Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Toi Loituma oli puolalaisten suosikki pari vuotta sitten, syksyllä 2006. Ihan pelkkänä vitsinä kuuntelivat tuota Ievan polkkaa ja pyys mua kääntään sanoja Romaniassa, Slovakiassa ja Unkarissa myös tietävät tuon biisin ainaki.

Vatkain
Toi Loituma oli puolalaisten suosikki pari vuotta sitten, syksyllä 2006. Ihan pelkkänä vitsinä kuuntelivat tuota Ievan polkkaa ja pyys mua kääntään sanoja Romaniassa, Slovakiassa ja Unkarissa myös tietävät tuon biisin ainaki.Olen itse huomannut saman asian. Jostain syystä Loituma uppoaa itä-Euroopan maihin. Tosin on noita faneja muuallakin. Ihme jos eivät osaa hyödyntää tätä markkinarakoa millään lailla. Bändi on netissä kulttisuosion maineessa.

Vierailija
Echi
Jostain syystä Loituma uppoaa itä-Euroopan maihin.

Tosin vain pelkkänä vitsinä ja hassuna kuriositeettinä.

Vatkain

Tosin vain pelkkänä vitsinä ja hassuna kuriositeettinä.Tuo ei todellakaan pidä paikkaansa. Luin satoja kommentteja läpi ja ihmiset pitivät kappaleesta ihan oikeasti. Jotkut ovat jopa opetelleet suomea sen takia, että he ymmärtäisivät paremmin sanoja.

Ja kyllähän eläkeläisten keikoillekin tulee valtavat määrät porukkaa, vaikka se on puhtaasti vitsibändi.

Loituman Ievan polkka on paitsi rytmisesti helvetin hyvää musiikkia myös verbaalisesti ihastuttava ja esittämisen ilossaan aito.

Kypä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat