Seuraa 
Viestejä45973

Itse olen tykästynyt Operaan. Firefox:ista en pitänyt ja IE on hidas ku kihtinen mummo syksyllä.

Minä siis käytän Operaa.

Kommentteja! kommentteja!

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (21)

Käytän Firefoxia.

Opera on jotenkin sekanen, mutta se menettelee ja IE on... no ei siitä sen enempää

Opera on edelläkävijä ja nopein. Firefoxin graafinen käyttöliittymä on käytännöllinen, mutta siinä on mielestäni käytetty huonoja teknisiä ratkaisuja (XUL, JavaScript).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käytän Firefox2.0:aa, koska se toimii hyvin. Operaa olen kokeillut, mutta ei toiminut minulle niin hyvin kuin Firefox.

Käytän Firefoxia.

En siksi että se olisi paras, vaan koska se on kokemuksen mukaan ollut riittävän toimiva ja käytettävyydeltään sopiva minun käyttöön. Ei ole siis ollut tarvetta käyttää aikaa Operan tai muidenkaan selainten testaamiseen. IE:n ja Netscapen olen hylännyt erinäisistä syistä.

Käytän Konqueroria. Ehdottomasti paras selain mihin olen törmännyt, hallitsee http:n lisäksi myös ftp:n, ssh:n ja kasan muita protokollia (yhteistyössä muiden KDE-ohjelmien kanssa) ja toimii lisäksi tiedostoselaimena. Lisäksi osaa mm. ripata cd-äänilevyjä ja oikolukee myös tämän tekstin sitä mukaa kun kirjoitan käyttäen Voikkoa.

Ja kaikki tämä erittäin helppokäyttöisessä paketissa.

Ja lisäksi selain on nopea ja käynnistysaika on lyhyt, sillä Konquerorin käyttämä KDE:n kirjasto ladataan työpöytäympäristön käynnistyessä.

Ainiin, läpäiseepä tämä myös Acid2-testin!

Käytän Firefox 2.0:aa. Ei ole muista kuin IE:stä kokemusta tämän lisäksi. On toiminut jo kauan hyvin, joten en vaihda. Viikko pari sitten tatasin tämän uuden version.

Operaa
Ongelmana on lähinnä että välilehtiä saisi mahtua enemmän. Jotain rullausta siinä palkissa. Olisi nopeampi kuin kirjanmerkit. Tai jokin sen ja alasvetovalikon yhdistelmä.

Vierailija

Firefox on hyvä. Operakin on ihan hyvä.

Firefoxin parasta antia ovat kuitenkin lukuisat lisäpalikat, joilla sen voi kustomoida. Ja on muuten oikein nopeakin.

Olenkin hieman jo alkanut kallistua Linuxiin päin. Oikeastaan ainoa johon vielä tarvitsisin XP:tä on kuvankäsittely, joka on sujuvampaa Paint Shop Prolla tai Photoshopilla.

Äiteellekin ajattelin kasata jouluksi uuden koneen, edellinen on iankaikkisen vanha Macci. Koska Äitee tarvitsee vain: sähköpostiohjelman, internet-selaimen ja jonkinlaisen toimisto-ohjelman, taidanpa laittaa koneeseen Linuxin. Eipä sitten tarvitse huolehtia tietoturvasta, ainakaan samalla tavalla kuin Windowsilla.

Minä käytän Safaria kun en ole koskaan noita puuseelle tarkoitetuja osannutkäyttää enkä viitsinyt nähdä vaivaa opetteluun..

Jopa ie7 piirtää kuvia nopeammin kuin firefox( jees, aloitan selainsodan). Tuliketusta on tullut möhkäle. Sen sijaan Opera on yliveto. Eikä nykyään näytä mainoksia. Ja on lisukkeita rutkasti. Ja on ennenkaikkea integroitu sähköposti.Ja unohdin: BlueButton-teema on ainut oikea.

Opera pääselaimena ja 64 bittiseksi käännetty firefox kakkosselaimena. Opera vaan toimii imho paremmin tämän työpöytäympäristön kanssa (windowmaker).

Itse tein juuri atk:n kakkos kurssia itsenäisenä ja huomasin että IE näyttää värikoodin "grey".... vaalean vihreänä! Hienoa IE!

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Joza
Itse tein juuri atk:n kakkos kurssia itsenäisenä ja huomasin että IE näyttää värikoodin "grey".... vaalean vihreänä! Hienoa IE!

Näyttääkö? Kokeillaan:

harmaata ("grey") tekstiä

Edit: testin tulos on että Opera ja Firefox näyttävät tuon tekstipätkän harmaana mutta IE 6.0 mustana. Voi johtua ehkä tästä foorumistakin eikä vain selaimesta.

Totta. Itsellä sama juttu, mutta eräässä harjoitus työssäni firefox näyttää harmaata mutta IE vihreetä. En ymmärrä mistä johtuu. Ehkä IE arpoo näytettävän värin

Ding Ding

Näyttääkö? Kokeillaan:

harmaata ("grey") tekstiä

Edit: testin tulos on että Opera ja Firefox näyttävät tuon tekstipätkän harmaana mutta IE 6.0 mustana.


Hmm...ilmeisesti myös Maxthonkin. Mustana se minulla näkyy.
Mutta muuten on tuo Maxthon mahtava selain. Ei mitään valitettavaa. Nopea on.
Suosikkiominaisuus selaimessa on Clean system. Poistaa sivuhistorian ja poistaa koneelta Temporary internetfilesit ja cookiet paremmin kuin tietokoneen ja Windowsin oma Levyn siivous.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat