Seuraa 
Viestejä45973

Kestävää vanhaa kannattaa käyttää kuin itsestäänselvyyksiä, ilman suurempaa kummeksuntaa.

Ajankohtainen vanha on lehmä, joka poiki parhaillaan huippuhyviä kaksos-, monois-, vasikoita. Ja lypsää seuraavaksi vielä huippukalliin ternimaidon.

Sensijaan pönkitetyn ja pönkitettävän vanhan maahan kaatamisesta, museoimisesta, historianlehdillekirjoittamisesta saadaan suuret ne hyöydyt ja vielä toise suuret hyödyt, koska se ei nyt ole enää uuden versomisen tiellä, esteenä, pimittämässä valolta. -- Tässä vanhan kaatamisessa päästää hienoihin suhdelukuihin. 10 vanhentuneen tiedoksen kumoaminen johtaa nopeasti 100:dan uuden tiedoksen löytymis-syntymis-luomiseen.

Nyt meidän kannattaa kaataa Einsteinia ja kvanttimekaniikkaa. Senverran, kun saamme nurin. Tämän toiminnan suhdeluvut ovat tosi edullisia. Seuraavaksi saammekin kirjoittaa tiedettä "näiltä lämpöisiltä" montakymmentä vuotta suurella joukolla, jossa tapahtunee jo sukupolvien vaihtumistakin.

Mitä Einsteinistä jää jäljelle, vapaasti maalaava kuvailutyylikö älyn vapauttajana, niin, ehkä juuri se.

Ja mitä kvanttimekaniikasta jää jäljelle, ehkei mitään se miten asiat eivät olleet, mutta vahvasti se miten asiat lopulta saatiin kuvattua ja ovat, ainakin nyttemmin. Kvanttimekaniikka voi hyvin olla se, jossa aivan karkean luokan virjeitäkin todetaan olleen. Sekä se riemu, kun "kvantit saadaan meneen oikeen".

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat