Seuraa 
Viestejä45973

Onhan ollut suuri uutinen jo eilisestä, kun Nalle Wahlroos myi Sampo-pankin, ja sai ennenkuulumattoman hinnan 4.1. miljardia. Entisen Postipankin-Leonian hinta oli muhinut yli kaksinkertaiseksi. Kaikkiaan valtio on saanut Nallelle myynnin jälkeen ulos pankista osingot mukaan lukien 2.8 miljardia. Valtiolla on yhä Nallen rahastoissa 15 prosenttia.
Ja niinpä myös Heinäluoma oli kaupasta onnellinen.

Leonian myynti Nallelle tehtiin Paavo Lipposen ja kokoomuksen hallituskaudella. Kauden lopulla Paavon suostumuksella myös syydettiin 4 miljardia Soneran kautta Saksaan. Se kai oli tulva-apua Schröderin sosdemeille. Jutun käsittely poiki vaalien Jälkeen asiassa porua pitäneen Anneli Jätteenmäen käsittelyn. Ville Itälä huusi: " Rikollinen!". Olihan kokoomus mukana sekä Leonian myynnissä että Soneran seikkailuissa.
Tällä tavoin sosdemien ja kokoomuksen Suomessa virheet korjataan.

Sekä vaselistit ja SKP, vaikka ilman omia kansanedustajia, olivat kannattamassa Jäätteenmäen käsittelyä, ei virheiden. Näinhän se on mennyt pitkän aikaa.

Että mihinkäs niitä Nallen rahaston varoja sitten käytettäisiin?
Voisiko irrota edes muru köyhälle, edes miljoona korvaukseksi työstäni, ja työni edelleen jatkamiseen? Minä en suinkaan ole korvausta vastaan
" Etelärannalta", ikävä vain, että tähän asti ei ole tullut senttiäkään.
SKPn meteli maksamisesta on ainakin huomattavan ennenaikaista, toivottavasti ei ihan perätöntä. - Tietenkin maksujen tulee perustua selviin tarvittaessa julkisuudenkin kestäviin asiakirjoihin eli dokumentteihin, ei
pimeisiin lainvastaisiinkin maksuihin.

Kas, kun aihe ollenkaan tähän asti ei ole kiinnostanut palstalaisia.

Taistolainen köyhä poika Nalle sai " riittävät palkankorotukset", mutta
ei toki ihan köyhä ollut ennen sitäkään. Pesämuna, jota hän kävi kasvattamaan, oli Mandatum. Ja häntä seurasi sosdemien ja kokoomuksen suosio. Kuten usein muitakin varakkaita taistolaisia, vaikka ei läheskään niin varakkaita.

Kuten jo Jeesus sanoi, sille, jolla on paljon, on annettava lisää, se, jolla vähän, on otettava entinenkin pois. Eli usean tuhannenkin köyhän varat ovat onnellisempia yhden rikkaan käsissä.

Tänään 16.10.20006. Taitaa äänestyslisäys sittenkin onnistua.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (33)

JOO, raha menee rahan luo !

"Buntan" sosialistipojasta on kasvanut kunnon porvari !
Näin ne ikää myöten viisastuvat. Jotkut. Eki ei kasvanut ulos
potkuhouisistaan ja leikkii edelleen sosialistia .

MYYDÄÄN eduskuntatalo ja hallituskin ulkomaille,
josko siellä osaisivat hoitaa provinssinsa asiat
paremmin !

Heh, kommunisti ja kapitalisti keskustelevat kommarista josta on tullut kovan luokan kapitalisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

MISSÄ se kapitalisti on ?

Kapitalisti omistaa kapitaalia.

"BUSHMAN":illa on vain 15 vuotta vanha sarkatakki.

SEKIN saattaa olla velipojan 15 vuotta sitten
käydessä unohtama .

tyson
Oletko Bushman kommunisti?

EN . ( vaikka onhan KOMUKOILLA:kin joitain hyviä ajatuksia,
esim. tasajako, jota kannattaisin lämpimästi, puolet
Liliukselta mulle ! )

BUSHMAN, long time no see
tyson
Oletko Bushman kommunisti?
EN . ( vaikka onhan KOMUKOILLA:kin joitain hyviä ajatuksia,
esim. tasajako, jota kannattaisin lämpimästi, puolet
Liliukselta mulle ! )

Tästä bushmanin heikosta hetkestä piti ottaa ihan screenshotti. Nyt tässä alkaa olla jo todellisia maailmanlopun merkkejä ilmassa.

Mikään ääripää ei ikinä ole hyväksi. Ei komukoiden eikä kapitalistien. Millä me löydetään tähän kurjaan maailmaan semmonen tasapuolinen järjestelmä joka ei vie ihan kaikkea köyhiltä rikkaille?

Tai hei! Demarit ja Kokoomushan sen on keksiny. Annetaan kaikki valuutta ilmaseks ulkomaille nii ei tartte täällä tapella! Eikä ole edes mitää utopiaa.

Aina Wahlroossista kiva kuulla, lämmittää mieltä nähdä miten tavallinen virkamiehen poika on kerryttänyt tuollaisen miljoonaomaisuuden, varsinkin kun miettii, että kaikilla suomalaisilla on nykyisin jopa paremmat edellytykset samaan.

Voi sanoa, että Nalle ja minä edustimme ja edustamme yleisesti taistolaissuuntaisessa liikkkeessä ääripäitä. Nalle omaisuuksineen oli sentään ihan liian iso poika, ja hän pääasiassa hankkikin sen hoitoon lisäarvon riistämisen kunnon koulutuksen, taistolainen touhuilu jäi vähiin.
Ja luultavasti hänen uransa voi katsoa olelen menestyksekäs, ja lie tärkeätä, että hän loi myös myös suhteet sinne, missä niillä oli merkitystä.
Suhteilla taistolaisiin ei sittenkään ollut. Ja sitäpaitsi brezhneviläinen neuvostoasuuntainen sosialismi romahti.

Ja niin romahti myös taistolaisuus. Moni oli saanut " riittävät palkankorotukset"; useimmista heistä tuli tyypillisiä poroporvareita. Ihan samanlaisia kuin Amerikassa. Jäljelle kyllä jäi kateus kaikkia niitä kohtaan, jotka ovat onnistuneet menestymään tai edes psyvymään elossa kuulumatta " oikeitten työläisten" kermaan.

Minä taas oli köyhä ja hyvin pieneksi katsottu, ja joskin tuota taistolaisjoukkiota teoriassa etevämpi, ja laskemaana, juuri senpä takia minua ei kaivattu, ja toisaalta olin vasta kehitykseni alussa. Nyt olen kuitenkin päässyt melkoiselle tiedon tasolle niillä alueilla, joisa tietoa olen koonnut ja kehitellyt. Minunkaan ei tarvitse kysellä taistolaisiölta, miten tulisi " tiedostaa", miten asiat ovat. Olen yhtä riippumaton heistä kuin Wahlroos. Ja sepä heitä potuttaa eli kenkuttaa eli vituttaa paljon enemmänkin kuin Wahlroos. Wahlroos tuli ylhäältä, rikkaista, sen he voivat antaa anteeksi ja pitää jopa itsestään selvänä. Mutta kun minä olen tullut alhaisosta, heitä alempaa, sitä he eivät kestä. Katsovat hampaat irvissä kuin pässi aidanraosta, luskuttavat kuin verikoira, ja purisivatkin kuin verikoira. Mutta viimeksi kyllä puremaan olen päässyt minä. Ja puren lisää, jos nuo itsestään eli kermasta suuria luulevat vieläkin yrittävät.

Leikin ajatuksella, että istuisin joskus Nallen seurana hänen limusiinissaan, ja hän esittelisi, kuinka rikkaat elävät. Sillä vaikka minä tiedänkin heidän yhteiskunnallisesta asemastaan jotakin, heidän elämästään aseman ulkopuolella en juuri mitään. Ja Nalle puolestaan saisi valaistusta, miten köyhät elävät, ja mikä on käsitykseni ihan koko maapallostakin.

Mutta nyt ensiksi pitäisi saada sitä työkorvausta ja apu-eli tukiraha.

Minä en tiedä koskaan tavanneeni Nalle Wahlroosia. Onko hän todennut joskus tavanneensa minut, sitä en tiedä.

Korkea-arvoisin tapaamani suomalainen tähän asti, hän tosin paneelin puolella, minä vain yleisössä, oli silloinen valtiovarainministeri Mauno Koivisto. Varsinaisesti henkilökohtaisesti emme tavanneet emmekä keskustelleet. SKDLn-SKPn keskusteluissa tietysti voi nähdä Aleniusta ja Pessiä, noina muinaisina aikoina.

[quote="tsiki"]Aina Wahlroossista kiva kuulla, lämmittää mieltä nähdä miten tavallinen virkamiehen poika on kerryttänyt tuollaisen miljoonaomaisuuden...

Nallea ei voi pitää kovin älykkäänä ihmisenä. Jätkällä on ollut rahaa tehdä mitä huvittaa, mutta tekee töitä aina vaan. Minä eläisin prosentilla sen omaisuudesta elämäni onnellisena loppuun asti, tekemättä enää ikinä päivääkään töitä.

Horrabin
Nallea ei voi pitää kovin älykkäänä ihmisenä. Jätkällä on ollut rahaa tehdä mitä huvittaa, mutta tekee töitä aina vaan. Minä eläisin prosentilla sen omaisuudesta elämäni onnellisena loppuun asti, tekemättä enää ikinä päivääkään töitä.

Sinä olet vetelys ja laiskimus. Sellaisa tällä palstalla toki monet hyvin nuoretkin nörtit sohvaperunat. Sinä olet kuin keloutuva petäjä, jollaisena eräs taizstolaispässi koetti täällä esittää minut.

On rikas yleensäkin aina ollut älykäs rahan tekemisessä, lisäarvon riistämisessä. Ja Nallelta tuo nousu, oliko Suomen kolmanneksi, lie melkoinen saavutus.

Rahan tekemisen taito ja saavutukset eivät kyllä todista yhtään mitään tietotaidosta ja saavutuksista elämän muilla aloilla. Ei edes sitä, että hankitun laatuvaimon kanssa tehdyt jälkeläisetkään olisivat kyvykkäitä, edes rahanteossa. Raha antaakin rikkaille ihan liian paljon valtaa ja vaikutusvaltaa muihin asioihin. Siitä osoituksena USAn sotapolitiikka ynnä USA-vetoinen laitostiede.

BUSHMAN, long time no see
MISSÄ se kapitalisti on ?

Kapitalisti omistaa kapitaalia.


En sanonut kumpi on kumpi.

Lisäksi Björn Wahlroos on TUKEA TARVITSEVA JUURIKASVILJELIJÄ.
156 000 euroa vuodessa nostaa.

Vaan eiväthän minua haukkuvat ja puremaankin yrittävät SKP-verikoirat tuomitse entistä taistolaista veljeään Nallea. Varsinkin kun tämä on myös hankkinut omaisuuttaan paljossa sosdekein avustuksella. Hän on järkevä ihminen.

Minulla ei ole omaisuutta, siis minä en ole SKPn kannalta järkevä ihminen.

Mihin Nalle käyttänee osin ihan näkyvättä ansiotta saamaansa omaisuuden lisää ja muuttamista rahaksi.

Brasiliassahan, ja osassa Argentiinaaakin, on suuria alueita odottamassa suurenmoista öljyviljelyn aikaa. Ks. aihe " Metsät, öljyenergia ja Pekkarinen". Josko ei Nalle jo olisi osannut haistaa, yhtä hyvin kui9n luonnon karhutr hunajaa.

Hämeenlinnassahan kulki yksi karhu, vaikka niiden pitäisi olla jo nukkumassa. Halusiko tavata hyväosaista veljeään Björniä?

Asimov
BUSHMAN, long time no see
MISSÄ se kapitalisti on ?

Kapitalisti omistaa kapitaalia.


En sanonut kumpi on kumpi.

AHAA ... but of course "Arkos" on KAPITALISTI ...

MUTTA, mutta, "BUSHMAN" EI ole KOMMUNISTI ....

MAAILMASSA on muutakin kuin mustaa ja valkoista,
on HARMAAN eri sävyjä ja VÄREJÄ !

"BUSHMAN" on TEOREETTINEN kapitalisti, ei omaisuutta,
mutta eihän siitä mitään jakaakaan voi, joten ei kommunisti ..

VAIKEA dilemma ...

Solution: "BUSHMAN" on vapaa IHMINEN !

Kaupan jälkeen Suomen varsinaisia liikepankkeja ovat suurin piirtein
Pohjoismainen Nordea ja tuo Danske pankki. Suomessa on kilpailuvirasto, mutta kukaan ei ole huomannut kaupan vääristävän kilpailua. Eikä hallituskaan ole huomannut.

Päinvastoin hallitus kehuu tehneensä edullisen kaupan. Osuutta Outokummusta on myyty 30 miljoonalla. Uskotteko Joulupukkiin, uskotteko hallituksen käytttävän ne miljoonat SKPn esittämään eläkekorotukseen?

Siis olisi ollut mahdollisuus määrätä kauppa peruttavaksi, ja pakkolunastaa Sampo takaisin valtiolle. Kaksi miljardia olisi ollut kohtuullinen summa. Sillä korkoahan Sampo on tuottanut koko ajan omistajilleen ja myös 15 prosentin osuutena siitä valtiolle.

Käytin menneintä aikamuotoa pluskvamperfektia. Sillä asiahan jo nyt kuitataan menneenä. Päinvastoin ylistetään, hallituksessa kepun ministeriä Pekkarista myöten, kuinka edullisen kaupan Nalle tekikään.

Hän oli saanut silloisen Leonian alihintaan. Danske maksoi puolestaan ylihintaa pääsystä monopoliasemaan Suomessa.

SKP ja vaselistit. Ei mitään meteliä veljeä vastaan, vaan samaan aikaan nimenomaan ArKosia vastaan. Mitenkäs näin kävi?

Vaselistit, esitys vesivoiman ottamisesta valtiolle. Vaan onhan Fortum jo valmiiksi valtion yhtiö. Ja mehän tiedämme, miten jatkossa kävisi. Haltuun otettu vesivoima myytäisiin, lultavasti ulkomaille. Ja niinhän oikeastaan on ehdotettukin. Vasemmisto omallaa tavallaan kannattaa samaa ehdotusta. Vasemmisto haluaa taantumushallitukseen. Ja SKP omalla tavallaan myös.

Ja, jos Sampo otettaisiinikin takaisin valtiolle, kyllä sitä kohta oltaisiin taas myymässä.

On jo pari vuoskymmentä ollut valtion omauuuden hoito löysää. Ja ote selvästi löyseni liityttyä EUhun. Ahtisaari, Esko Aho, Lipponen, Halonen, Vanhanen, Pekkarinen. - Ja Martti Korhonen, Jaakko Laakso, Esko Seppänen, Yrjö Hakanen. - Paavo Arhinmäestä muuten oli myönteinen
juttu " sosdemien aatteellisessa julkaisussa" APU-lehdessä. Paavo Arhinmäen tähän asti mainittava työ oli toiminta E-J Tenilän avustajana.
Ennen katselin joskus Tennilän eduskuntasivua. Ei ollut paljon minkäänmoinen. Mutta näinä aikoina ilmestyy Arhinmäen kirja. Ei varmaan sekään ole minkäänmoinen.

Nähdäkseni Suomen valtakuntaa ja valtiota ei enää ole olemassa. On asioidenhoitotoimisto, ja valtakunnan omaisuuden myymisen toimisto.

Kysymys Etelärannasta. Ei taida olla Suomen Etelärantaa. On toimisto Etelärannassa, joka kinaa tulopolitiikasta. Kinaaminen hyödyttäää varsinkin ulkomaista ja ulkomaille muuttavaa suurporvaristoa.

Epäilemättä yrittäjein liiton tulemien yhdeksi kummopaniksi tulopolitiikakan palauttaisi sen kansallisemmaksi. Ja kas, SAKhan vastustaa.

Joten mitään kansallista edes neuvottelukumppania vaikkapa sopimukseen ArKos itse kanssa ei ole.

SKP, ja myös änkyrät, myös kaikki vaselistit, yksimielisesti vaikenevat
Suomen monopolikapitalismin nykytilasta, ja että sitä, eikä Suomen valtakuntaa ja valtiota, ei enää varsinaisesti ole.

Sitä myös tarkoittaa SKPn ja suojelijainsa sosdemien hämäys- ja parjauskampanja. He asettuvat rengeiksi ulkomaisten hämäräainesten käytöön.

Brasiliaankohan Suomi siirretään? Tämän palstan Nuori Hiljainen Enemmistö, suuri joukko potentiaalisia maastamuuttajia.

Onhan koko joukko maita, takapajuloita mutta myös edistyneitä, joihin muuttaa sekä isäntien yhtiöitä ja pääomia että renkejä.

Katsoin eilen Roissa käydessäni Seuraa, joka puolestaan on lähellä kepun aatteellista julkaisua. Outi Popp mainitsi Linda Lampeniuksen päässeen
muuttamaan New Yrorkiin. Saapi siellä viulua soitella pilvenpiirtäjänkin katolla ja isoja tissejään heilutella.

Suomen pojat ja tytöt, muistakaa ottaa pulloon Suomen vettä, jotta saatte mennessänne heilutella.

ArKos itse
Onhan ollut suuri uutinen jo eilisestä, kun Nalle Wahlroos myi Sampo-pankin, ja sai ennenkuulumattoman hinnan 4.1. miljardia. Entisen Postipankin-Leonian hinta oli muhinut yli kaksinkertaiseksi. Kaikkiaan valtio on saanut Nallelle myynnin jälkeen ulos pankista osingot mukaan lukien 2.8 miljardia. Valtiolla on yhä Nallen rahastoissa 15 prosenttia.
Ja niinpä myös Heinäluoma oli kaupasta onnellinen.

Leonian myynti Nallelle tehtiin Paavo Lipposen ja kokoomuksen hallituskaudella. Kauden lopulla Paavon suostumuksella myös syydettiin 4 miljardia Soneran kautta Saksaan. Se kai oli tulva-apua Schröderin sosdemeille. Jutun käsittely poiki vaalien Jälkeen asiassa porua pitäneen Anneli Jätteenmäen käsittelyn. Ville Itälä huusi: " Rikollinen!!. Olihan kokoomus mukana sekä Leonian myynnissä että Soneran seikkailuissa.
Tällä tavoin sosdemien ja kokoomuksen Suomessa virheet korjataan.

Sekä vaselistit ja SKP, vaikka ilman omia kansanedustajia, olivat kannattamassa Jäätteenmäen käsittelyä, ei virheiden. Näinhän se on mennyut pitkän aikaa.

Että mihinkäs niitä Nallen rahaston varoja sitten käytettäisiin?
Voisiko irrota edes muru köyhälle, edes miljoona korvaukseksi työstäni, ja työni edelleen jatkamiseen? Minä en suinkaan ole korvausta vastaan
" Etelärannalta", ikävä vain, että tähän asti ei ole tullut senttiäkään.
SKPn meteli maksamisesta on ainakin huomattavan ennenaikaista, toivottavasti ei ihan perätöntä. - Tietenkin maksujen tulee perustua selviin tarvittaessa julkisuudenkin kestäviin asiakirjoihin eli dokumentteihin, ei
pimeisiin lainvastaisiinkin maksuihin.

Kas, kun aihe ollenkaan tähän asti ei ole kiinnostanut palstalaisia.

Taistolainen köyhä poika Nalle sai " riittävät palkankorotukset", mutta
ei toki ihan köyhä ollut ennen sitäkään. Pesämuna, jota hän kävi kasvattamaan, oli Mandatum. Ja häntä seurasi sosdemien ja kokoomuksen suosio. Kuten usein muitakin varakkaita taistolaisia, vaikka ei läheskään niin varakkaita.

Kuten jo Jeesus sanoi, sille, jolla on paljon, on annettava lisää, se, jolla vähän, on otetava entinenkin pois. Eli usean tuhannenkin köyhän varat ovat onnellisempia yhden rikkaan käsissä

Ajattelin laittaa tästä äänestyksen, vaan eipä taida enää onnistua.
Vaihtoehdot 1. että kunniaa saaneelle kuniiaa lisää, Nallelle siis korkein kunniamerkki ja ja erikoiskutsulla erikoisvieraaksi Linnan juhliin, 2.
että kauppa määrätään purettavaksi ja Sampo pakkolunastetaan takaisin Suomen valtiolle.

Onnistui sittenkin.

Olipa kyseessä kumpi vaihtoehto hyvänsä, aiheellista olisi myös Sampoon ym. Suomen myymisen historian ynnä ansiokkaasti/epäkunniallisesti liittyvien poliittisten henkilöiden historian tutkiminen. Linnan erikoisjuhlien tapauksessa tietenkin rinnalle Paavo Lipponen, ja oliko vv.-ministeri silloin vielä Iiro Viinanen. Ja Jaakko Laaksolle kunnia tuollaisen etevän henkilön kasvatuksesta.

Itse olen hirvittävän tyytyväinen asioiden nykyiseen käänteeseen, koska vihdoinkin voin (ehkä...?) perussäästäjänä asioida Sampo-pankissa!

Nallehan aikoinaan sanoi että tavallinen tallettaja ei tee muuta kuin tuo kuraa pankkisaleihin, joten sen jälkeen en ole uskaltanut Postipankin/Leonian/Sammon konttoriin astua!

Löysinpä vihdoin muistin tueksi...

"Nuorena mies oli taistolainen, sitten liituraitainen pankinjohtaja. Yhdyspankin aikoina nuori johtokunnan jäsen ilmoitti, ettei talletusasiakkaista ole pankille kuin riesaa, kantavat kengissään vain kuraa hienoihin pankkisaleihin. Nyt Sammon pankkitoiminta keskittyy talletusasiakkaisiin. Entinen vakuutusyhtiö Sampo ehti luopua vakuutustoiminnasta muutamaa vuotta ennen kuin se osti itsensä takaisin vakuutustoimintaan, joka onkin kuulemma sekä houkuttelevaa, että itse asiassa Sammon ydinbisnestä"
http://www.talentum.com/doc.te?f_id=549377

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat