Seuraa 
Viestejä45973

Minne muuten meni aihe Newton tukee Savoria?

No jostakin aiheesta varmaankin löytyy tuo teksti, joten siirrän sen tähän aiheeseen, kunhan löydän.

Eli Newton ajatteli jo yli 300 vuotta sitten aineesta samaan suuntaan, mihin minä olen päätynyt noin 3 vuoden vuoden pohdinnan tuloksena.

Vaan eipähän Newton pystynyt irtaantumaan massallisen kappaleen kyvystä vetää toisia massallisia kappaleita puoleensa ja niin hän ei löytänyt ajatusta yhdestä yksinkertaisesta periaatteesta, jonka mukaan kaikki perustuu paineen vaihteluun.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Ursan julkaisema kirja Isaac Newton-jättiläisen hartioilla.

"Varhaisimmissa kirjoituksissaan Newton yhdistää merkuurisen hengen eetteriin ja esittää myös kaikkien aineiden saostuneen eetteristä, joka vaiheittain tiivistyy yhä tiheämpään olomuotoon."

"Hänen käsityksensä mukaan aine on muodostunut hierarkisesti, sisäkkäisille kuorille järjestyneistä hiukkasista. Mitä syvemmälle aineen sisään mennään, sitä enemmän on hiukkasia suhteessa niitä ympäröivään tyhjään tilaan."

"Työskentely alkemian parissa johti hänet aineen mikrorakenteen teoriaan, jonka mukaan hiukkaset olivat hierarkisesti ja keskusta lähestyttäessä tihenevästi järjestäytyneinä sisäkkäisille kuorille."

Näin siis Newton jo yli 300 vuotta sitten.

Newton oli siis todella lähellä totuutta. Hänen olisi tarvinnut vain oivaltaa, ettei vetävää voimaa ole, koska aineen pienimmissä osasissa on valtava paine, joka purkautuu koko ajan, jolloin aine peittää jo olemassa olevasta tilasta koko ajan enemmän ja enemmän.

Savor

;):)

Esim. meteoriitti saa ilmakehän molekyylit työntymään vastakkaiseen suuntaan entistä nopeammin, koska meteoriitti palaa/laajenee/räjähtää normaalia noopeammin, hankautuessaan ilmakehän molekyyleihin ja niiden atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin.

Ja näin meteoriitista avautuva energia lisää ilmakehän atomien ytimien välissä liikkuvan energian tiheyttä/energisyyttä, jolloin ne jatkavat toistensa tönimistä kohti vähemmän tiheää aluetta normaalia nopeammin.

Kahden vierekkäin riippuvan kuulan hylkimis ja ikäänkuin vetämisilmiö selittyy tätä meteoriitti-ilmiötä käyttäen.

Saman varauksen omaavista kuulista avautuu sellaisia energia-aaltoja, joissa olevat energiakimput hankautuvat jo ennen kuulan pinnan tavoittamistaan vastaan tulevista energiakimpuista avauneisiin energia-aaltoihin, jotka saavat nämä energiakimput palamaan energiaansa paljon eteenpäin ja kun nämä voimakkaasti palavat energiakimput kohtaavat kuulan atomien ulkokehät ja atomien ytimistä avautuvat energia-aallot, ne räjähtävät/palavat niin paljon energiaa kuulan tällä puolella, että kuulan tämän puolen atomit työntyvät kohti seuraan kerroksen atomien ytimiä niin tehokkaasti, että sinne päin avautuvat energia-aallot saavat ai´kaiseksi ketjureaktion, joka työntää kuulia poispäin toisistaan, samalla kun ne laajenevat kolmiulotteisesti ja työntyvät poispäin maapallon keskipisteestä.

Ja hylkimisilmiö jatkuu, koska nyt kuulista avautuu paljon energiaa toisiaan kohti ja tämä pitää yllä hylkimisreaktiota.

Vaan annas olla kun kuulilla on ns. eri varaus, jolloin toisesta avautuu energisempiä energiakimppuja kuin toisesta?

Nythän kuulien välissä kohtaa eri energian omaavat energiakimput, jotka eivät saa toisiaan palamaan/avautumaan niin paljon energiaa eteenpäin ja näin kyseiset energiakimput syöksyvät kohti kuulia nopeammin ja humahtavatkin atomien ytimien välissä kuulien sisään ja siellä ne alkavat palaa koko ajan nopeammin ja näin ne lisäävät kuulien atomien ytimistä avautuvien energia-aaltojen tiheyttä sitä enemmän mitä pidemmälle kuulan sisällä pääsevät etenemään.

Ja kun energiakimppujen palaminen/avautuminen/räjähtäminen nyt on voimakkaampaa kuulan puolivälin jälkeen kuin ennen puoliväliä, niin silloin kuulan sisäinen paine tönii kuulan kolmiulotteisesti laajenevia atomien ytimiä kohti toista kuulaa, samalla kun kuulat laajenevat kolmiulotteisesti ja työntyvät poispäin maapallon keskipisteestä samassa suhteessa kuin laajenevat.

Esittäkääpä jotakin yhtä loogista ja yhtä konkreettiseen havaintoon perustuvaa.

Konkreettinen havaintonihan oli meteoriitin voimakas palaminen ilmakehässä, joka saa ilmakehän atomit työntymän vastakkaiseen suuntaan normaalia nopeammin.

Niin, ette pysty esittämään mitään yhtä loogista nykyisellä fysiikalla.

Savor

;):

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keksit vetäviä otsikoita, joihin juttusi ei liity mitenkään. Pistäisit otsikkoon vaikka: "S:"alkuun.

tietää
Keksit vetäviä otsikoita, joihin juttusi ei liity mitenkään. Pistäisit otsikkoon vaikka: "S:"alkuun.

Jokainen joka on seurannut ajatukseni kehittymistä tai on edes tutustunut tähän aiheeseen

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=10099

ja on lukenut tässä aiheessa Newtonin tavan selittää miten aine on rakentunut, niin että mitä sisempään aineen erillisissä osissa mennään, sitä tiheämmässä siellä on aineen osia, jolloin niitä on enemmän saman kokoisella alueella,

ymmärtää, että Newton puhui jo yli 300 vuotta sitten samasta asiasta mistä minä olen puhunut yli vuoden ajan.

Kuitenkin niin ettei kaikki aineen olemuksesta avautunut Newtonille.

Tai laajentunut Newtonin ajatuksiin.

Tai Newtonin ajatukset eivät räjähtäneet tarpeeksi, että hän olisi ymmärtänyt kaiken perustuvan paineen vaihteluun.

Savor

;):)

Wolfram
Mikäs on tämä väliaine joka työntää ?

Avautuva energia.

Esim. auringosta avautuu energiaa, kuten valoa, joka työntää kolmiultoteisesti laajenevia planeettoja poispäin laajenevasta auringosta samassa suhteessa kuin aurinko ja planeetat laajenevat.

Kaikki aine koostuu kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä joista avautuu energia-aaltoja joissa on vielä pienempiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakimppuja, jotka avautuvat energia-aaltoina jne.

Savor

;):)

Wolfram
Mikäs on tämä väliaine joka työntää ?

Se on kusi urposavorin päässä, jonka pääainesosa on vesi, lisäksi siinä on mm. virtsahappoa, ureaa, ....

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat