Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (18)

Makee on leipä vallanpitäjän suussa!

Mestariampuja PiPi
Mestariampuja PiPi

Tämäkin perhe, joka rikottiin huostaaotolla ja jonka nuorimmainen hukkui, oli espoolainen.


Albert Edelfelt: Lapsen ruumissaatto

http://www.edu.fi/oppimateriaalit/kulta ... uumis.html

Mestariampuja PiPi
Tuli vaan mieleen, kun luin artikkelin Länsiväylästä, että Espoon kaupunginjohtaja Marketta Kokkonen on valittu Espoon Ella:ksi 2006.


Mestariampuja PiPi
Näin köyhät ja rikkaat saavat palkkansa!

http://www.youtube.com/watch?v=xlTnPysxv3k

Mestariampuja PiPi
Makee on leipä vallanpitäjän suussa!

Mestariampuja PiPi
Mestariampuja PiPi

Tämäkin perhe, joka rikottiin huostaaotolla ja jonka nuorimmainen hukkui, oli espoolainen.


Albert Edelfelt: Lapsen ruumissaatto

http://www.edu.fi/oppimateriaalit/kulta ... uumis.html

Mestariampuja PiPi
Tuli vaan mieleen, kun luin artikkelin Länsiväylästä, että Espoon kaupunginjohtaja Marketta Kokkonen on valittu Espoon Ella:ksi 2006.


Mestariampuja PiPi
Näin köyhät ja rikkaat saavat palkkansa!http://www.youtube.com/watch?v=xlTnPysxv3k

No no! Huostaanotothan suoritetaan lapsen ja meidän kaikkien pitkäaikainen etu silmälläpitäen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusi HUOSTAANOTTOlaki ei tuonut mitään muuta uudistusta kuin lisää valtaa sossuille.

Varokaa, jos teidän naama ei miellytä, sossu kostaa keinoja kaihtamatta niin pitkään, että sukusi kuolee sukupuuttoon. Näin on sossu päässyt "JUMALAN" asemaan.

Missään tapauksessa Espooseen ei lapsiperheiden kannate tulla. Olit tai et sossun asiakas, jos sossu ottaa silmätikuksi, niin ennen et näiden pirujen kynsistä pääse kuin, että kuolo korjaa.

Jopa jälkihuollossa olevan lapsen tai nuoren hakemukset täällä hukataan, vaikka laki velvoittaa turvaamaan nuoren toimeentulon. Sossun kosto on hirveä. Ja kaiken siunaavat valtaapitäjät.

Omituista vitkuttelua Effican varjolla

Espoo on saanut toimeentulohakemusten käsittelyajat lain edellyttämälle tasolle Tapiolassa, Matinkylä-Olarissa ja Espoonlahdessa, mutta ongelmat jatkuvat Leppävaarassa ja Espoon keskuksessa. Vielä elokuussa hakemusten käsittelyajat olivat Leppävaarassa ja Espoon keskuksessa 12 työpäivää, mikä on selkeästi vastoin toimeentulolain henkeä ja kirjainta.

Espoo on jo pari vuotta pistänyt toimeentulotukihakemusten käsittelyn ongelmat asiakastietojärjestelmä Effican syyksi, mutta Effican syyttely ei enää kelpaa eduskunnan oikeusasiamiehelle, joka on ennenkin joutunut puuttumaan Espoon ongelmiin. Oikeusasiamies Riitta-Leena Paunio muistuttaa tuoreessa ratkaisussaan Espoota siitä, että kunnan on huolehdittava toimeentulotukihakemusten riittävän nopeasta käsittelystä myös silloin, kun tietojärjestelmässä on ongelmia.
Toimeentulotuki on yhteiskunnan tarjoama viimeinen tuki henkilöille, joiden tulot tai varat eivät riitä normaaliin elämiseen. Tukipäätökset tulee lain mukaan tehdä viiden työpäivän aikana, jotta ihmiset eivät esimerkiksi jää ilman ruokaa. Tähän huutoon Espoo ei jostain syystä ole pystynyt kunnolla vastaamaan, mikä on suoranainen ihme jo senkin vuoksi, ettei kaupunki ole ihan köyhimmästä päästä. Perusturvajohtaja Juha Metson ja asiaa hoitaneiden virkamiesten on syytä katsoa kunnolla peiliin, sillä oikeusasiamiehen lisäksi Espoon päättäjät ovat antaneet vitkuttelusta aivan riittävästi – osin tiukkaakin – palautetta.
Uusin selitys toimeentulopäätösten viivästymiseen on asiakasmäärän kasvu, mikä pitänee paikkansa ainakin Leppävaarassa, joka on Espoon nopeimmin kasvava alue. Selitys on silti huono, sillä väestöennusteet on keksitty ja ne ovat yleensä pitäneet paikkansakin aika hyvin. Kyse on siten ainakin osin viranhaltijoiden saamattomuudesta, sillä ongelma on ollut pöydällä ja julkisessa keskustelussa vaikka kuinka kauan.
Espoo on toistuvasti luvannut parantaa tapansa – ja niin nytkin – joten oikeusasiamiehen ratkaisu jää tälläkin kertaa nuhtelun tasolle. Ruokarahaa odottavan perheen kannalta tilanne on selkeän lohduton: kunta ei hoida lakisääteistä velvoitettaan, mutta pääsee tälläkin kertaa kuin koira veräjästä. (LV 22.9.2006)

http://www.lansivayla.fi/paakirjoitus/vitkun

Hannes!

Niin kauan kun olen asunut Espoossa olen kuullut sosiaalityöntekijöistä, jotka ovat olleet täysiä piruja asiakkaille. Mieleen on jäänyt muutama harva sosiaalityöntekijä nimeltä mainitun, jotka ovat todella auttaneet ihmisiä hädässä. Niitä on tosi harva sosiaalityöntekijä!

Juha Metsosta olen kuullut erään opettajan sanovan, että on tosi ylpeä ja välinpitämätön ihminen. Olivat olleet samassa palaverissa ja opettaja oli lähestynyt hyvinkin tärkeällä ja ajankohtaisella asialla. Mutta näin ne herrat. Kunhan vetävät hyvät rahat ihmisten hädällä!

Eräs tuntemani perhekodin pitäjä (oikeasti lapsia ajatteleva, jäämässä ikänsä vuoksi eläkkeelle) kertoi tismalleen samaa.
Taisi olla risteilynomainen palaveritilaisuus ja ko. perhekodin pitäjä otti painavaa asiaa esiin sos.työntekijöiden kanssa tehdyistä sopimuksista sekä kuinka niitä ei sos.työntekijöiden taholta noudatetakaan.

Heti kun Metso oli kuullut mistä on kyse, oli kääntänyt selkänsä ja lähtenyt sanaakaan sanomatta pois.

Hannes!

Lainaus antamastasi linkistä ja sinun tekstiäsi.

"MIKSI KANSANEDUSTAJAT NÄPERTELEVÄT EIVÄTKÄ PUUTU TODELLISIIN ONGELMIIN?"

Ei kansanedustajat välitä muusta kuin omasta itsestään ja omista matkoistaan verovaroin.

Lainaus Kaupunkilehti Vartista 16.11.2006:

Vartin kysymykset 60 vuotta täyttävälle Marketta Kokkoselle:

1. Sinut palkittiin taannoin liike- ja virkanaisten Ella palkinnolla. Oletko perustelluissa mainittu moderni, vahva johtaja, kehittäjä ja yhteiskunnallinen vaikuttaja?

- Olen tunnustukseen tyytyväinen ja iloinen myös siitä, että kun valtakunnallisena teemana oli hyvä johtajuus, se kohdistui kuntasektorille. Muutoin minulla ei ole tarvetta arvioida ratkaisua.

Koska olen itse kärsinyt Espoon "säästötoimista", kuunnellut tuttavieni kertomuksia saamastaan kohtelusta ja seurannut muutaman vuoden kirjoituksia lehdistä, ihmettelen, että tällainen ihminen nostetaan jollekkin jalustalle. Moni espoolainen on jäänyt ilman laillista toimeentulotukea. Viime kesänä eräs vanhustyössä oleva tuttavani kertoi, että vanhukset kärsivät siitä, kn heidän hakemuksiaan ei käsitellä ja he eivät saa tarvitsemiaan lääkkeitä eivätkä pysty maksamaan vuokriaan.

Seurassa oli vuosi sitten kirjoitus tästä jalustalle nostetusta kaupunginjohtajasta ja hänen johtamiskulttuuristaan. Linkki kyseiseen Seuran juttuun: http://www.vanhemmat.com/seura1.htm

Ilmeisesti ihmisen muisti on lyhyt kuin kanan lento!

Hannes
Tässä lisätietoa

Juha Metsosta ja hänen kyvyistään oikeudenmukaiseen kohteluun:

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=11481

Hannes!

Taidat olla oikeassa. Seuraava löytyi suomi24 keskusteluista:

Muunmuassa.
Kirjoittanut: Mielestäni 16.11.2006 klo 09.43

tarjoamattomat tukitoimet kuuluvat tismalleen samaan piiriin, samoin mielestäni se, ettei perheiden (kuin yksinäistenkin tai lapsettomien pariskuntien jne.) tilanteita kartoiteta säännöllisin väliajoin vaan mennään paperin mukaan kuulematta asiakasta henkilökohtaiseti millään muotoa. Kurjalta näyttää... Espoossa on Juha Metso perusturvajohtajana, joka pitäisi kaiken järjen mukaan saada vastuuseen esim. tahallisen pienestä budjetoinnista lastensuojeluun kuin sosiaalitoimeen (asiakkaat) yleensä.

Vaan eihän sitä kukaan vastuuseen aseta, kysehän on vain köyhemmistä ihmisistä.

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi? ... 0021340389

Lainaus Kaupunkilehti Vartista 16.11.2006:

Sosiaali- ja terveyslautakunta vieraili Tanskassa 14 300 eurolla

[size=150:274g1kol]Kuka hyötyy, kun poliitikko reissaa?[/size:274g1kol]

Moni espoolainen ajattelee, että poliitikkojen reissaaminen ulkomailla on verovarojen tuhlausta.
Tanskassa matkailleen sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Maria Guzenina-Richardson vastaa syytöksiin.

Sosiaali- ja terveyslautakunta vieraili Tanskassa lokakuun lopussa tarkoituksenaan hakea uusia ideoita vanhuspalvelujen kehittämiseksi Espoossa. Nelipäiväisen matkan kustannukset olivat 14 300 euroa.

Maria Guzenina-Richardsonin mielestä Tanskan-vierailu opetti, että vanhusten hoito voi olla ihmisläheisempää.

http://www.vartti.fi/static/kl/vartti/n ... index.html
sivu 4 ja 5

Voi pyhä yksinkertaisuus.

Viime kesänä eräs vanhustyössä oleva tuttavani kertoi, että vanhukset kärsivät siitä, kn heidän hakemuksiaan ei käsitellä ja he eivät saa tarvitsemiaan lääkkeitä eivätkä pysty maksamaan vuokriaan.

Kaupunginjohtaja Marketta Kokkosen haastattelu löytyy oheisesta linkistä:

http://www.vartti.fi/static/kl/vartti/n ... index.html
sivu 2 ja 3

Vai että Tanskaan piti mennä toteamaan sellaista, mistä ihmiset ovat kotimaassakin puhuneet pitkään...

Niin, eihän tuolla summalla olisi saanutkaan Espoossakaan käytettynä kuin 715 h kodinhoitoapua. (á 20e/h)

Niin, mikähän se sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajalle on tärkeää: omien meriittien, oman hyödyn ja tuossa asemassa olevien etuuksien kerääminen vai edustamansa huono-osaisten asioiden ajaminen.

Minulla on tullut käsitys, että henkilö ei välitä tuon taivaallista sosiaali- ja terveystoimen asiakkaista vaan nuoleskelee sen ahteria kenen katsoo itselleen olevan hyödyksi!

Tyrkyllähän hän on Eduskuntaan ja täytyyhän sitä keinolla millä hyvänsä itseään esille tuoda! Alkaa olla samanlaista pelleillyä kuin kulttuuriministerillä!

Asiahan on niin, että kaikki viranomaiset ja poliitikot nuo asiat tietävät, mutta eivät välitä, koska OMAT tutustumismatkat muiden kulttuurien tapaan hoitaa omat asiansa ovat tärkeämmät kuin oman maan köyhät. Matkathan ovat ilmaisia kaikille tutustumismatkalaisille ja vielä päivärahat päälle. Kyllä kelpaa verovaroilla matkustella samalla kun sekä vanhukset että lapsiperheet näkevät nälkää koska ei edes lakisääteisiä toimeentulopäätöksiä Espoossa tehdä. Kuten Mariakin tietää Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajana!

Ja nämäkin tietävät:

http://www.iltalehti.fi/keskustelu/thre ... 5&tstart=0

Mestariampuja PiPi
Makee on leipä vallanpitäjän suussa!

Mestariampuja PiPi
Mestariampuja PiPi

Tämäkin perhe, joka rikottiin huostaaotolla ja jonka nuorimmainen hukkui, oli espoolainen.


Albert Edelfelt: Lapsen ruumissaatto

http://www.edu.fi/oppimateriaalit/kulta ... uumis.html

Mestariampuja PiPi
Tuli vaan mieleen, kun luin artikkelin Länsiväylästä, että Espoon kaupunginjohtaja Marketta Kokkonen on valittu Espoon Ella:ksi 2006.


Mestariampuja PiPi
Näin köyhät ja rikkaat saavat palkkansa!http://www.youtube.com/watch?v=xlTnPysxv3k

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat