Seuraa 
Viestejä45973

Arvoisat lukijat,

Tajuntaan liittyvät kysymykset ovat ihmiskunnan suurimpia ongelmia, eivätkä vähiten niin sanotut psi-ilmiöt. Kansainvälisessä mittakaavassa onkin kehittymässä uusi tajunnatutkimukseen keskittynyt monitieteinen tieteenala, jossa Suomella on ollut viimeisen kymmenen vuoden aikana yhä näkyvämpi rooli, vaikka kansallisessa ilmastossa tämän alan tutkimustoiminta ei ole vieläkään täysin saavuttanut laajaa tunnustusta ja hyväksyntää. Tajunnantutkimus on kuitenkin alkanut murtautua suuren yleisön tietoisuuteen, millä saattaa olla suuri merkitys paitsi perinteisten tajunnanilmiöiden tutkimuksen kannalta, myös kiistanalaisiin ja haasteellisiin psi-ilmiöihin liittyvien kysymysten tutkimukselle.

Jotta tämä tämä nouseva tieteenala saavuttaisi ansaitsemansa läpimurron, eivätkä myöskään yllä mainitut kysymykset joutuisi tässä tarpeettoman syrjittyyn asemaan niihin liittyvien ennakkoluulojen vuoksi, Paranormaalin Tieteellinen Tutkijaverkosto eli ParaNet aloitti vuonna 2000 hankkeen, jonka tavoitteena oli lisätä kansallisesta tiedepolitiikasta päättävien tahojen tietoisuutta paranormaalin tutkimuksesta ja siihen liittyvistä tutkimustarpeista, varsinkin tietoisuuden tutkimukseen liittyen. Tämä työ on edennyt lupaavasti, mutta vastoinkäymisistä ja resurssien puutteesta johtuen riittävän kattavaa selvitystä ei ole saatu vielä täysin koostettua. Sillä välin kun taustatyö tämän hankkeen tiimoilta etenee, päätin nyt avata uudelleen kansalaisadressin, johon ParaNet ryhtyi keräämään nimiä silloin kun tuota hanketta aloiteltiin. Nimien keräys on siis jatkoa muutaman vuoden takaiselle keräykselle, jossa saatiin silloin kokoon noin tuhat nimeä ja nyt olisi tarkoitus saada vähintään kaksi kertaa tämä määrä. Jokaisen aiheesta kiinnostuneen kannattaa siis antaa oma panoksensa asialle, lähettäkäämme yhdessä tajuntaa laajentavat terveiset päättäjillemme!

Itse adressi löytyy täältä
http://adressit.com/paratutkimus

Alkuperäinen tiedote adressin tiimoilta
http://www.paranet.fi/paradocs/uutisia/ ... i2000.html

Monitieteisestä tajunnantutkimuksesta
http://domino.utu.fi/tiedotus/tiedotuks ... enDocument

Tajunta on mielen ydin
http://www.via.fi/revonsuo.htm

Mahdolliset kommentit voisi kirjoittaa yhteen paikkaan eli tänne
http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... iID=206143

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Eipä sitä tarvitsisi kuin vähän antaa taidonnäytettä todellisista kyvyistä kuten esimerkiksi mies joka pystyi vaikka kurkulla pitämään keihästä vastassa kun kaks miestä työnsi sitä eikä iho mennyt rikki tms. Mitä mahtavia militaarisia sovellutuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat