Seuraa 
Viestejä45973

Kiinteiden kappaleiden pinnalla olevien atomien havaitaan ikäänkuin hyppelevän kappaleen pinnalla.

Pinnasta irtoavat atomit palaavat kappaleen pinnalle ilman vetävää voimaa, koska kappaletta kohti tulee energiaa kauempaakin ja tämä energia aiheuttaa ulkoisen paineen ja näin kolmiulotteisesti laajenevan kappaleen pinta tavoittaa irti tönityn kolmiulotteisesti laajenevan atomin ilman vetävää voimaa.

Fotonikin saa kappaleen pinnan atomeista avautumaan energiaa ulospäin ja tällä energialla pinnalla olevat atomit vänkäävät kohti kappaletta, samalla kun laajenevat ja työntyvät poispäin kolmiulotteisesti laajenevan kappaleen sisäosista.

Ja näin on!

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Voisipa luulla, että tuon laajenemisen voisi jollain tapaa havaita? Eipä voi, eli eipä tapahdu

skOh
Voisipa luulla, että tuon laajenemisen voisi jollain tapaa havaita? Eipä voi, eli eipä tapahdu

Voisipa luulla että tilan laajenemista ei voisi havaita mistään, eikä ainakaan valon yleisestä punasiirtymästä, josta havaitaan fotonien laajeneminen ja niiden kyky työntää edellä meneviä fotoneja aina vain nopeampaan vauhtiin, niin kauan aikaa kuin vastaan ei tule tiheämpää energiaa, joka aiheuttaa paineen fotonien etuosaan, koska saa fotonien etuosasta avautumaan enemmän energiaa eteenpäin.

Ja voisipa luulla että merien normaalia nopeamman laajenemisen voisi havaita, jolloin syntyy vuorovesi-ilmiö, koska kuusta avautuvat energiakimput palavat loppuun noin 4 asteisessa meren kerroksessa, joka laajenee silloin normaalia nopeammin.

Ja voisipa luulla että tuo kerros laajenee uudestaan, kun se toisella puolella maapalloa viilenee alle 4 asteen.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maapalloa kohti tulee huomattavasti energisempiä fotoneja auringosta päin kuin muualta päin ja näin auringosta tulevat fotonit siirtäessään liike-energiansa kolmiulotteisesti laajenevaan maapalloon, saavat maapallon työntymään poispäin kolmiulotteisesti laajenevasta auringosta kaarevalla radalla samassa suhteessa kuin aurinko ja maapallo laajenevat.

Vetävää voimaa ei siis tarvita.

Raskaiden aineiden atomit sinkoutuivat poispäin supernovana räjähtäneen tähden keskustasta ja ne jatkavat työntymistään poispäin supernovana räjähtäneen tähden tilalle syntyneestä tähdestä, jonka kolmiulotteisesti laajenevat atomit kasaantuivat yhteen ilman vetävää voimaa, koska ne laajentuessaan tavoittivat toisensa ilman liikkumista toisiaan kohti ja jatkaessaan kolmiulotteisesti laajenemistaan, ne saivat uuden tähden eli auringon keskustaan paineen ilman vetävää voimaa.

Ja uuden tähden alkaessa palaa/räjähtää energiaa valon energia-aaltoina kohti raskaiden aineiden muodostamia planeettoja, nämä ovat jatkaneet työntymistään poispäin auringosta, samassa suhteessa kuin kaikki aine laajenee kolmiulotteisesti.

Savor

;):)

Voisipa luulla että tämä selittää sen miksi HOT-P-1 erittäin kevyt planeetta työntyy suht lähellä tähteään poispäin siitä, koska tähdestä avautuvat fotonit pääsevät työntymään kyseisen kaasuplaneetan atomien ytimien välissä planeetan läpi, niin etteivät pala loppuun planeetan sisällä tai eivät ainakaan pala enemmän planeetan sillä puolella joka on lähempänä aurinkoa, jolloin fotonit eivät saa siirrettyä liike-energiaansa kokonaan kyseiseen erittäin vähän tiheään planeettaan.

Ja voisipa luulla, että kyseinen planeetta on aikaisemmin omannut tiheämmän olomuodon ja on työntynyt kolmiulotteisesti laajenevasta tähdestään nopeammin ja suoraviivaisemmin poispäin kaarevalla radalla, jolloin tähden kiertoaika on ollut lähempänä Jupiterin ja muiden aurinkokuntamme kaasuplaneettojen kiertoaikoja, koska tiheämpään kaasuplaneettaan osuvat fotonit siirtävät siihen kaiken liike-energiansa.

Savor

;):)

Valon nopeus on vakio sen takia että fotonit vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Eli esim. auringosta avautuvat energia-aallot ja niissä olevat fotonit avautuvat energiaa joka suuntaan ja tällä energialla fotonit työntävät edellä meneviä aina vain kovempaan vauhtiin, sitä mukaa kuin fotonit itse räjähtävät eli laajenevat kolmiulotteisesti.

Jos tähti loittonee, siitä avautuvat energia-aallot kohtaavat vastaan tulevia energia-aaltoja harvemmin ja tämän takia fotonit kiihdyttävät itsensä silti valon nopeuteen, jolloin kiihdytys on pidempi, koska tähtihän loittoni.

Jos tähti lähestyy, siitä avautuvat energia-aallot kohtaavat nopeammin vastaan tulevia energia-aaltoja, jotka estävät vauhdin kiihtymistä enemmän kuin loittonevasta tähdestä avautuvia energia-aaltoja estetään.

Mutta silti energia-aallot nytkin saavuttavat valon nopeuden.

Koetilanne maan pinnalla.

Kun valon lähde loittonee maan pinnalla, se putsaa ilmakehän energiaa mukaansa ja näin siitä avautuva valo pääsee kiihtymään nopeammin valon nopeuteen.

Ja kun kohde lähestyy, pakkautuu energiaa kohteen etuosaan ja näin fotonit kohtaavat tiheämpää energiaa heti.

Ja näin kokeissa havaitaan että valo liikkuu aina valonnopeutta, liikkui valon lähde miten vaan.

Savor

;):)

Miksi valon/fotonien aiheuttamaa painetta ei havaita.

Koska kokeita tekevät eivät ymmärrä, että kappaleet laajenevat kolmiulotteisesti.

Savor

;):)

Aineen eli energian eli energiakeskittymien kolmiulotteinen laajeneminen on erittäin oleellinen juttu joka tietysti pitää ottaa huomioon kaikessa.

Eihän esim. valo liikkuisi mihinkään, jos atomien ytimistä avautuvat energia-aallot ja niissä olevat eriliset energiakeskittymät laajenisi ja avautuisi energia-aaltoina, joilla ne työntävät edellä meneviä eteenpäin, jolloin ne jossakin vaiheessa omaavat elektroniverhon tiheyden ja sen jälkeen fotonien luonteen, jotka jatkavat laajenemistaan ja toistensa työntämistä eteenpäin.

Savor

;):)

Kappaleet laajenevat niin nopeasti, että niiden pinnat laajenevat lomittain.

En nyt puhu siitä pinnasta jonka näemme, vaan puhun siitä pinnasta jonka avulla ylipäätään näemme kappaleet.

Eli se kappaleiden pinta, joka laajenee lomittain, on nimenomaan valoa joka tulee silmiimme

;):)

Savor

Wolfram
teit taas uuden threadin, onneksi olkoon pässi.

Kiitos.

Ettei vain olisi niin että valo saavuttaa valon nopeuden samalla periaatteella kuin hiukkaskiihdyttimien hiukkaset lähes valonnopeuden?

Ajatukseni mukaan atomien ytimistä avautuu energia-aaltoja, joilla on kolmiulotteisesti laajenevien hiukkasten luonne.

Elektroniverhon tiheyden omaavalla aallolla on sen verran paljon energiaa, että tuosta aallosta syntyy elektroni, jos vastaan tulee elektronin omaava aaltopaketti.

Kauempana atomin ytimestä aallon vauhti on kiihtynyt ja sen tiheys pienentynyt niin paljon, että tuosta aallosta syntyy fotoneja, jos vastaan tulee fotonin energian omaava aaltopaketti.

Ja näin valo saa vauhtinsa samalla periaatteella millä hiukkaskiihdyttimien hiukkaset saavat nopeudekseen melkein valon nopeuden.

Eli atomien ytimistä avautuvien energia-aaltojen kolmiulotteisesti laajenevat energiakimput avautuvat itse myös energia-aaltoina, joilla ne saavat edellä menevät energiakimput räjähtämään energiaa enemmän taaksepäin ja tällä energialla niiden vauhti kiihtyy kohti valonnopeutta.

Voi yrittää pistää paremmaksi, mutta ei onnistu.

Totuutta ei voi enää pistää paremmaksi.

Ja sitä shamppanjaa Kuopioon päin ja nopeasti.

Savor

;):)

savor hyvä! ilmasinnunlaisia uteliaita havaitsijoita ja kyseenalaistajia moni
fysiikan saavutus olisi vieläkin tuntematon.ilman tuota fotonien käytöstä (poukkoilua)eiolisi aurinkopaneeleita ja tulev.aurinkopurjeita.hyvä

Miten siis atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin syntyy hiukkanen?

Kolmiulotteisesti laajenevat atomien ytimet laajenevat vieri vieressä ja niistä avautuvat energia-aallot kohtaavat toisiaan ja kun vastaan tulee tiheämpää energiaa, putsaa tämä vähemmän tiheästä aallosta enemmän energiaa mukaansa toiseen suuntaan.

Nyt putsattua aluetta kohti räjähtää vähemmän tiheästä aallosta energiaa, koska energia työntyy aina kohti vähemmän tiheää aluetta.

Näin tähän aaltoon syntyy energiatihentymä, joka putsaa vastaan tulevasta energia-aallosta energiaa mukaansa ja näin tähän energia-aaltoon syntyy vähän tiheä alue, jota kohti kolmiulotteisesti laajeneva energia tönii itseään jne.

Eli atomin ytimestä avautuva aalto avautuu/räjähtää tasaisesti ja jos vastaan ei tule esim. fotonin energian omaavia energiakimppuja jotka putsaisivat energiaa vastakkaiseen suuntaan, niin aallosta ei synny niin energiaiä energiakimppuja, että ne omaisivat fotonin energian.

Vaan kun vastaan tulee hiukkanen joka putsaa energiaa mukaansa, syntyy ulospäin avautuvaan energia-aaltoon energiaton alue, jota kohti kolmiulotteisesti laajeneva/avautuva energia alkaa työntää energiaa ja koska vastaan ei nyt tule energiaa joka hidastaisi tämän energian liikettä ja avautumista, sen vauhti kiihtyy valon nopeuteen ja kohti samaa aluetta eteenpäin menevän liikkeen aikana menevä energia kohtaa samalla alueella energiaa joka on peräisin samasta atomin ytimestä ulospäin avautuvasta energia-aallostam jolloin samalle alueelle saadaan valonnopeudella liikkuva energiakeskittymä, joka laajenee ja avautuu energia-aaltoina, joilla se työntää edellä meneviä fotoneja nopeampaan vauhtiin.

Savor

;):)

Valon yleiseen punasiirtymään oli ajatukseni mukaan ennen tätä kaksikin erillistä selitystä ja molemmat siis ilman tilan simsalapim laajenemista.

Näkyvän maailmankaikkeuden galaksit työntyvät poispäin yhdestä pisteestä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella. Takaa tulevat avautuvat energisempiä energia-aaltoja ja työntävät edellä meneviä aina vain nopeampaan ja nopeampaan vauhtiin, jolloin supergalaksijoukot loittonevat toisistaan suoralla janalla suhteessa tuohon yhteen pisteeseen joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikeuden ulkopuolella.

Sivuilla menevät supergalaksijoukot loittonevat toisistaan sektorin laajentumisen takia.

Vastaavalla tavalla valon energia-aallot venyvät, kun työntyvät poispäin omasta tähdestään, koska takana tulevat energisemmät fotonit avautuvat energisempiä energia-aaltoja.

Ja nyt kolmas selitys, joka saattaa hyvinkin olla mukana vaikuttamassa valon yleiseen punasiirtymään.

Kun auringosta tulevat fotonit kohtaavat muiden supergalskijoukkojen tähdistä tulevia energia-aaltoja, saattavat auringosta avautuvien energia-aaltojen fotoneista avautuvat energia-aallot temmata mukaansa osan meitä kohti tulevista muiden supergalaksijoukkojen tähtien fotoneista tai fotonien erillisistä energiakimpuista.

Vastaavasti näkyvän maailmankaikkeuden galaksijoukoista on osa saattanut tempautua johonkin toiseen suuntaan silloin kun ehkäpä liikuimme astetta isomman aineen kokoluokan galaksin sisällä, jossa kohtasimme edestä päin ja edestä sivuiltamme meitä kohti tulevia muiden astetta isomman aineen kokoluokan tähtien energia-aaltoja, joissa saattoi olla sen aikaisia galaksiamme vastaavia energiatihentymiä.

Nykyisin koko näkyvä maailmankaikkeus työntyy poispäin omasta astetta isomman aineen kokoluokan galaksistaan niin, että ollemme jo sen ulkopuolella ja näin meitä kohti tulee vain valtavan tyhjyyden ylittäneitä energia-aaltoja noin 11 vuoden välein, niin että nuo energia-aallot ovat jo räjähtäneet/avautuneet/palaneet/laajentuneet suht tasaisesti vähemmän tiheäksi energiaksi.

Ja saman aikaisesti kun kohtaamme noita näkyvää maailmankaikkeutta vastaan tulevia vähän tiheitä energia-aaltoja, työnnymme astetta isomman aineen kokoluokan maailmankaikkeuden aineen kanssa poispäin yhdestä pisteestä joka on todella kaukana astetta isomman aineen kokoluokan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella, niin että oma näkyvä maailmankaikeutemme on vain häviävän pieni osa erään astetta isomman aineen kokoluokan kolmiulotteisesti laajenevan energiakeskittymän avautuvista energia-aalloista.

Savor

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat