Seuraa 
Viestejä45973

Kova eikä ihan aiheetonkaan hälinä maailman metsien hakkaamisesta.
Tilanne palstan uutisessakin mainitun suomalaistutkimuksen mukaan on kääntynyt metsien nettokasvuun.

Toisaalta ksymys öljyn viljelemisestä. Mahdollisuudet lauhkealla vyöhykkeellä varsin rajalliset, kylmässä ei ollenkaan. USA itse voisi muuttaa viljelysmiataan öljymaiksi, mutta myös sen tuotantovajaus on suuri. Tuottanee 150 miljoonaa tn/vuosi, kulutus lie 400.

Öljynviljelyn suuret reservialueet pääasiassa Amazonasin ja Kongon alueilla. Muisututtavat niitä olosuhteissa, joissa maaöljykin satoja miljoonia vuosia sitten syntyi. Ottaen vaikka 2 milj km^2 öljyn viljelyyn voidaan saada 2 miljardia tn vuodessa, mikä lie lähes nykyinen maaöljyn tuotanto ja kulutus.

Eivät vain ikivihreät sademtsät ole maaiman keuhkot, vaan sitä olisi
myös ympäri vuoden vilejlty maa, myös öljyn viljelyyn käytetty.

Ei vain hiilidioksidi, vaan kuinka hyvin sitä takaisin palautuu bioaineeseen.

Mauri Pekkaristakin haastateltiin aamulla. Hän vain valittelu Suomen huonoa omavaraisuutta, mutta asia silt halltius on hoitanut hyvin.
Näin korkealle kuin tässä avauksessani hänen ajatuksensa ei noussut.

SKPn mielestähän vaikkpa Pekkarinen ei ole oikeistokepulistinen agitaattori ja ministeri, vaan uusimman sanavalinnan mukaan ArKos itse.

Ettäkö ArKos itse hallitukseen? Vasemmistoliitolle tällä palstalla tekemäni ehdotuksen mukaan hallitukseen ei mennä, ja sellainen yhteinen päätös luonnollisesti koskisi myös minua.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

ALKOHOLI on tähän asti tehty tärkkelyksistä fermentaatiolla.

Selluloosa voidaan kuitenkin myös hydrolysoida hemiselluloosiksi
ja sokereiksikin asti ja käyttää alkoholiksi.

"BUSHMAN" kehitti tähän kannattavan metodin työskennellessään
8 vuotta kemian tutkimuksen parissa suuressa valtio laitoksen
tutkimuskeskuksessa. Tämä tapahtui ensimmäisen öljykriisin tun-
nelmissa 70-luvun loppupuolella. Sitten öljyn hinta laski ja keksin-
tö haudattiin firman arkistoihin. "BUSHMAN":ille maksettiin ruhti-
naalliset 500 FIM ja annettiin potkut p...lle.

JONAIN kauniina päivänä öljyn hinta ylittää rajan, jossa tämä
kannattaa ja silloin "BUSHMAN" nauttii Nobelin, onhan keksintö yhtä
tärkeä kuin AIV-rehu aikoinaan.

"You´ll see..." ( sävel: Madonna ) !

Tänään kokoomus ilmoittaa olevansa puolue, joka kuuntelee, jolla
on korvat. Ei tämän palstan Hiljainen enemmistö, jossa toki on myös sosdemeja, kommunisteja ja vaselisteja.

Että paljonko maksaisi Bralisiassa vaikka tuhannen hehtaarin raivaaminen, kunnostaminen. Kymmenen tuhatta tonnia, barreli vaika 60 dollaria, 75 000 barrelia, 4.5 miljoonaa dollaria. Semmoisten 4.1 miljardin saamien takaisin vaikka viidessä vuodessa, bruttohinnan mukaan vaatisi
vissiin 910 000 hehtaaria eli 9 100 km^2, bruttotuotto öljynä 9.1 miljoonaa tonnia, kas jo melkoien osuus Suomen öljystä. Oliko se jotakin 15 miljoonaa tonnia/vuosi. No niin, Nallen pääomiin lisätään vielä 2.9 miljardia 7 miljardiin dollariin, kas Suomen öljyhän saataisiinkin Nalle&Co:n öljypelloilta Brasiliasta. Siis 1.5 miljoonaa hehtaaria, 15 miljoonaa tonnia. Vrt. Suomen pellot silloin, kun viimeksi niistä luin, pari miljoonaa hehtaaria. Työt veisivät jonkin verran aikaa, ehkä vuoteen 2015. Heinäluoma on luvannut öljystä riippumattoman Suomen vuodeksi 2030. Sekin tietysti onnistuu, kun Suomi tyhjenee asukkaista.

Kas, kun tuota ei aiemmin ole keksitty. Tietysti tässäkin kuljetuskulujen vähentämiseksi voi asukkaat siirtää Brasiliaan. Miten halpaa elääkin siellä ympärivuoden lämpimässä, ihan kurjalistonkin lekotella. Työottömyysturva ja eläkkeitäkin voidaan supistaa. Ja jos laitetaan jokaiselle banaanipuu ja kookospalmu, ynnä pala bambumaata, jotta voi itse majan rakentaa. Sinne Brasiliaan perustetaan osavaltio Suomi.
Luovutetaan tämä maa venäläisille ja puolalaisille, ynnä muutaman kuntaan voi museotarkoituksessa jättää metsäläisiä ja lappalaisia.

Sinne Brasiliaan ei tarvitakaan suurta maa-alaa. Riittäisi kymmeneskin nykyisestä. Muutamaa selutehdasta varten metsäviljelmätkin, ja jokunen malmi- ja hiilikaivos, ne varmaan olisivat mukavia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ansaitakseen sekä Suomen oikeistolaisten että koko Euroopan oikeistolaisimpien kannatuksen Suomi harjoittaa nyt Tarja-tädin( Pe-r-r-r-kele) ja pp Erki Tuomojan johdolla jämerää ulkopolitikkaa. Me sanotaan nyt Venäjälle suorat sanat. No, talvellahan tulee kylmä ja Siperiaan ja yleensäkin Venäjälle vielä kylmempi. Siellä tarvitaan siis silloin öljyä ja kaassua. Palelemisen viikkoina kyllä tulevat suomalaisten mieleen
Brasilian hyvät ilmat ja voimat, ja että ryhtyköönkin Nalle Wahlroos ( sosdemeilta) saamillaan miljardeilla raivauttamaan öljypeltoja. Siitä on hallituksen ( , johon mukaan haluavat myös vaselistit) hyvä jatkaa.

Suomen miehet ja naiset, ottakaa lähtiessänne Suomen maata tai moreenia muakan, että saatte kaukana uudessa kodossa muistella, ottakaa myöas Suomen vettä pulloon, että saatte mennessänne heilutella!

Suomen pojat ja tytöt, ottakaa pulloon Suomen vettä, jotta saatte mennessänne heilutella.

Linda Lampenius puolestaan on päässyt muuttamaan New Yorkiin. Siellä hän saa soittaa viulua pilven piirtäjän katolla ja isoja tissejään heilutella.

Alkoholin tuottaminen, tavalla tai toisella. Sen etuna on, että sitä ei tarvitse viljellä, vaan se voidaan tuottaa sokerista, hiilihydraatista, selluloosasta, jopa paskasta. Miten loistäva aine kaikille ihmeidentekijöille, jotka haluavat heti tuloksia ilman vaivannäköä.

Ja haitat. Alkoholi pitää kannattavaakseen tuotta erilaisista jäte- ja sivuaineista. Käytettävät aineet varsinaisena viljelynä ja erotteluna
eivät kannata. Öljylle vaadittavissa olosuhteissa kannattavuus jo muodostuneessa hintatilanteessa on hyvä. Oljyn viljeleminen lähes olosuhteissa, jossa maaöljy aikanana muodostui.

Tehoa ei alkoholista saada samassa määrin kuin öljystä. Eli samaan tehoon vaaditaan kohtuuttoman kallis ja raskas kone. Kannatavasti alkoholia voidaan käyttää vain muutaman prosentin lisäyksenä.

Toteamani älköön suinkaan estäkö Heinäluomaa lupailemasta Suomen riippumattomuutta öljystä vuonna 2030. Vaalipuheellahan on hyvä tarkoitus saada vihreitä ja vihervaselisteja mukaan tulevaan taantumushallitukseen.

Suomen näkökannalta etanolin käytön eräs heikkous on suomalaisten huono viinapää. Aineen tullessa yleisekis suuri joukko suomalaisista tulee nauttimana sitä, huolimatta denaturoinnista, ja ottaen huomioon virallisen
nautintoviinan kohoavan hinnnan.

Nautontoalkoholin hinnan noston eräs tarkoitus saada jo vajonneet tappamaan itsensä korvikeaineilla. Säästyy sosiaalikuluja.

Kertokoon silti Bushmann keksinnöstään.

BUSHMAN, long time no see
ALKOHOLI on tähän asti tehty tärkkelyksistä fermentaatiolla.

Selluloosa voidaan kuitenkin myös hydrolysoida hemiselluloosiksi
ja sokereiksikin asti ja käyttää alkoholiksi.

"BUSHMAN" kehitti tähän kannattavan metodin työskennellessään
8 vuotta kemian tutkimuksen parissa suuressa valtio laitoksen
tutkimuskeskuksessa. Tämä tapahtui ensimmäisen öljykriisin tun-
nelmissa 70-luvun loppupuolella. Sitten öljyn hinta laski ja keksin-
tö haudattiin firman arkistoihin. "BUSHMAN":ille maksettiin ruhti-
naalliset 500 FIM ja annettiin potkut p...lle.

JONAIN kauniina päivänä öljyn hinta ylittää rajan, jossa tämä
kannattaa ja silloin "BUSHMAN" nauttii Nobelin, onhan keksintö yhtä
tärkeä kuin AIV-rehu aikoinaan.

"You´ll see..." ( sävel: Madonna ) !

Eikös tässäkin käynyt niin, että keksintö jäi laitoksen omaisuudeksi.
Ja semmoisena se on jopa salaisuus. Bushmannilla ei ole lupaa kertoa
siitä. Ja siten se ei myöskään koskaan päädy kemian Nobelia myöntävien tutkittavaksi.

Tilanteen ollessa tämä Bushmann voi ihan kertoella keksinnöstään satuja.
Todenperäisyyttä on mahdoton tarkistaa. Vrt. maankiertäjä Ilmarinen kalevaisrunon kertomana asettuu kylään sepäksi kauniine vaimoineen.
Hän kehuskelee takoneensa vierailla mailla Sammon. Vaan ei hän kotona kykenekään takomaan Sampoa. Hänne tarinaansa luottaen sitä lähdetään ryöstämään. Vaan ei onnistu, koska sitä ei varsinaisesti edes ole. Onnistutaan kuitenkin ryöstämään hiukan omaisuutta, kuten Klaus Störtebekerin vitaalijoukkio Bergenistä. Kotiin palattua jäljelle jääneet kertovat tarinaa siitä, miksi nääs ei sittenkään onnistuttu. Itse Klausin luovuttivat joukkioveljet virkavallalle, ja hänet hirtettiin.

Keksinnöstä pitäisi olla patentti. Bushmannilla ei ole.

CE-hyväksytty
Kertoisitko Bushka enemmän suurenmoisesta keksinnöstäsi.

MIKSI ?`

JA miksi juuri SINULLE, joka häiriköit täällä "valebushmannina" ?

JA kuten "Arkoskin" sanoo, en edes saisi kertoa siitä,
tämä iso valtion firma vetäisi minut oikeuteen !

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat