Seuraa 
Viestejä45973

En löytänyt sopivaa topccia tähän pienoiseen ajatukseen.

Maailmankaikkeus on ollut piste aina. Piste on suhteellisen pieni nykykokoon, mutta alkujaan tämä rauhan tyys sija saattoi olla täplä, jonka halkaisia oli 10 000 valovuotta.

Jokin sai täplän laajenemaan ja sen ulkopinta on edelleen samaa kuin alun hetkenä. Vain materian välinen tila on venynyt ja tulee venymään äärellisen ajan, hidastuen ja lopulta pysähtyen tyhjyyteen.

Tämä laajentunut tila on edelleen yhtä iso ja pieni kuin alkuperäinen paketti. Syystä, että vertailukohdetta ei ole, vaan kaikkeus on aina isoin itsensä kokoinen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Oikein siltä osin, että kaukaisin valo tulee siitä energiasta joka oli samassa "täplässä" missä mekin eli hyvin lähellä meitä aikoinaan.

Väärin siltä osin, että tila on eri kuin se missä olimme aikoinaan, ollessamme hyvin lähellä sitä energiaa, josta kaukaisin valo on tullut meille asti.

Ja tämän selittää kaiken näkyvän maailmankaikkeuden aineen eli energian liike, joka on todella huimaa eli pajon yli näkyvän maailmankaikkeuden valon nopeus ja tuo liike vie meitä poispäin yhdestä pisteestä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ja liike tapahtuu tilassa joka ei laajene, kaareudu, veny, pauku tai tipu.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat