Seuraa 
Viestejä45973

Onko kukaan heittänyt bumerangia. Olis mielenkiintoista tietää miltä se tuntuu.

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (15)

Niin, miltä tuntuu? Ei se kovin kummoiselta viimeksi tuntunut. Tunnetta voit simuloida ottamalla vaikka kenkälusikan ja viskaamalla sen suuntaan x.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä tarkoitat? Itse olen jo joten kuten taitavakin siinä, eli osaan tehdä itse bumerangeja joita voin sitten kopitella.

Sen heittäminen tuntuu mielestäni siltä, että löisi ruoskalla kapeassa käytävässä.

tähtää muutaman asteen ylös, aavistuksen lappeellaan, siis vain aavistuksen, koska muuten se lentää silmukan, ja heittää silleen ruoskamaisesti, eli napakka ja nopea heitto, joka antaa myös voimakkaan pyörimisliikkeen bumerangille. Se ääni, mikä bumerangista lähtee, on aika kivan kuulloinen.

Heittosuunta tulisi olla koppia hakiessa kevyestä vastatuulesta n. 45 astetta oikealle. Silloin palaa kohdalle. jos heittää vastatuuleen, menee taakse, jos taas myötätuuleen, jää eteen.

Bumerangin tekee vanerista pistosahalla ja hiomalaikalla n. tunnissa, viimeistely tapahtuu hiekkapaperilla ja viilalla kentsulla heitellessä. Kokopuiset voi öljytä, vaneriset lakata tai maalata. Kiinniotto tapahtuu kahdella kädellä.

EDIT: Tuola tarkemmat ohjeet: http://www.gel-boomerang.com/instructions/index.html

EDIT2: En osaa enää kirjoittaa!!!

Vierailija

palaako sen takia takasin, kun heittää ohi vaikkapa jäniksestä niin ehtii heittään nopeasti takasin.

Vierailija
Armitage

tähtää muutaman asteen ylös, aavistuksen lappeellaan, siis vain aavistuksen, koska muuten se lentää silmukan, ja heittää silleen ruoskamaisesti, eli napakka ja nopea heitto, joka antaa myös voimakkaan pyörimisliikkeen bumerangille. Se ääni, mikä bumerangista lähtee, on aika kivan kuulloinen.

Saisko tarkemman määrittelyn sanalle aavistus?

No itse asiassa Australiassa käytettiin aluksi sotabumerangeja, jotka olivat n.1,5 m pitkiä, ja niillä vaan hakattiin vastustajia, ja ei metsästysbumerangitkaan kait yleensä tule takaisin, kun tähtääminen on aika vaikeaa sellaisella pyörivällä ja heitot rajoittuu juuri tuulen takia.

Mutta Egyptissä metsästivät faaraot vesilintuja bumerangeilla, ja jos heität lentävää lintua kaislikon yllä, niin on aika tarpeellista saada se bumerangi takaisin. Muuten kahlaat kaislikossa, tai orjat kahlaa, ties kuinka kauan.

Yksinäinen huviväline, bumerangi. Kaikki bumeranginheittelijät ovat poikkeuksetta hivenen omituista sakkia....

Se bumerangin profiili on sitten tärkein juttu tehdessä, eli ne on syytä kuvitella helikopterin lavoiksi ne siivekkeet, ja kuvitella sitten miten ne pyöriessään muodostavat siiven tai lavan korvikkeen. Eli siipimäisen profiilin tulee olla pyörimissuuntaan. Muuten ei palaa. Parasta olisi ostaa yks perus palaava bumerangi ja apinoida sitä ja sitten tehdä siitä jatkokehitystä, muuten voi olla vaikeaa saada tosta noin vaan palaava bumerangi tehtyä.

Jos tarpeeksi osaa noita katsoa, voi bumerangista tehdä lähes minkä muotoisen hyvänsä, joku on tainnu tehdä esim. kaikki aakkoset.

I ja O varmaan hieman soveltaen "I" ja "O".

Ja märässä on huono heitellä, ellei ole vedenkestävä pinnoite sillä bumerangilla.

Lisäksi harvemmin yksi bumerangi kauaa kestää. joskus yhdellä kaverilla oli tapana tuhota aina ensimmäisellä heittoyrityksellään senhetkinen itsetekemäni bumerangi.

CE-hyväksytty
Armitage

tähtää muutaman asteen ylös, aavistuksen lappeellaan, siis vain aavistuksen, koska muuten se lentää silmukan, ja heittää silleen ruoskamaisesti, eli napakka ja nopea heitto, joka antaa myös voimakkaan pyörimisliikkeen bumerangille. Se ääni, mikä bumerangista lähtee, on aika kivan kuulloinen.Saisko tarkemman määrittelyn sanalle aavistus?

n. 2 astetta.

ja heitto tapahtuu siten kuin tytöt heittää palloa, ei niinkuin pojat palloa. eli yläkautta, kuten joutuisit ruoskimaan kapeassa käytävässä eteenpäin.

Normaalia eli kaarevaa banaanibumerangia heitettäessä kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, kummin päin sen ilmoille viskaa. Ns. kärki edellä -metodia suositaan, kärki taaksepäin puolestaan tuottaa levottomia kaaria ja koppaaminen käy haastavaksi. Symmetristen (2 akselin suhteen) bumerangien viskominen puolestaan on simppeliä, sen kun voi oikeastaan tehdä vain yhdellä tavalla.

Eiköhän se heitto ole levotonta jos ei osaa heittää. Itse suosin myöskin tavallaan "väärinpäin"-heittotyliä. Saa enemmän napakkuutta. Lipsuu jos on sillee myötäisesti se rangi. Mutta ei sillä pitäisi olla mitään merkitystä, jos vaan osaa heittää kummallakin tyylillä.

Pääsisiköhän bumerangien koeheittäjäksi, jos tuote olisi viallinen se olisi jo valmiiksi heitetty menemään....

tiäremiäs
palaako sen takia takasin, kun heittää ohi vaikkapa jäniksestä niin ehtii heittään nopeasti takasin.

Jep, se sanoo mielessään: samperi, nyt isäntäni heitti minut ohi, pitääpä palata takaisin jotta se kerkeää napata tuon jussin.

tuubi
mutta mikä aiheuttaa tämän että bumerangi tulee takaisin (U:n muotoinen lento)

Juu, sehän tässä kysymyksessä on villakoiran ydin jota ole pähkäillyt alunperinkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat