Seuraa 
Viestejä45973

CBS-News juuri kertoi, että lähes kaikki AlQaidan "taistelijat" ovat
salaperäisesti hävinneet Afganistanista ja on todisteita, että nämä
10 000 koulutettua terroristia suunnittelevat suurta terroriaaltoa Eu-
roopan joulun aikana !

Wanhan Euroopan sosialistijohtajat ja ituliberaalit mielessä tekisi
melkein mieli toivottaa onnea ja menestystä AlQaidalle, oppisivat lo-
pultikin, missä piru piilee Maailman toiseksi vaarallisin
mies ( IL:n humpuukigalluppi ) EI ole George W. Bush, vaan hän on
PELASTAJA !

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (190)

Ja eilen tuli ilmi tieto, jonka mukaan Britannian turvallisuuspalvelu seuraa 1.600 terroristiepäiltyä ja ainakin 30 iskuprojektia.

USA:ta vastaan iskeminen on ilmeisen vaikeata, joten eurooppalaisia hyssyttelijöitä on helppo kyykyttää. Ehkä se avaisi silmiä.

Liekö tuosta mitään todisteita. Täytyy vaan pitää pelkoa yllä, jotta ihmiset hyväksyisivät kiltisti kaiken mitä Valtio ehdottaa.

Pusmanni
Wanhan Euroopan sosialistijohtajat ja ituliberaalit mielessä tekisi
melkein mieli toivottaa onnea ja menestystä AlQaidalle

Hehheh. Minusta kun vaikuttaa aika selvältä, että tästä olette innoissanne lähinnä te palstan humoristit, sinä ja Imagine.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Puudeli
Liekö tuosta mitään todisteita. Täytyy vaan pitää pelkoa yllä, jotta ihmiset hyväksyisivät kiltisti kaiken mitä Valtio ehdottaa.

Pusmanni
Wanhan Euroopan sosialistijohtajat ja ituliberaalit mielessä tekisi
melkein mieli toivottaa onnea ja menestystä AlQaidalleHehheh. Minusta kun vaikuttaa aika selvältä, että tästä olette innoissanne lähinnä te palstan humoristit, sinä ja Imagine.

TUSKINPA Britannian viranomaiset tuota huvikseen kertovat !

JA terrorismista on huumori kaukana .

MISSÄ tynnörissä olit, jos et muista yli 50 brittiä tappaneita
metropommeja vain vähän aikaa sitten ? Silloin terroristit avoimesti
antoivat ymmärtää, että Irakin sotaan osallistuvat muut Euroopan
maat ovat seuraavia, siis pohjoismaissa myös Tanska. Täällähän
niillä tietenkin on kotipesiä, kun muumimamma ymmärtää, ehkei
aivan Suomessa, mutta voihan pommista tulla ennenaikainen ..

Toope
Seuraa 
Viestejä30636
BUSHMAN, long time no see
MISSÄ tynnörissä olit, jos et muista yli 50 brittiä tappaneita metropommeja vain vähän aikaa sitten ? Silloin terroristit avoimesti antoivat ymmärtää, että Irakin sotaan osallistuvat muut Euroopan maat ovat seuraavia, siis pohjoismaissa myös Tanska.

Kyllä puudeli sen muistaa, mutta kun hän kannattaa terroristeja.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

BUSHMAN, long time no see
TUSKINPA Britannian viranomaiset tuota huvikseen kertovat

Eivät tietenkään. Eivät ne huvikseen vaahdonneet elokuussa väitetystä matkustajakoneiden räjäytys -hankkeesta, joka on sittemmin osoittautunut huuhaaksi. Jatkuvien terroriuhkausten tarkoituksena on pelotella ihmisiä hyväksymään politiikka joka olisi muutoin vaikea saada läpi, olipa se sitten sota tai valvonnan kiristäminen ja kansalaisoikeuksien rajoittaminen. Ennen kun käsität tämän yhtälön, et ymmärrä mitään terrorismista. Sinullekin voin vaan suositella tutustumista Operaatio Gladioon ja sen terrorismikytköksiin etenkin Italiassa 80-luvulla, siinä on loistava esimerkki.

Toope
Kyllä puudeli sen muistaa, mutta kun hän kannattaa terroristeja.

Voi vamma. Suosittelen nikin vaihtoa, olet juuri ansainnut ylennyksen idiootiksi.

Puudeli
BUSHMAN, long time no see
TUSKINPA Britannian viranomaiset tuota huvikseen kertovatEivät tietenkään. Eivät ne huvikseen vaahdonneet elokuussa väitetystä matkustajakoneiden räjäytys -hankkeesta, joka on sittemmin osoittautunut huuhaaksi. Jatkuvien terroriuhkausten tarkoituksena on pelotella ihmisiä hyväksymään politiikka joka olisi muutoin vaikea saada läpi, olipa se sitten sota tai valvonnan kiristäminen ja kansalaisoikeuksien rajoittaminen. Ennen kun käsität tämän yhtälön, et ymmärrä mitään terrorismista. Sinullekin voin vaan suositella tutustumista Operaatio Gladioon ja sen terrorismikytköksiin etenkin Italiassa 80-luvulla, siinä on loistava esimerkki.

NESTERÄJÄHTEET "huuhaata"...oho, sinullahan on sitten tietoa, josta
viranomaisetkin olisivat kiinnostuneita, sitten aivan turhaan syynäävät
vauvanruokapulloja lentokentillä kautta maailman !

PAHOIN pelkään Italian olevan seuraava kohde, ehkä
jopa Vatikaanin. Pelkään, koska sukulaisia asuu Italiassa !

BUSHMAN, long time no see
PAHOIN pelkään Italian olevan seuraava kohde, ehkä
jopa Vatikaanin. Pelkään, koska sukulaisia asuu Italiassa !

Vaikka en muuten ole vauhko terroristi-iskujen suhteen niin nyt tuli pienoinen pelko, jos uutinen onkin totta. Poikaystäväni lentää nimittäin joulun aikoihin Suomeen Lontoon Heathrown kautta. Toivottavasti kyseessä on vain uutisankka ja kaikki terroristit ovat oikeasti kadonneet Kuubaan kauan kaivatulle rantalomalle

"BUSHMAN":kin joutuu vielä joulukuussa menemään vuoden
viimeisen kerran USA:aan ( "Discovery" lähtee ) .........
mutta, luultavasti nyt on Wanha Eurooppa uhattuna ..

Puudeli
Toope
Kyllä puudeli sen muistaa, mutta kun hän kannattaa terroristeja.

Voi vamma. Suosittelen nikin vaihtoa, olet juuri ansainnut ylennyksen idiootiksi.Kiistätkö siis hiemankaan kannattavasi?

Puudeli
. Ennen kun käsität tämän yhtälön, et ymmärrä mitään terrorismista. Sinullekin voin vaan suositella tutustumista Operaatio Gladioon ja sen terrorismikytköksiin etenkin Italiassa 80-luvulla, siinä on loistava esimerkki.Puudeli parka on sekoittanut täysin päänsä noilla salaliittoteorioilla. Luonut niistä jonkinlaisen yleisselityksen kaikelle. Muuten, ne oli 70-luvulla ne Lyijyn Vuodet.

Ayla
Missähän pamahtaa seuraavan kerran? Tanskassa?

Mark my words: Italia. Rooma.

Vatikaanissakaan nuo turvajärjestelyt kummoisia olleet kun kävin taannoin kääntymässä. Vaalikamppailu oli muuten käynnissä, Alleanza Nazionalen koko kamppis oli rakennettu loan heittopohjalle.

Puudelin mielestä terroristejä ei ole olemassakaan. Kaikki terrori-iskut ovat USA:n hallituksen lavastamia, jotta saadaan kansa uskomaan oikeutukseen riistää arabien öljyvarat.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

En ymmärtänyt oikein tuota uutista, miten Al-qaidan joukkojen vetäminen Afganistanista liittyy terroriin???

Meinaavatko he iskeä, oikein kymmennillä tuhansilla taistelijoilla eurooppaan.

Tuo uutinen oli just sellainen pelottelu juttu, ei siinä ollut päätä eikä häntää.

tiäremiäs
En ymmärtänyt oiken tuota uutista, miten Al-qaidan joukkojen vetäminen Afganistanista liittyy terroriin???

Meinaavatko he iskeä, oikein kymmennillä tuhansilla taistelijoilla eurooppaan.

Tuo uutinen oli just sellainen pelottelu juttu, ei siinä ollut päätä eikä häntää.

Lähteiden mukaan varoitus iskuista saatiin Afganistanista ja Pakistanista äskettäin poistuneiden al-Qaida-epäiltyjen kuulusteluissa. Nyt saadut tiedot joululiikenteeseen kohdistuvasta uhkasta saattaisivat kanavan mukaan selittää, miksi verkosto on vetänyt kuluneen puolen vuoden aikana hyvin koulutettuja taistelijoitaan Afganistanista.
MTV3

Jo ihan todennäköisyyksien nimissä isku Euroopassa tulee onnistumaan ennen pitkää, varsinkin jos sitä lähtee suorittamaan AQ:n karaistunut eliitti tuhansin miehin.

Ongelmallista siinä on se, että Euroopassa ei ole oikeita iskuja kenties Madridia lukuun ottamatta tapahtunut, joten motivaatio varautumiseen on sen mukaista. Britannian edellinen "isku" oli harrastelijoiden lössähtänyt pannukakku. Onnistunut "oikea" isku tulisi saattamaan kohteensa polvilleen. Todennäköisesti vain Britannialla ja Saksalla on kyky tehokkaasti toimia AQ:n kermaa vastaan.

Taas nähtiin mihin kuulustelulla ilmeisesti päästään. Tuskinpa AQ:n operatiivisista toimista selvillä olevat henkilöt suutansa vapaaehtoisesti avaavat. Näiden uhkakuvien pohjalta onkin todennäköisintä, että tekopyhät painostavan kuulustelun vastustajat maksavat itse selkärangattomuudestaan.

skOh
USA:n ja Bushin kommandoleikkiminen on syy näihin mahdollisiin iskuihin

JEP, jep, ne aloittivat varmuuden vuoksi jo ENNEN USA:aa !

( WTC911, Cole, Chobar Towers, WTC 1. isku jne. .. )

Mikä ihmeen al-qaida? Jos joku väittää olevansa Al-Qaidan jäsen, hän ei selvästikään ole ymmärtänyt muslimiveljeskunnan toimintaperiaatteita. Niihin ei esim. kuulu omaksua CIA:n rakentamia merkityksiä asioille.

mori
Puudelin mielestä terroristejä ei ole olemassakaan. Kaikki terrori-iskut ovat USA:n hallituksen lavastamia, jotta saadaan kansa uskomaan oikeutukseen riistää arabien öljyvarat.Myös Tamilien iskut?

Taha
Mikä ihmeen al-qaida? Jos joku väittää olevansa Al-Qaidan jäsen, hän ei selvästikään ole ymmärtänyt muslimiveljeskunnan toimintaperiaatteita.

Eli mielestäsi kaikki Al-Qaidan nimissä annetut lausunnot ovat väärennöksiä? Al-Quidan puhemiehet eivät ole katsantosi mukaan "ymmärtäneet muslimiveljeskunnan toimintaperiaatteita"?

"Lähteiden mukaan varoitus iskuista saatiin Afganistanista ja Pakistanista äskettäin poistuneiden al-Qaida-epäiltyjen kuulusteluissa. Nyt saadut tiedot joululiikenteeseen kohdistuvasta uhkasta saattaisivat kanavan mukaan selittää, miksi verkosto on vetänyt kuluneen puolen vuoden aikana hyvin koulutettuja taistelijoitaan Afganistanista. "

siis mitä? onko aq-taistelijat äskettäin "poistuneet" kesken kuulustelujen?
vai kuulustelujen jälkeen? minkä tähden epäiltyjä päästetään lähtemään? viisumit kunnossa?

kidut.. eikun kovennettujen kuulustelumetodien jälkeen epäilty tunnusti kavereidensa poistuneen jonnekin päin eurooppaa mukanaan repullinen räjähteitä. ja kertoo itsekin seuraavan perästä kunhan kuulusteluista kerkeää.

näitä lähteitä olisi hyvä saada suurennuslasin alle, ennenkuin ryhdytään tarkemmin asiaa vatvomaan. tosin yleisen turvallisuuden nimissä lähes kaikki varoitukset on syytä ottaa tosissaan.

miten tuleekin mieleen vanha satu pojasta, joka huusi sutta.

Terroristit ovat voittaneet jos ja kun lähdetään rajoittamaan ihmisten elämää 'terrorismin vastustuksen' nimissä. Tästä ovat mm. esimerkkeinä lentomatkustajien kiusaaminen sekä 'terrorismiepäilyjen' nimissä tehtävät mielivaltaiset pidätykset.

Eli siis terroristit ovat onnistuneet ulkoistamaan hommansa valtioiden viranomaisille, jotka sitten terrorisoivat kansalaisijaan.

Sitähän se terrori on. Meidän tulee jatkaa elämää välittämättä onnistuneista terrori-iskuista. Ne ovat enemmänkin nykyajan uusia onnettomuuksia.

Ei ennen autoistumista ollut niin paljoa liikennekuolemiakaan.

Tässä sitten sitä viranomaisterroria:
Vaarallinen kuminauhapallo: http://www.flyertalk.com/forum/showthread.php?t=618629

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat