Seuraa 
Viestejä45973

Tuli mieleeni, kun näilläkin palstoilla on vaikka mitä viheltäjää joilla on jokin hitonmoinen pakkomielle joka vie eteenpäin ja jota toitottaa muille...
Miten tällaisen ihmisen kävisi, jos joku ihminen/ jokin tapahtuma saisi totaalisesti pakkomielteisen tyypin tajuamaan, että "hei, tää mun keppihevonen on ollut huuhaata johon tuhlasin aikaani "
Romahtaisiko kyseinen ihminen totaalisesti ilman mitään aihetta kohkata, kun
maanisuudenkohde olisi poissa, vai olisiko yhtäkkiä ihan tavis ja normikansalainen?
Vai löytäisikö aina uuden hurmoskohteen?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Fanaattisuus on yksi tunnepohjaisista persoonallisuuden piirteistämme, joka liittyy vahvasti synnynnäiseen temperamenttiimme. Sen ilmenemistä käyttäytymisessä voidaan korostaa taikka hillitä, riippuen siitä, minkälaisia selviytymisen kriteerejä kasvuympäristö yksilöltä edellyttä. Mutta synnynnäisen temperamentin poistaminen ei liene mahdollista, ellei sitten jokin vakava psyykkinen häiriötilanne saa aivojen virtapiirejä toimimaan huomattavalla tavalla erilailla(?)

Sikäli kun on havaittu (siis olen havainnut), ettei järkipuheet vaikuta syvästi uskovan uskomuksiin, väitän että kognitiivinen aivokuori on niin vahvassa narkoosissa (vmat2- ja/tai vastaavan välittäjäaineen aikaansaamana), ettei logiikka tavoita missiota. Ts. Fanaatikko ei siten pääse polultaan koskaan poikkeamaan ainakaan ilman psykiatrista/neurologista hoitoa.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat