Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Steen1-nimellä tunnettu räppäri, nuoriso-ohjaaja Seppo Lampela asettuu Suomen kommunistisen puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Lampela on Skp:n listalla sitoutumattomana ehdokkaana.

Lampela ilmoittaa vaaliteemoikseen muun muassa vahvan Nato-vastaisuuden, yritysten tuotannon ulkoistamisen säätelyn, työntekijöiden oikeudet ja kriittisyyden EU:n perustuslakia kohtaan.

Lampela on tehnyt Steen1-nimellä kaksi levyä. Hänen toinen levynsä Varasta pomolta (2005) oli ehdolla Emma-palkinnon saajaksi. (STT)

http://www.steen1.com/index.php

http://www.steen1.com/foorumi/viewforum.php?f=10&sid=0b2e72d92153fec6567...

http://www.iltalehti.fi/viihde/200611165375592_vi.shtml

Sivut

Kommentit (29)

Jos pystyisin, antaisin kaikille tällaisille tyypeille oman valtion johdettavaksi ja katsoisin, kuinka parin vuoden päästä tyypit ryömivät takaisin tänne kun talous on romahtanut, infastruktuuri on kaatumassa eikä rahat riitä mihinkään.

tsiki
Minun fantasiani on sentään mahdollinen.

Antaisit anarkisteille valtion johdettavaksi? Eih. Tyhmä, tyhmä, tyhmäää. Sinun fantasiasi on typerä, ihmisvihamielinen, paradoksaalinen ja osoittaa otsalohkosi olevan tinnerin haistelun rapauttama.

tsiki
On se nyt parempi kuin paskasta haaveilu kun se ei ole mahdollista ja sen toteuttamisen yrittäminen.

Tyhmä tyhmä tyhmä. Paska olet korkeintaan sinä paskoine kommentteinesi. Etkä sinäkään ole valitettavasti mahdoton. Olisitpa.

Kerrankin joku jota kehtaisi kenties jopa äänestää. Tärkeää on se että joku tuo yhteiskunnalliset epäkohdat esiin. Ei niitä kuitenkaan kukaan yksin voi ratkaista, mutta ei niitä kukaan ratkaisekaan jos ne jäävät "maton alle". Ongelmien esilletuominen herättää keskustelua joka toivottavasti saa aikaan myös jonkinlaista toimintaa.

Säälittävä räppäri yrittää säälittävästi politiikkaan säälittävässä puolueessa!

Onko mitään säälittävämpää kuin suomalainen "GANSTA" räppäri!

Viddu joo mä asun Vuosaares vidun vaarallinen ghetto! Kerra snakarilla mua tönittiin FUCKING jonossa!

tsiki
Minun fantasiani on sentään mahdollinen.

Spekulaation lopputulos, eli mitä tapahtuisi, jos anarkistipaskat saisivat oman valtion, on hyvin todennäköinen.

Abdul Az
Säälittävä räppäri yrittää säälittävästi politiikkaan säälittävässä puolueessa!

Onko mitään säälittävämpää kuin suomalainen "GANSTA" räppäri!

Viddu joo mä asun Vuosaares vidun vaarallinen ghetto! Kerra snakarilla mua tönittiin FUCKING jonossa!

Oletkos liittynyt koskaan kuullut steen1:a?

Ei se ihan tolla tavalla laula, niinku noin Korson tai Olarin jäbät, jotka on sillä tasolla mist mainitsit, ja joku pikku-g kaiken huippuna, joka ei tajua mistään mitään (ja on siis keskustan äänimagneettina muistaakseni). Kyllä sillä on kuule aika kiperiäkin sanoituksia, vaikken suomiräpistä diggailekaan.

Ainoa varteenotettava räppäri, joka räppää muustakin kuin autojen varastelusta ja sekoilusta ja brassailusta. Räppää köyhän perjeen paskasta arjesta ja siitä ku pukusiat sitten verorahoilla röhkii ja ostaa kalliimpia autoja ja siitä kuinka se jäbää vituttaa.

Kuuntele ennen kuin tuomitset, tuomitse vasta sitten!

EDIT: käy tuolla tsiigaa, Liittynyt: http://www.steen1.com/

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat