Seuraa 
Viestejä45973

Niin, sehän oli alkujaan Paavo Lipposen ajatus, että pannaan NATO-asia, pöydälle vaalien jälkeiseen aikaan saakka. Jotta vältytään vaikeuksilta, jotta NATO-päätös nimenomaan voidaan tehdä, ei suinkaan jättää tekemättä.

Median ja kokoomuksen lämmittämänä NATO-keskustelu kuitenkin oli
pantu jo liikkeelle. Sitten yhdesä vuorkaudessa edsuikaunassa pantiinin menettely uusiki, niin että mm. Liisa Jaakonsaari itsestään sosdemeista tipahti kärryiltä. Ja sekä Vanhas-Matti että Heinäluoma alkoivat vakutella, että vasta viiden vuoden päästä NATO-asiaa käsitellään.

Todellisuudessa on tehty vain lipposet. Kun hallussa on Suuren Rahan, sen mainitun Etelärannan tuki, ynnä valta ja tiedotusvälineet, mikään ei estä aloittamasta NATO-päätöksen tekoa vaalien jälkeen. Erittyisesti, jos halltiuksen runko on sosdemikokoomuslainen.

Heinäluomahan on ilmoittaunut tulevaksi pääministeriksi. Vuonna 2030 Suomi hänen johdollaan on riippumaton öljystä. Niin varmaan, jos täällä silloin ei asu muita kuin joku metsäläinen siellä täällä, ja NATON sotilaat.
Suomen puhdistaminen hyväksi sotaharjoitusalueeksi - - -.

NATO-vastaisiako edustajia eduskuntaan. Pelkään pahoin, että ei valita yhtään edustajaa, joka NATO-päästöstä tehtäeassä sitä vakavissaan vastustaisi.

Suomen rekkaprovokaatio rajalla jatkuu. Provokaattorien hyökkäykset, tällä palstallakin, jatkuvat. Tämmöinen mätänevä Suomi, varsinainen mallijäsen NATOon. Ei sosdemien uutta hallitusta, vaan nykyisetkin
sosdemminoisterit pitäsi erottaa.

Alkoholin hinta. Sen nostaminenhan on veruke kaikille JÄRJESTYSTÄ SÄILYTTÄVILLE VOIMILLE YHDISTYÄ, kun se ei nyt käy avoimeisti NATO-ja Oikeisto-Suomen puolesta. Mutta heidät kyllä tavataan työssä varasuinaisen asiansa puolesta vaaelin jälkeen.

Alkoholin hinta. Viron rallia käyttäen maahan voidaan tuoda lisää härääaineksia taantumusprovokaatioihin. Viron valkoista!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Voidaanhan ksymys asettaa näinkin: MÄTÄ RIKOLLISVALTAKUNTA SUOMI ON ASETETTAVA KANSAINVÄLISEEN VASTUUSEEN TEOISTAAN.

Vaan eihän noin voi käydä niian kauan kuin Erki Tuomioja on Suomen ulkoministeri. Häne Suomessaan ei voi olla mitään mätää. Hän se onkin Suomen yli Suojelupoliisi.

Eli melko samanlainen rooli kuin " pillupoliisiksi" määrätyllä Janne Kivivuorella. Häne tehtävnsä kuitenkin oli saada vastuutaan välttelevät kiinni ja maksamaan, Erki Tuomiojan päinvastoin auttaa rötöstelleet välttämään vastuutaan.

Huhu Etelärannan maksamasta. Mutta tarkotushan on päinvastoin hämätä sitä, että Eteläranta ei halua maksaa mitään. Eikä ota Björn Wahlroos minua limusiiniinsa. Uuslapuanliikkeen poikia sen sijaan varmaan.

Että semmoisia poikia nykyään Suomenmaassa.

PAAVO on tuuliviiri NATO-asiassa,kannattaa, jos ei ole vaalit lähellä !

SIKSI ehdotankin, että kuudennen ydivoimalan sijaan PAAVO asetetaan
generaattoriksi eduskunnan katolle, noin iso mies pyörähdellessään itään
ja länteen kehittää helpostikin 1 500 megawattia !

DANNY lauloi enteellisesti: "Tuuliviiri yllä TALON katon ..."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

PAAVO ei ole tuuliviiri, Paavo on jämerä mies, Paavo kannttaa NATOa, Paavo TIETÄÄ, että ryssä sittenkin heikko. Vaan Paavo tietää, että
Suomen kansa ei nyt kannata NATOa. Paavo TIETÄÄ myös, että kansassa varsinkin nuoriso on tuuuliviiri, Paavo myös tietää, että tällä palstalla suuntaa osoittaa nuorison Hiljaien enemmistö.

Kun kevät taas koittaa, räystäät tippuvat, ojat ja purot juoksevat vapaina ja vuoleina, Paavo palaa NATO-asiaan täystoimisesti ja puhuu ihan koko suuren sydämensä kyllyydestä. Hän ei silloin ole enää eduskunnan puhemies, hän voi puhua, hän voi ihan laulaakin riemun mielin ja kielin.

Samoin kevääseen mennessä USAssa lie demokraattien vaaltivoitosta aiheutunut sekaannus hoidettu loppuun.

SKPn voitosta ja sosdemien tällä palstalla jo nyt Urantia-aate on päässyt hyvää vauhtiin. Suomen on liityttävä NATOon, koska on päätetty, että Auringolla on kalsiumferriittipinta, ja sehän on kovaa!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat