Seuraa 
Viestejä45973

Se on se Ärräkin aloittanut joulun vieton niin miksi emme mekin sitten samalla? Joten aletaanpa miettimään joululahja-kirjoja rumille sukulaisillemme, tai no, ei ole pakko olla edes sukulaiselle tai vielä vähemmän rumille sellaisille tai minkäänlaisille, rumille, kuhan nyt jollekin joka on jokaisena helvetin jouluna tuonut jonkun imelän konvehtipaketin ym. turhaa krääsää, niin kauan kun vain voi ihmispolo muistaa.

Kun nyt näitä Kirja-ketjuja on muitakin niin pitää varmaan pohjustaa tämä ketjunavausta vähän.
Eli pc liukasteli taas kaupungilla(spaddu huulessa) ja näki kirjakaupan johon päätti mennä sisään(ilman spaddua huulessa) ja. josta tuli sitten ajallaan myös ulos(jolloin päätti sytyttää yhden spaddun). No käteen oli tarttunut kaksi(2) kirjaa, joista vain toisesta oli snadisti ”kuullut” joskus aiemmin. Se että sen aihe tavallaan kiinnostava, niin se oli myös suhteellisen halpa, kuten pitäisi otsikosta käydä ilmi. Äh, jaarittelua, asiaan.
Teoksen nimi oli EXIT – Irti natsismin kahleista, jonka kirjoittanut Kent Lindahl on entinen natsi, pikkurikollinen ja huumetorpedo, muuten tuntuu olevan mukava kaveri. Irti natsismin kahleista on Lindahlin omaelämänkerta lapsuudesta nuoruuden kansalaissosialismiin skinhead piireihin ja niistä pois pääsyyn vaikeudesta.
Hyvä kirja, suosittelen jos tahtoo tietää mitä niitten vittupäiden sisällä liikkuu tai siis on liikkumatta. Kehotan kaikkia lukemaan kyseisen kirjan! varsinkin niitä jotka käyvät Tiede.fi – sivuilla tähtivierailuilla sieltä ”poliittisesti epäkorrektia” – sivustoilta.

Niin sitten se toinen kirja, vähän kevyempää, jonka otin oikeastaan alun perin pelkästään sen takia että oli halpa ja lisäksi koska sillä oli niin helvetin hieno nimi. Otin vaikka en ollut koskaan kuullut koko kirjasta tai sen kirjoittajasta yhtään mitään. Eli roudasin kirjakaupasta ns. sikaa säkissä
Mutta ei se mitään, koska kirjahan oli sangen mielenkiintoinen, rytmikäs, pervo, surullinen, hauska ja ennen kaikkea viihdyttävä. Kirjahan on Human Punk ja kirjailija kantaa kannessa nimeä John King, edelleenkään en tiedä kirjailijasta mitään muuta kuin että se on helvetin hyvä kirjoittamaan… tai sitten pitää antaa kiitos suomentajalle joka on Juha Ahokas.
Omasta mielestäni kirjassa oli mm. parasta antia kun päähenkilö Joe Martin ajattelee mielessään heittää ”Maon” Siperian-junasta jättäen ”Maon” tataarien käsiin, kahtia revittäväksi. Tai sitten hänen seonneen kaverinsa kuvittelevan Hitlerin ja Stalinin asuvan Britannian hallituksen tuella Sloughissa, Lontoon esikaupungissa sadomasokistisina homoina. Mainio kirja! suosittelen Mummolle ja Vaarille, no ei nyt sentään Vaarille, mutta kaikille muille palstalaisille.

Ps: jos joku on Liisa Hyssälän sukulainen niin viekää sille joululahjaksi kartonki tupakkaa, mä biffaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Ayla
EXIT? Onko se meidän Exit ?

Sanaakaan en osaa ruotsiå, mutta kai se on se sama Exit - projekti kun kerta on Fryshusettin verkko sivuilla. Tosin en tiedä mikä Fryshusetkaan on, mutta kirjassa sain sellaisen käsityksen että on jonkinlainen nuorisotoimintakeskus, onko näin??? Eli aika varmuudella voin sano että, on se se teidän Exit.

Kent Lindahlin haastattelu Ylioppilaslehdessä.

…Ja jotain juttua Aftonbladetissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pc = potential criminal
Mikä on Fryshuset?
Miten se toimii? Kuka sitä rahoittaa? Ja onko Ayla siellä töissä

Ei, en minä siellä ole töissä, mutta vierailen aika usein siellä. Olemme yhteydessä nuorisoon.

Fryshuset on paikka nuorisolle Tukholmassa. Siellä on monenlaista aktiviteettiä. Seuraavat...

Lugna Gatan
United Sisters
Elektra
Exit
Glömda Barnen
Ensamma mammor
Musik
Brobyggarna
Mot våld och rasism
Sthlm Skatepark
The Wave
Nätverk för eldsjälar
Fråga Fryshuset
Velvet
Navigator
Nätverket
Fryshuset Live
Forum För Eldsjälar
Fotbollsalliansen

Exit on paikka missä vieroitetaan nuoria nazisteja eroon nazismista.
Elektra auttaa muslimityttöjä ja muitakin ulkolaisia tyttöjä, jotka on joutuneet kunniaväkivallan uhreiksi.
Ensamma mammor on yksinäisille äiteille.
Mot vål och rasism siellä vastustetaan väkivaltaa ja rasismia.
Ja niin edelleen........

Ja kesällä on aina aktiviteettejä ulkona kadulla nuorisolle, kaikenlaista mukavaa.

Unohdin mainita että siellä on myös lukio.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat