstein kutsuen sitä yhtenäiskenttäteoriaksi, joka kaikkien voimien yhtenäiskuvaus on. Einsteinin virhe oli oma tekele suhteellisuusteoria, jonka merkityksen hän tulkitsi väärin siten, että poisti absoluuttisen tausta-avaruuden eetterin. Ajattelutapaa ja absoluuttisen avaruuden merkitystä muuttaen hän olisi hyvinkin saattanut löytää yhtenäiskenttäteorian, koska uskoi vakaasti reaalimaailmaan. Tavallaan hän joutui omaan ansaansa.

Jokainen voi tarkistaa ja ymmärtää teoriani oikeellisuuden, yksinkertaisuuden ja kauneuden. Mikään siinä ei voisi olla toisin.

viesti 59 8.6.2004 20:07:32
- Jostakin syystä kolme neljästä palvelimesta on pelvelunestohyökkäyksen kohteena parhaillaan. Joka tapauksessa sivut saadaan toimimaan ja tiedostot löytyvät p2p-softilla.

viesti 223 10.6.2004 22:53:02
- Sivusto on ruuhkautunut ja otamme sisään väkeä sitä mukaa kun kaistaa vapautuu. Ylimääräiset ohjautuvat nimisivulle.

Sivusto oli pakko muuttaa maksulliseksi liiankin vilkkaan kysynnän takia.

Kaikki haluavat tulevat pääsemään sivustolle ja olemme hankkimassa lisää sivutilaa.

Lähde: Akasha-arkisto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat