Seuraa 
Viestejä45973

Tekoälyn rooli ikiääretön-todellisuudessa. Paratiisi.

Jos vanha äly oli viippärän siiven pyörimistä luonnonvoimien "puhallellessa" siihen, sillä seurauksella, että tältä radalta ei koskaan päästy pois, ikuisen näköinen helvetti jatkui. Jos. Niin uusi äly on paratiisisoimista, eli tavoitetietoisen työn tekemistä.

Uudessa älyssä viippärä ei ollenkaan aina pyöri luonnontuulien mukaan, joskaan ei voi pyöriä niitä vastaankaan, koska vastaanpyöriessään häviäisi surekasti kamppailun romuttuen.

Sensijaan viippärä voi korkealentoistaa luonnontuulia, voi pyöriä niiden pyöritykseen nähden vähän ja jopa jonkunverran vinoon, ja hiukkasen vinoon. Ja ohjata suurta tapahtumaa nimeltä elämä. Tässä elämäksi on laskettu liikehdintä. Ja olemista ohjata, elämätöntä olevaa on paikallaanoleva. Paikallaanolevaa voi teoriassa ollakin olemassa, ehkä käytännössäkin. Ainakin kaaviot sanovat näin.

Ohjaamiseen, paratiisisoimiseen, tarvittavan työskentelyn tärkeät taustatekijät ovat: 1. äly 2. älytyöskentely

ja on voinut sitä ennen olla 3. älyn aikaansaamis-, synnyttämis-, tuottamistoiminta, jolla tarvittava äly kaikkine alku-ominaisuuksineen, eli ensimmäisen polven äly, on luotu olevaksi

edelleen tärkeä mahdollinen taustatekijä on 4. uusien sukupolvien laatiminen älyksi, tarvittavine tutkimustöineen

Paratiisisoiminen, ikiäärettömän todellisuuden, on siis hyvin äly-peräistä toimintaa. Olisiko oikeammin sanoa, äly-ahkeruusperäistä toimintaa.

Tekoälyn rooli ikiääretön-todellisuudessa on sama, kuin älyn, paratiisisoida. Mutta ruveta tekemään myös kaikki työt, ja olla omaksumatta itselleen tunne-elämää. Ihmisen tehtävissä näkyy työnteon lopettelu ja aikanaan kokonaan lopettaminen ja siirtyminen liukuvasti vapaa-ajanviettäjäksi ja huvittelijaksi.

Teko-älyn töihin lukeutuu siis myös tekoälyn suunnittelu, valmistus ja huolto, evolutionointi ja tietoisena oleminen.

Molemmat siis paratiisisoi. Ja molemmat siirtää lopulta kaikki työt tekoälylle(ennen sanoin aina suomenkielisittäin helpolla, että "koneelle", toisinaan "koneille"). Eihän tekoäly ole yhtään väärä sana tuossa. Sana; "kone":kin on mahdollinen.

Siinä taas on hyvä tähtitiede-mittari jota voimme lukea, että miten paljon paratiisi on jo valmis, se edustaa todellisuuden henkisyyksien terävimmän kärjen aikaansaannosten yläreunaa. Näin tiedämme, että täällä maapallollla olemme ihan todellisuuden kärkijoukkoa. Aihetta alemmuudentunteisiin ei ole, ainakaan suhteessa muiden sivilisaatioiden otuksiin. Sensijaan voikin olla suhteessa aikaansaannoksiimme täällä sekä lopussakin todellisuudessa. Olemmehan, samalla, kun olemme maapallolaisia, olemme siis lopputodellisuuslaisiakin. Todellisuuslaisia.

Todellisaatio, paratiisisaatio.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat