Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kalevan juttutuvasta seuraava:

Pölhölandiassa kaikki hyvin?

Aamun Kalevaa selatessani heräsin ajatukseen, kuinka älyttömiä asioita meidän yhteiskunnassamme on. Tässä muutama kaikille jo tuttujakin esimerkkejä:

- muutamat harvat pääsee ökyrikastumaan ihmisten perustarpeella eli sähköllä ja sekin pelkästään tuurilla (no toisaalta Pölhölandia ansaitsee veroisensa pölhöt johtajat, jotka tällaisia sopimuksia tekevät siellä toisella puolella)

- terveellinen ruoka (kevyttuotteet) on kalliimpaa kuin perusrasvainen ruoka (sitten pelotellaan kansaa metabolisella oireyhtymällä sun muilla hirvityksillä, jotka rapistavat kansaa)

- samaan aikaan kun hinta- ja alv-politiikalla kannustetaan ihmisiä syömään (ja juomaan) epäterveellisesti pelotellaan, että teitä ei sitten hoideta, kun itse hankitte tautinne

- turvallisten uusien autojen hinnat on veroilla sun mulla nostettu pilviin (niinpä kansa tyytyy niihin ruosteisiin toyotoihin, jotka rusinoituvat kolarissa)

- bensan hinta pidetään ylhäällä mm. verotuksillisin keinoin ja yksityisautoilua syyllistetään (samaan aikaan joukkoliikenteen hintoja nostetaan ja reittejä karsitaan ja suunnitellaan parkkihalleja/-luolia - verovaroin)

- kansallinen lentoyhtiö lennättää Euroopan pääkaupunkeihin halvemmalla kuin omaa kansaa sisäisillä reiteillä

- on edullisempaa lentää saastuttavalla rakkineella lomailemaan Kanarialle kuin lomailla omassa maassa vaikkapa Lapissa (ja edistää kotimaista elinkeinoa)

- työttömyyskortistossa tukiviidakkoineen on pienipalkkaisen edullisempaa olla kuin hankkiutua pätkätöihin

- jos haluaisitkin kehittää itseäsi työttömänä vaikka opiskelemalla, sinua rangaistaan ja kyykytetään ottamalla rahat pois (ota lainaa, jos saat tai pysy lestissäsi köyhä!)

- julkinen sektori (=ihmisten peruspalvelut) tuhlaa huikeat määrät rahaa kaikenmaailman koulutuksiin, tykyihin ja uusiin laitteisiin ja rakennuksiin mutta voivat huonosti ja palvelut puutteellisia, kun oikea johtajuus on hukassa (samaan aikaan vanhuksilta kiristetään vaipoista)

- vanhemmilla (äideillä) on pakko hoidattaa lapsensa vierailla vaikka päiväkoti- sun muu hoito taitaa olla kalliimpaa kuin kotona hoitaminen kotihoidontuilla (vaihtoehtojahan olla pitäää....)

- Oulun kukkanen: kunnallinen liikelaitos ostaa verovaroilla omasta seinästä mainostilaa...

Ei saateri tästä tule loppua. Rupiaa vanhakin kapitalisti punertumaan tällä menolla. Nooo, vaalit on edessä...

Cyynikko

http://62.237.51.220/plus/index.cfm?kes ... esrows2=15

Sivut

Kommentit (188)

Ja kukakohan tässä on ollut hallituksessa tämän aikaa? Taitaa olla SDP:n herrat jotka tätä pölhölandiaa tällähetkellä pyörittää.

Minua ihmetyttää vaan tässä hommassa se, että miten vasurien toilailut saadaan aina käännettyä "porvarien" viaksi?

Ei mitään uutta, mutta hyviä huomioita kaikki tyynni.

Toisin kuin edellinen kirjoittaja, lähtisi en SDP:tä, niin kirosana kuin onkin, sen enempiä syyttelemään kuin sinivihreitäkään. Tuntuu politiikka ja päätöksenteko ylipäätään niin pahoin vieraantuneen "oikeasta" elämästä. Jaksa sille enää edes nauraa en.

Toope
Seuraa 
Viestejä24735
Liittynyt23.7.2006

Kuten Juice sanoi:

Pahimmat ympäristömyrkyt ovat ddt, pcb ja sdp.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Kirje kansanedustajille 12 maaliskuuta 2005 kun köyhyyskeskustelu oli Eduskunnassa päättynyt:

Päiväys: Sat, 12 Mar 2005
Otsikko: HYVÄÄ HUOMENTA SUOMI HYVIN PYYHKII

Hyvät Suomen kansanedustajat

Lisää vinkkejä teille, että miten Suomi saadaan voimaan hyvin ja tunnette onnistuneenne tehtävissänne. Osahan on jo toteutunut:

Säästöjä sosiaali- ja terveysmenoissa: Sairaalaan joutuneet dementikot, vanhuksen jne, voimakkaan lääkityksen, nestehukan, aliravitsemuksen sekä makuuttamisen avulla hautaa. Kunnat säästävät, kela säästää. Hautaustoimistot menestyvät. (Huom. Yksityisyrittäjiä. Lisäys tehty 3.9.) Tämähän on jo pitkälle toteutunut Suomessa.

Työttömiltä yksinhuoltajilta lapset huostaan. Siinä vaiheessa yksinhuoltaja sekoaa,joutuu sairaalaan, saa lääkityksen päälle, muuttuu apaattiseksi ja jää vuoteen omaksi. On valmis kuolemaan. Kunnat säästävät, Kela säästää. Sijoituspaikat varsinkin laitokset tienaavat, pääsevät pörssiin. Ja sijaisperheet saavat lisätuloja. Osaksi jo toteutunut.

Jos yritykset muuttavat ulkomaille ja paljon jää työttömäksi ihmisiä, niin yli 40-kymppisille vahva lääkityspäälle - ei ne kuitenkaan töihin pääse ja sitten eivät halua eikä joka paikassa ole edes töitä tarjolla-. Kunnat säästävät, Kela säästää, Ay-liikkeet säästävät, jne.

Perintövero EHDOTTOMASTI pois. Näin monet ikääntyvät ihmiset pääsevät joutuisasti ikuiseen lepoon, kun perilliset haluavat osingoille.

Kohta ei tarvita julkisia palveluita. Kunnat säästävät, valtio säästää. Ja sittenhän voi alkaa työttömien kuntatyöläisten eliminoiminen, sitten valtion työntekijöiden eliminoiminan jne.

Ja kukaan ei ole "jurputtamassa" hyvin työnsä tehneille ministereille ja kansanedustjille golf-, Amerikan- ja muistakaan matkoista.

Pitkäaikaistyötön, opintovelkainen, kahden huostaanotetun ja yhden pienen pojan äiti, vanhempieni lapsi ja Suomen kansalainen.
--

- jos haluaisitkin kehittää itseäsi työttömänä vaikka opiskelemalla, sinua rangaistaan ja kyykytetään ottamalla rahat pois (ota lainaa, jos saat tai pysy lestissäsi köyhä!)
Ei kannata olla niin tyhmä että menee jonnekkin helsingin ydinkeskustaan ja vuokraa sieltä kämpän jos ei meinaa rahat riittää, hyvin riittää opintotuet vaikka olisi rikkaat vanhemmatkin (jotka eivät rahallisesti välttämättä tukisikkaan), tuttu juttu, eihän se mitään hassun hauskaa puuhaa ole mutta menettelee.

Yrjö
Yrjö

Mutta hallitus ei anna periksi, vaan jatkaa uhrautuvia ponnistelujaan. Nyt hallitus aikoo säätää pitkäaikaistyöttömille nykyistä selvemmän velvollisuuden hakea aktiivisesti töitä edellytyksenä työttömyyskorvaukselle.

Työttömyyskorvauksesta aiotaan tehdä vastikkeellinen ja työmarkkinoille pyrkimisestä tavalla tai toisella työttömän työtä.
Tämähän vastaa lähinnä säkillä pimeään kannettua valoa tai kaivoon
kannettua vettä. Tässä vaiheessa viimeistään luulisi ihmisten nousevan
vastarintaan.

Teksti lainattu keskustelusta:

Hallituksen tavoite: Työhön pyrkiminen työttömän työksi.

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=11269

Tämä on katsos sitä kapitalismia.
Jotta esim. terveellinen ruoka olisi edullisempaa kuin epäterveellinen, meidän olisi säädeltävä elintarvikkeiden hintoja sen mukaisesti, miten hyödyllisiä ja tärkeitä ne kansalaisille ovat. Se taas olisi sosialismia se. Kapitalismissa asia toimii siten, että hinta määräytyy markkinoilla sen mukaan mitä ollaan valmiit maksamaan. Jos tuotteella on paljon kysyntää, siitä voidaan pyytää korkeaa hintaa. Toisaalta, hintaa voi nostaa sekin, että sillä ei ole niin suurta kysyntää, että sen suuri tarjonta olisi kannattavaa - tai sen tarjoaminen muuten on kallista. Jos ihmiset yhä ovat valmiita maksamaan siitä, että joku heille tällaista tuottaa, hinnat nousevat korkeiksi.
Julkisen liikenteen hinnat nousevat ihan vain VR:n YTV:n yms. törkeän ryöstö- ja valvontapolitiikan takia. Siinä voisi kilpailutus auttaa. Sellainen kunnollinen kilpailutus, että eri yhtiöiden matkoista perimät maksut, harjoittama valvonta jne. eivät olisi lailla säädetyt samanlaisiksi. Olisi siinäkin ongelmansa: vähänasutetuilla alueilla liikennöinti voisi käydä kannattamattomaksi tai matkustaminen tulla todella kalliiksi.

Veikko
Ja kukakohan tässä on ollut hallituksessa tämän aikaa? Taitaa olla SDP:n herrat jotka tätä pölhölandiaa tällähetkellä pyörittää.

Minua ihmetyttää vaan tässä hommassa se, että miten vasurien toilailut saadaan aina käännettyä "porvarien" viaksi?

Ei välttämättä syy ole SDP:n sillä politiikkahan on kaupankäyntiä.
Elikkä hallitus päättää sitä ja tätä kunhan vaan sitten Joku siitä saa palkinnon. No nyt muistin .lehmäkauppa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat