Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Sivut

Kommentit (27)

Onko tämä trollaus vai mikä analogia tästä pitäisi vetää? Että mustat ja latinot ovat tyhmiä kun eivät saa hyvää palkkaa? Oletko itse hyvätuloinen? Tuskin olet vielä töissäkään vuosiin. Eikö ole tullut mieleen että mustia ja latinoja syrjitään edelleen eivätkä he pääse kunnon ammatteihin tai kouluihin joka paikassa missä on valkoisia. Suomessakin on hyvin hankala päästä töihin jos ihonväri sattuu olemaan tummempi kuin muilla hakijoilla. Sen sijaan valkoinen ulkomaalainen pääsee erittäin helposti töihin, esim. saksalainen tai englantilainen. Romaneilla sitä vasta hauskaa onkin työhaastatteluissa, jos sinne edes pääsevät.

Asimov

Oletko itse hyvätuloinen?

Tuskin olet vielä töissäkään vuosiin.

Kummallista arvostelua. Liittyykö jotenkin aiheeseen.
Tunnemmeko ehkä jostain vai mistä ihmeestä teet
päätelmäsi.

Palkka kerrottiin, mutta koulutustasosta ei ollut tuossa sanaakaan. Jos ihminen ei kouluttaudu, ja saa huonoa palkkaa, oma on häpeänsä.

VAho

Jospa saisit vaikka muutamalla lauseella kerrottua, mitä tarkoitit tällä avauksellasi. Saattaisi jopa syntyä keskustelua.

VAho
Kummallista arvostelua. Liittyykö jotenkin aiheeseen.
Tunnemmeko ehkä jostain vai mistä ihmeestä teet
päätelmäsi.

Mihin aiheeseen? Laitat linkin ja pari sanaa. Tällä palstalla on hyvin yleinen aihe että "mustat on tyhmiä" ja nickkien vaihtelu ja keksiminen on monelle trollille suuri kansanhuvi. Haluaisin nähdä kun tälläinen kaveri menee sanomaan 120 kiloiselle kaksimetriselle nigerialaiselle että hän on tyhmä.

Esitin arvauksen iästäsi, saat korjata jos olen väärässä. Yleensä trollit ovat koulupoikia jotka esittävät vanhempaa. Taidat olla tiäremiäs.

Aloittaja kirjoitti : Rasismia!!.
Vastaus : eihän se rasismia voi olla jos kaikilla ei ole haluja käydä kouluja. Palkan saa ammattinsa ja koulutuksensa mukaan.

Teini, eivät kaikki mustat ole laiskoja. On olemassa mustia lääkäreitä, valkoisia lääkäreitä, ym. Se on ihmisestä itsestään kiinni, ei hänen ihonväristään, sukupuolestaan ym.

Eipähän koulutus todellakaan ole aina itsestä kiinni. Suuri tavoite on kehitysmaissa saada kouluja ja USA:ssa taas mustat joutuvat huonompiin kouluihin. Kaikki eivät todellakaan ole samalla viivalla, on aika naivia kuvitella sillä tavalla. Rasismia on joka paikassa, passiivista ja aktiivista.

Koska USA:ssa tai missään Afrikan ulkopuolella on musta presidentti? Vain 24-sarjassa ja rasistien painajaisissa.

Ding Ding
Asimov
Koska USA:ssa tai missään Afrikan ulkopuolella on musta presidentti?

On jo nyt.

Poikkeus vahvistaa säännön, missä?

Vielä Mummon nuoruudessa koulunkäyntimahdollisuus oli kiinni vanhempien varallisuudesta. Neljänneltä luokalta pyrittiin oppikouluun, jos vanhemmilla oli varaa. Vaikka olisi kuinka ollut lukupäätä, ei oppikouluun ollut vähävaraisella asiaa. Peruskoulu ja maksuton lukio ovat Suomen nykyisen hyvinvoinnin taustavoimat!

USAssa on tänäpänä samoin, ja vielä paljon huonommin

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005
Asimov
Ding Ding
Asimov
Koska USA:ssa tai missään Afrikan ulkopuolella on musta presidentti?

On jo nyt.

Poikkeus vahvistaa säännön, missä?

Ainakin Haitissa. Lisäksi ainakin Jamaikalla on musta pääministeri ja vieläpä nainen. Karibialla on muitakin pikkuvaltioita, joissa voi hyvinkin olla mustia johtajia.

Lisäksi USA:ssakin on valittu ainakin kaksi mustaa kuvernööriä. Massachusettsin tuleva kuvernööri, joka astuu virkaan ensi vuoden alusta, on musta. Osavaltion asukkaista vain 8% on mustia, joten hänet valittiin valkoisten äänillä.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005

Wikipediasta poimittua kuvausta mustan Amerikan nykytilasta ja suunnasta:

"Since the mid to late 1990's, African American incomes have risen at a remarkable pace and the progress shows up at every income level - from the still-large but shrinking underclass, to the fast-developing black middle class, to the growing ranks of wealthy African Americans. Over 1.7 million African Americans have gone off the poverty rolls; earnings by African American women have moved to within a few percentage points of white womens'; and unemployment among blacks in recent years has dropped below the 10 percent mark. The poverty rate among African Americans has dropped from 26.5% in 1998 to 24.7% in 2004. The growth in African American incomes is translating into big gains in buying power and opportunities for black businesses.

"By 2003, sex had replaced race as the primary factor in life expectancy in the United States, with African American females expected to live longer than white males born in that year. In the same year, the gap in life expectancy between American whites (78.0) and blacks (72.8 ) had decreased to 5.2 years, reflecting a long term trend of this phenomenon. The current life expectancy of African Americans as a group is comparable to those of other groups who live in countries with a high human development index.

"Collectively, African Americans are more involved in the American political process than other minority groups in the US, indicated by the highest level of voter registration and participation in elections among these groups in 2004. African Americans collectively attain higher levels of education than immigrants to the United States.

"Although the unemployment rate among African Americans (in 2002, approximately 11% ) has typically been twice the rate among European Americans (app. 5% in the same year), it is still comparable to rates found in France and Spain, and is slightly higher than the overall rate of the European Union. When compared to populations outside of the United States and European Union, the collective affluence of African Americans is even more striking and disproportionate.

"In 2005, the populations of Poland and African Americans were roughly equal, but the 2004 earnings of the latter group would have been nearly 2.5 times the size of the former's GDP in 2005. In 2005, the Ukraine's population was approximately 10% larger than the African American population, but its GDP was over 8 times smaller than the 2004 earnings of the latter group. Argentina, arguably the most developed country in Latin American (with an overwhelmingly European population (97%)), has an unemployment rate slightly higher than that of African Americans as a group, the poverty rate is almost twice the rate, and the 2004 earnings of African American workers were nearly 3.5 times the size of Argentina's 2005 GDP, even though Argentina's population is slightly larger than the African American population."

Väittäisin, että aasialaisperäisten amerikkalaisten jopa valkoihoisia korkeampi tulotaso todistaa aivan tarpeeksi erilaisten etnisten ryhmien mahdollisuuksista hyviin ansiotasoihin rapakon tuolla puolen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat