Seuraa 
Viestejä45973

Juolahtipa vain eilen mieleeni lukiessani näitä ihmisvälitysfirmojen ilmoituksia, että eikö tämä olisi periaatteessa lain mukaan mahdollista:
Esimerkki:
Dimitri perustaa konsulttiyhtiön ja nykyään, kun suhteellisen moni ammattihuora on virallisesti yrittäjä, välittäisi sitten vaikkapa T:mi Pirkon, Seppo Oy:n tai T:mi Svetlanan palveluita, maksaisi näille kertakorvauksen, ja veloittaisi sitten asiakkaidensa pöytälaatikkofirmoilta "välityspalkkion".
Täyttääkö tämä parituksen merkit?

Tai sitten Dimitri perustaisi henkilöstövälitysfirman, joka vuokraa sekatyöhenkilöstöä. Sitten Svetlana, joka on yhtiön palveluksessa, menisi hoitamaan vaikkapa pöydänpyyhkimiskeikan asiakkaan luokse, voisi siinä sivussa sitten hoitaa muitakin hommia, joita ei ole tarkemmin määritelty. Svetlana saisi palkkansa Dimitri Oy:ltä, joka taas perisi asiakkaalta korvauksen.
En ole ehtinyt perehtyä Suomen lakiin tarkemmin, mutta kun esim. lehdissä ja netissä seksityöntekijät ilmoittavat maksullisessa mainostilassa palveluksistaan ja sitten asiakkaat tätä kautta saavat yhteyden palveluntarjoajaan, eikö myös yllämainittujen esimerkkien kaltaisten tapausten pitäisi päteä vai olenko aivan hakuteillä?
Ja ei, en ole pistämässä kyseisenlaista firmaa pystyyn Tulipahan vain pohdiskeltua tuommoista. Nimet esimerkeissäni ovat täysin tuulestatemmattuja, ensimmäisinä päähän tulleita, eivätkä siis tarkoituksella loukkaa ketään tai mitään henkilökohtaisesti.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat