Seuraa 
Viestejä45973

No, nyt kun opiskelu on loppusuoralla, on aikaa valvoa joskus... tosin nyt pian menossa maate, mutta aloitanpa uuden ketjun silkkaa uteliaisuuttani... Eli millaisia ihmisiä täällä ammatin ja harrasteiden puolelta on?

Itse olen varsin eksentrinen harrasteiltani...

Opiskelen laboratorioanalytiikkaa (AMK), eli kemia ja labratekniikka on opiskelualani.

Harrastan paljon keräilyä.
Keräilen perhosia, kokoelmissa on jo 252 lajia mutta yhä riittää kerättävää...
Keräilen teräaseita, eli muinaisaseiden jäljitelmiä (replicoita) sekä hieman mielikuvituksellisempia näyttävään seinätauluun kokoelmaksi. Aitoa rautaa ja terässä ovat
http://www.fantasyweapons.co.uk/acatalo ... 1120wg.jpg
http://www.valleymartialarts.com/images/xh2142.jpg
http://www.teraasekeskus.com/tuotteet/m ... silNet.jpg
Tuossa oli muutama esimerkki...
Keräilen myös kemistivälineitä lasivitriiniin näytille, ovat komean näköisiä, tiedemiesmäisiä ja hyödynnän niitä kun olen kiinnostunut rohdoskasveista ja vanhankansan perinnelääkinnästä...
http://www.crscientific.com/distapp-500.jpg
http://www.kelvin.com/Merchant2/graphic ... 860041.jpg
http://www.atoma.fi/catalog/images/MB06542.jpg
Kuvissa oli tislauskolvi, kromatografiaputki aineiden erotteluun ja byrettejä tarkkuusmittaukseen eli titraukseen.
Keräilen myös eksoottisia hedelmäkasveja ja syötäviä yrttejä ikkunalaudalle. Kasvit ovat kiinnostavia, mutteivät tavishuonekasvit.
Ikkunallani kasvaa mm. Mango, banaani, ananas, pitaijahedelmäkaktus,
rosepippuri, kahvipensas ja kardemumma.
Harrastuksiini kuuluu vielä eksoottiset lemmikit jota pidän terraariossa...
On tämmöistä jättikonnaa joka kasvaa noin 30-35 cm mittaiseksi
http://www.floridagardener.com/critters/BufoM.jpg
http://www.dannesdjur.com/bilder/bufo_marinus_1.jpg
ja pienempää Amerikankonnaa, bufo americanusta
http://fwie.fw.vt.edu/vhs/Bufo%20americ ... 202006.jpg
Se kasvaa vain noin 10 cm pituiseksi.

Eli mä olen aika pitkälti luonnontiedehörhö, joka välillä taiteilee harrastamalla harrastusteatteria sekä ns. larppausta eli liveroolipelaamista joskus harvoin, vaikka ikää onkin jo 27v. Mutta mielikuvitus pysyy notkeana. Kertokaas muut, mikä on alanne ja mitä harrastelette... jos nyt viitsitte tai kehtaatte.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (23)

Minä olen sielultani taiteilija, mutta tosielämän realiteetit ovat pakottaneet minut opiskelemaan itselleni ammatin. Oikeasti haluaisin työkseni maalata tauluja, kirjoitella runoja ja ajella kesäisin polkupyörällä. Jos törmäätte tulevaisuudessa polkupyöräkaupustelijaan, jonka tarakalla on myytäviä tauluja ja joka haluaa lausua teille runon, se olen minä.

Minä kerään nukkeja, niitä on 60-70 kpl. Olen ostanut nuken joka maasta jossa olen käynyt (maita on noin 40-50) ja lisäksi minulla on 3 nukkea 1950-luvulta. Yksi nukeista on ihan "leikkimätön". Nukkien nimet ovat Tuula, Tuula ja Risto.

Koukku heilahtaa, ja gongi soi. opiskelen datanomiksi Vaasan Ammattiopistossa, ja vapaa aika kuluu kirjastossa, oyöräillessä, sählyä pelatessa, ja kuorossa laulaessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164

Työskentelen kuluttaja-asioiden ja toisinaan taiteidenkin parissa sekä valitettavasti myös ns. Filatovin mannekiinina. Harrastan uimahyppytornista loikkimista, vesijuoksua, tietokoneitten moittimista ja rääkkäämistä, Internet-palstoille (ja vähän muuallekin) kirjoittelemista, TV:n katselua, penkkiurheilua ja käsityösusien kasvatusta.

Haalariväkeä, metallia, sorvaamista ja tietysti jyrsintää,
harrastan yhteiskuntaa, siis miten se toimii sitä ihmettelen.
Tex Willereitä on paljon ja Aku Ankkojakin joita pienenä rottana luin silmät ymmyrskäisenä. Luontoa.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Koska mulla on joul... siis pätevyys vesiurheilun ja taiteiden parissa, elän uusiin asioihin tutustumisesta, oppimisesta ja nauttimisesta elämän muilla osa-alueilla. Www:n, amk:n ja ryhmädynamiikan motivoimana, intohimoni on ihmisissä ja nykyajan kulttuurissa, josta mulle myös maksetaan palkkaa.

EDIT: tietty pilkun viilaaminen myös aika-ajoin.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

tiäremiäs
Ei oo mitään ammattia, kun ei ole töitäkään. Eikä ole harrastuksiakaan.

No ei oo Mummollakaan. Oonko nyt sitten rattorouva, ilotytöksi kun taidan olla ylikypsä?

Peppusi nätikkyyttä mainostit toisessa topicissa, joten eiköhän mummosta rattoa löydy, kypsyyden kermavaahdolla kuorrutettuna, nam.

Tiäremiähen tulisi mennä opiskelemaan ja äkkiä kanssa, niin kyllä niitä töitä löytyisi. Missäpä päin asustelitkaan? Tampereella vai missä.
Tampereella on rakennusmiehistä pulaa, osaavista, mutta kyllä oppipojaksikin voi päästä, kun vaan soittelee työmaamestareille. Soittamaan siitä hus hus.

Vierailija
Rotta
Tiäremiähen tulisi mennä opiskelemaan ja äkkiä kanssa, niin kyllä niitä töitä löytyisi. Missäpä päin asustelitkaan? Tampereella vai missä.
Tampereella on rakennusmiehistä pulaa, osaavista, mutta kyllä oppipojaksikin voi päästä, kun vaan soittelee työmaamestareille. Soittamaan siitä hus hus.

Ei sitä oikein tunneta käsitystä oppipoika enään työelämässä, eikä minulla ole
rakennusalan koulutusta.

En päässy edes opiskelemaankaan, kun olin liian kokematon sellaiseen. Kuin hain maanantaina koulutuspaikkaa. Onneksi oli rehellisiä ihmisiä ne melkein osasi kertoa sen suoraan.

Työvoimakoulusta hain, työvoimatoimistosta.

43 haki paikkaa, mutta minulle sanoivat jo haastattelussa että ei ole hyvä.

Voisivat oikeasti vähän ennakkoon kertoo vaatimuksia, niin vois resurssit laittaa semmoseen mihin olisi mahdollisuus.

Mä teen portsarin duunii sillon tällön ja aika usein maksaakseni opiskeluni. Oon tehny myös pari keikkaa polttaristripparina mimmijengeille. Nuorempana skabasin yleisurheilija, ja oon saanu parii mitaliiki valtakunnallisis. En kehtaa kertoo tarkemmin, joku voi tuntee.

Opiskelut johtaa akateemisee virkaan, jos hyvin käy - ja miksei kävis. Mun kieleski on selvä akatemminen nyassi, niinku Brusilalki.

Oon näytelly myös harrastemieless ja skriivannu tarinoit joihinki antologioihin.

Mä styylaan yhen jehovamimmin kans ja oon parisudeuskollinen. Alkoholii käytän kohtuudel, vedän röökii ja mun äo on mensan virallisen testin mukaan öbaut 161.

Ooon 195 senttii paikallist korkeut ja gravitaatioo kohdistuu 45 numeron tennareihi melkeen 100 kiloo tasasell. Painoi nousee nykysin kädet ylös käskyll nafti 120 kg, mutt en treenaa.

Harrastan kirjoi, safkaa - lähinnä syöntii - ja samoiluu luonnos. Maalaan oljyvärikuvii omaks iloks; yhen osti naapuri, ku oli huppeliss.

Oon romanttinen ja pidän kynttiläillallisist. Pukeudun siistist, mutt mukavast. Nauran hyvill jutuill.

Pubilla, joo akateemiselta kuulostat, mut totanoi toi suhde siihe mimmiin, ni mite se niinko toimii, mul o nimittäi ollut parit uskovaiset ja ei se oikein toiminu, ite kun oon uskoton ja uskomaton.

Vierailija
Rotta
Pubilla, joo akateemiselta kuulostat, mut totanoi toi suhde siihe mimmiin, ni mite se niinko toimii, mul o nimittäi ollut parit uskovaiset ja ei se oikein toiminu, ite kun oon uskoton ja uskomaton.

Ei pidä korostaa uskovaisuutta niin toimii varmaan.

Rotta
Pubilla, joo akateemiselta kuulostat, mut totanoi toi suhde siihe mimmiin, ni mite se niinko toimii, mul o nimittäi ollut parit uskovaiset ja ei se oikein toiminu, ite kun oon uskoton ja uskomaton.

Me ollaan sovittu, ett hän saa uskoo, mihin lystää ja niinhä tietty pitääki olla; ei kukaan voi määrätä toisen ajatuksii. Täss on vaan yks poitti, joka on vähän koko ajan liipasimell; jehovat ei saa styylata ku samanuskosten kaa, joten mä oon ns. "siirtymävaihees" käyny muutamii kertoi valtakunnan salill... ja "siirtymävaihees" siin mieless, ett kun me mimmin kans luetaan jutskii raamatust, niin mähän oon ihan ulalla ja kysyn viattomii kysymyksii, pyydän selittään ja sitt vedän siihe rinnalle tieteen näkemyksii ja oon huomannu, ett jonki verran mun mimmi on saanu uusii näkemyksii noihi visaisii raamatullisiin ongelmiin, niinku siihe, ett mitä esmes jeesus sano ristill viimesiks sanoiksee.

Mutt tän mä teen rakkaudell ja kunnioituksell, enkä pyri mitätöimää hänen ajatteluu; avaan vaan uusii näkemyksii. Tän siirtymävaiheen jälkeen hän voi sitt siirtyy esmes tapakristityks johonki seurakuntaa ennenku ottaa lopullise jumalastluopumisaskeleen.

Mutt niinku tiedät, rakkaus voittaa kaike ja jehovat ja jeesus hyvinki todennäkösest jää toiseks; veikkaisin jotain puolta kierrost tappiomarginaaliks, jos rata on normaalit 400 metrii.

En käy töissä enkä mene. Koulutusta ei ole. Työkyvyttömyyseläkkeen puolesta taistelen. Diagnoosina ylikorostuneen auktoriteettivastaisuuden aiheuttama pysyvä työkyvyttömyys. Harrastuksia on sitten musiikin ja kuvataiteiden puolelta.

Texa
En käy töissä enkä mene... ....Diagnoosina ylikorostuneen auktoriteettivastaisuuden aiheuttama pysyvä työkyvyttömyys.

Pakko sanoo, ett susson luonnetta.

Hitsi, mä poden samaa tautii.

IT-orja on ammatti ja moottoripärrä plus sillä reissaaminen on kesäinen harrastus. Ikää on jo sen verran, et viimeisimmästäkin koulusta taitaa olla aikaa kohta 15v. Uunituore tyttölapsen kummi

Talvi on tuskaa, joten tässä sitä seuraavaa kesää odotellessa.. talvet menee seuratessa lätkää ja yleensä talviurheilua, kisastudion pitämistä jossain kapakassa ja semmosta. Leffassa tulee käytyä, bändien keikoilla tulee kans sillontällön käytyä tyyliä lähiöpubin illan erikoisesta areenan spektaakkeleihin. Kavereiden kans pidetään peli-iltoja, pelaillaan millon mitäki.

Elämä on ollu viimeiset 10v yhtä hurlumheitä. Ja näyttää siltä, että jatkuu myös sama tahti. Oikeesti oma aika on aika kortilla.

Sit jos joskus tulee mahdollisuus päästä lähtemään jonnekin, niin olen yleensä jonossa ensimmäisenä menossa Suomi on hieno maa, on on

Single maltin ja tumman oluen ystävä. Kohtalona on ollu vesimies merkkiset naiset, en tiedä mistäköhän sekin sitten johtuu Kahvia ja röökiä menee nykyään ihan liikaa. Ja kulinaristikin kaiken lisäks. Siinä se paheiden puolisko. Niin ja kuulemma miettii liikaa. Sekin vielä.

Hyveitä ei tule äkkiä mieleen

Semmonen äijä.. Strategiset mitat ja muut jääkööt kertomatta

Vähän niinkuin mietityttää te jotka "eivät oo eivätkä mee töihin" että, miten te tulette toimeen.

Elääkö jollain peruspäivärahalla siis? Minulla kun ei pieni palkka tunnu riittävän elämiseen, vaikken mitään juuri tuhlaakkaan tai suuremmin käytä muuhun kuin ruokaan ja asumiseen. No sanomalehti tulee.

Asunnottomana ei rahaa mene kuin ruokaan. Riippuu mitä syö ja missä. Yöpaikoissa saa yleensä kokattua omat safkat ja vaatteita saa kirpputorilta miltei ilmaiseksi. Ja kun auttaa yöpaikan tarjonneita jossain hommissa niin ruuatkin saa "talon puolesta". Ja kaikesta huolimatta tunnen eläväni hyvin enkä ole mielestäni mitään vailla.

Kas Rotta, tänne kirjoittelee myös koululaisia ja opiskelijoitakin, jotka eivät vielä itse tienaa. Sitten on meitä, jotka olemme jo työuramme tehneet ja eläkkeellä riehumme netissä ja kirjoittelemme lehtien mielipidepalstoille.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat