Seuraa 
Viestejä45973

Remu ei omien sanojensa mukaan hankkinut varastettua tavaraa tietoisesti tai tahallaan.

Rocklegenda Remu Aaltonen on saanut sakkoja varastetun tavaran hankkimisesta ja hallussapidosta.

Helsingin käräjäoikeuden tänään antama tuomio liittyy laajempaan rikosvyyhteen, jossa on kysymys varkauksista sekä anastetun antiikin ja muun tavaran kätkemisestä. Kuviossa on mukana myös huumeita.

Käräjäoikeuden mukaan Aaltonen osti helsinkiläismieheltä alkukeväästä järjestelmäkameran, objektiiveja, bassovahvistimen ja mikserin. Omistajaa vaihtoivat myös videotykki ja tietokone.

Aaltosen kertomuksesta ilmenee, että kauppoja hierottiin muutamana eri kertana hänen kotonaan. Mies pulitti tavaroista yhteensä parituhatta euroa.

Aaltonen oli tutustunut omien sanojensa mukaan tavaroiden myyjään veljensä kautta, joka oli soittanut ja kertonut "tutun ukon pojan" tarvitsevan rahaa. Aaltonen kertoi, että myyjä oli luvannut toimittaa kuitin tavaroista myöhemmin. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Rocklegenda kiisti syytteen kätkemisrikoksesta ja toissijaisen syytteen tuottamuksellisesta kätkemisrikoksesta. Hän ei omien sanojensa mukaan hankkinut varastettua tavaraa tietoisesti tai tahallaan. Hän katsoi maksaneensa tavaroista markkinahinnan mukaisen summan rahaa.

Helsingin käräjäoikeus katsoi, että Aaltosella olisi ollut syytä epäillä, että tavarat olivat anastettuja. Käräjäoikeus tuomitsi miehen tuottamuksellisesta kätkemisrikoksesta 20:een päiväsakkoon. Maksettavaa tulee yhteensä 700 euroa. (STT)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Remu Aaltonen on kokainisti-narkkari, huumediileri, varastetuntavaran eteen päin myyjä, on hän myös juoppo, osittain mustalainen, musiikkitreenikavereidensä murhaaja(myrkytti heidät diilaamallaan huumeella), rosvo, vakuutuspetosten tehtailija, murha/tuhopolttaja, kaupungin valtuutettu, melkeimpä kansanedustaja.

REMU ON AMMATTIRIKOLLINEN JA TULEE AINA OLEMAAN.

PS.Oletteko koskaan kuulleet Remun naisystävistä? Taitaa Remu olla myös peräkammarin-hinttipoika

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat