Seuraa 
Viestejä45973

Nyt se on sitten kirjana:

http://www.hs.fi/artikkeli/Puolikuu+ja+hakaristi/1135222930563

Tässähän ei ole Lähi-Idän konfliktin juuriin syvällisemmin perehtyneille juuri uutta, mutta tämänkin foorumin palefaneilla ja muilla arabinatseilla olisi pikku hiljaa itsetutkiskelun paikka.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (39)

Ja tasavertaiduusen vuoksi laita ne kuvat joissa Israelilaislapset kirjoittavat terveisensä raketteihin ja muihin ammuksiin Palestiinalaislapsille, jotka hetkeä myöhemmin kuvissa ovat riekaleina ja verisinä möykkyinä.

" Me emme saa koskaan unohtaa ", siinä ei mennyt kuin vajaa 60 vuotta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Matti E Simonaho
terveisensä raketteihin ja muihin ammuksiin Palestiinalaislapsille.

Terveisiä Hizbollahin johtajalle niissä taisi lukea. Tämä kun oli aloittanut sodan ja sitten ampunut ko. lasten päälle rakettisateen. Lapset eivät ilmeisesti vielä käsittäneet että Nazzibullahin tarkoitusta, joka oli vain... hetkinen mikä se oli?

Lähde on Sandmonkeyblog.com, josta myös tämä osuva pilapiirre:

Aika tyhmii noi nationalistit, pitää sitä maata parhaana jossa sattuu syntyy vaikka syntyis keskelle paskasta hiekka-aavikkoa.

acedia
Matti E Simonaho
terveisensä raketteihin ja muihin ammuksiin Palestiinalaislapsille.Terveisiä Hizbollahin johtajalle niissä taisi lukea. Tämä kun oli aloittanut sodan ja ko. ampunut lasten päälle rakettisateen. Lapset eivät ilmeisesti vielä käsittäneet että Nazzibullahin tarkoitusta, joka oli vain... hetkinen mikä se oli?

Kumpi oli ensin; Palestiina vai Israel?

Matti E Simonaho
Kumpi oli ensin; Palestiina vai Israel?

Eikös niitä valtioita yritetty synnyttää rinnakkain vuonna 1948 by YK. Israelilaiset menivät kiltisti omaan karsinaansa, mutta palestiinalaiset eivät. Sotimaan ryhtyivät. Eivätkä pirkaleet näy lopettavan. Olisi jo aika.

installer
Matti E Simonaho
Hakaristi on muuten alunperin "muinaisssuomalainen" symbooli/keksintö jonka tarkoitusta sen käyttäjät eivät tienneet (kristinusko, natsit). Eikä myöskään miten se toimii.

Yksi Kvastikan salaisuuksista:
http://www.suomalaiset.org/cgi-bin/kiel ... osetlinkit
Höpö höpö, hakaristi on peräisin Intiasta.

Miten Kvastikan (hakaristin) käyttöohjeet nuolenpääkirjoituksessa on suomen kielellä eikä intian kielellä? Huomoi että "tarkoitus" ja "toimiminen" ei ole sama asia - pienenä vihjeenä.

Matti E Simonaho

Miten Kvastikan (hakaristin) käyttöohjeet nuolenpääkirjoituksessa on suomen kielellä eikä intian kielellä?
korjaus: Swastika

Eli molemmat taistelevat itseään vastaan. Opikirjan mukaan silloin pitää kysyä kuka tai mikä on se kolmas joka siitä hyötyy?
USA, saa paljon rahaa aseiden myynnistä

Todella loukkaavaa muslimeja kohtaan tällainen! Todella rasistista! Ei ihme että muslimit vihaavat länsimaalaisia koska länsimaat ovat niin itsekkäitä ja häpäisevät toisten uskontoja minkä kerkiävät

h&h
Matti E Simonaho

Miten Kvastikan (hakaristin) käyttöohjeet nuolenpääkirjoituksessa on suomen kielellä eikä intian kielellä?
korjaus: Swastika

Korjaus: W -kirjainta (W = kakois U) ei ollut siihen aikaan kun KVASTIKA ("Vastakkaiset K -kirjaimet") kehitettiin. Valitan. Se on faktaa eikä fiktiota. Ja se on myös faktaa eikä fiktiota, että K -kirjaimessa on S = S "Vastakkaiset S-kirjaimet".

Ja ei KVASTIKA ole oikein sekään koska siinä on T, mutta lähellä alkuperäistä nimeä ja nykyisiä kaiken maailman muunnoksia jotka ei ole AJASSA OIKEIN. Se on niin vanha symbooli, että silloin kun ensimmäinen otettiin käyttöön, ei aakkosissa ollut yhtään arvotonta kirjainta, ja kielessä ei ollut 29 kromosomia kuten tänään, vaan saman verran kuin IMmisessä: 23.

Pohjolan natsit pitäisi kaikki tappaa.
Ihme porukkaa nämä suomalaiset kun Hitlerin kanssa "kauppoja" tekee.
Toivotaan että Israelilta riittää ohjuksia meillekkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat