Seuraa 
Viestejä45973

Australiassa bangladeshilainen Dr Mohammed Hussain yritti surmata 17-vuotiaan tyttärensä nimeltä Kaihana Hussainin. Tytär oli ilmoittanut isälleen haluavansa kääntyä muslimista kristityksi. Muslimi-isä ei voinut sallia tätä ja yritti tappaa tyttärensä.

Kaihnan äiti meni estämään miestään ja joutui surmatuksi. Kaihna itse onnistui pakenemaan asunnosta. Kun isä näki että hänen tyttärensä oli karannut, hän yritti surmata itsensä. Itsemurhan seurauksena Isä joutui sairaalan teho-osastolle.

Tämä on yksi esimerkki lukuisista tapauksista, kun sukulaiset yrittävät murhata islamista pois kääntyneen henkilön. Länsimaissa tapaukset eivät ole kovin yleisiä, mutta muslimimaaissa ne valitettavasti ovat. Tapaus osoittaa, että ei ainoastaan islamilaisissa maissa, vaan myös muslimimaahanmuuttajien keskuudessa tarvitaan kipeästi keskustelua uskonnon ja mielipiteen vapaudesta.

Lähde: Herald Sun, Australia
http://www.news.com.au/heraldsun/story/ ... 62,00.html

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (95)

Pian tulee offender huutamaan 'saatanan rasistisiat mitä mustamaalaamista' ja kiittäen pätemään 'kuinka saatana kylvää siementä'.

Tuollaiset tapaukset tulisi kyllä saada kitketyksi 'sivistyneestä' yhteiskunnasta.

Suomessa harvoin tapahtuu, täällä vain käännetään selkä ja hylätään.

Oliko tuo nyt yllätys?
Ei tästäkään pitkään ole kuin norjassa joku Islam hörhö poltti raskaana olevan vaimonsa koska tämä oli vaihtanut pari sanaa naapurin miehen kanssa.
Olen kristitty mutta mielestäni tämä meidän nyky-ajan kirkkokin on ihan hakoteillä, suorastaan vituttaa se ihmisten tiukkapipoisuus ja ahdasmielisyys. Vika ei ole ikinä uskonnossa, se on aina niissä idiooteissa jotka ovat tietävinään kaiken

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Metsäläinen
Vika ei ole ikinä uskonnossa, se on aina niissä idiooteissa jotka ovat tietävinään kaiken

Mielenkiintoinen teoria. Ihminenhän ne uskonnot on kehittänyt joten onko ihminen siis virheetön?

Jaahas, mies tappaa vaimonsa yrittäessään tappaa tyttärensä, minkä jälkeen mies yritti vielä tappaa itsensä. Kaikki vain sen takia, että tytär halusi liittyä alueen valtavirtauskontoon. Ensinnäkään, kenelläkään ihmisellä ei ole minkäänlaista oikeutta yrittää pakottaa toista ihmistä noudattamaan jotain tiettyä uskontoa. Toisekseen kaikki vanhemmat jotka pakottavat lapsensa haluamaansa muottiin ovat vanhemmiksi kelpaamattomia kusipäitä.

Mikä hemmetti muslimeita oikein riivaa? Edes Yhdysvaltojen kristillinen oikeisto ei ole niin pahasti päästään vialla. Vaikka valtaosa tuntuukin olevan ihmisiä, jotka pystyvät selvittämään vastoinkäymisensä tappamatta ketään (Kuten muissakin ihmisryhmissä yleensä), niin muslimeissa tuntuu olevan muihin uskontoihin verrattuna moninkertainen määrä uskontoonsa seonneita fundamentalistisekopäitä, jotka tuntuvat pitävän ihmiselämää arvottomana.

Mielestäni suurimpana ongelmana on jälleen kerran se, että ihmiset ottavat itsensä ja arvomaailmansa aivan liian vakavasti. Erityisesti uskonnon suhteen.

Arviolta 6000-7000 vuotta kestäneen "sivistyneen" taipaleensa aikana ihmiskunta ei ole vieläkään onnistunut kehittämään minkäänlaisia todisteita minkään uskonnon eduksi tai haitaksi. Eli eikö voitaisi jo vihdoin ja viimein sopia, että jokainen saa valita itse "harhakuvitelmansa"? Ne jotka uskovat että maailmankaikkeus on jonkin valkeakaapuisen ja vaaleapartaisen vanhuksen tyhjästä esiin taikoma eivät dissaa niitä, jotka uskovat maailmankaikkeuden syntyneen sotkan munasta. (Ja päinvastoin)

Mutta ei. Ei edes sen vertaa suvaitsevaisuutta löydy että kestäisi edes omassa tyttäressään vähäisintäkään erilaisuutta. Jos kyseinen mies olisi sidottuna edessäni ja minulla olisi pesäpallomaila, niin seuraisi jotain todella brutaalia kun opettaisin herralle muutamia asioita koskien muiden ihmisten asiallista kohtelua. Ja vielä lääkäri. Jonkun täystampion roskakuskin tai siivoojan olisi vielä edes jotenkuten ymmärtänyt, mutta tuollainen tempaus korkeasti koulutetulta ihmiseltä on täydellisen anteeksiantamatonta.

Lakatkaa ottamasta harhojanne niin vakavasti, saakelin vatipäät! Eivät ne ainakaan ihmiselämää tärkeämpiä ole.

Ja jos kerran ovat niin uskonnollisia, niin miten oikeutetaan sukulaisen murhaaminen? Onko koraanissa muka joku pätkä, joka sanoo, että vääräuskoisiksi ryhtyneet sukulaiset saa tappaa? Jos ei, niin eikö tästä seuraa kadotus? (Tai minne "pahat" muslimit nyt menevätkään.)

Joskus minusta tuntuu, että olisi parasta vain kieltää kaikki uskonnot, niin sitten olisi ehkä minimaalinen mahdollisuus, että ihmiskunta ei revi itseään palasiksi.

caco-daemon
Metsäläinen
Vika ei ole ikinä uskonnossa, se on aina niissä idiooteissa jotka ovat tietävinään kaikenMielenkiintoinen teoria. Ihminenhän ne uskonnot on kehittänyt joten onko ihminen siis virheetön?

Itse en aio määrätä kuka ne uskonnot teki, vaikka Raamatun mukaan Aatamin ja Eevan takia me virheellisiksi tultiin, en tiedä onko siinä perää. Joka tapauksessa minusta on tyhmä ja lapsellinen ajatus: pieni ryhmä ihmisiä sanoo "se on näin ja kaikki muut ovat väärässä, ne jotka eivät kuulu meihin palavat helvetissä."
Kuten tiedämme, keski-ajalla kirkko surmasi joukoittain ihmisiä koska oli toteuttavinaan Jumalan tahtoa. Naisia poltettiin elävältä ja rikollisia tapettiin. Tiedän nytkin ihmisiä joiden mielestä ikuinen kidutus helvetin tulessa on oikeudenmukainen kohtalo
Minusta tämän sairaampaa ajatusta ei ole.
Sama pätee Islamiin, he ovat niin kiihkofanaattisia ettei heidän yhteiskunnassaan jätetä sijaa epäilyille. Islam ja Kristinusko ovat melko samoja uskontoina mutta silti nytkin kristillistä maailmaa vastaan tehdään suunnitelmia pommi-iskujen muodossa. Toisin sanoen jos yläkerrassa olisi oltu hiljaa niin meillä ei luultavasti olisi nyt tätä erimielisyysongelmaa

Ei mitään uuttaa. Tuo on tavallista. "Pysy Islamissa tai tapamme sinut", kuuluu tuomio huuto.

Toope
Seuraa 
Viestejä32836

Samasta artikkelista:

"It is the Islamic way that if a son or daughter does or plans to do something that is unacceptable or wrong for a Muslim then it is the mother who is automatically at fault and will bear the brunt of the blame."

Islamilaista tasa-arvoa käytännössä.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Toope
Seuraa 
Viestejä32836
caco-daemon
Mehän ollaan nyt rasisteja kun "pilkataan" Islamia

Ehkä nämä jonain päivänä kolkuttelevat oviamme.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

siksi on
... niin muslimeissa tuntuu olevan muihin uskontoihin verrattuna moninkertainen määrä uskontoonsa seonneita fundamentalistisekopäitä, jotka tuntuvat pitävän ihmiselämää arvottomana.

Edelleenkin, muslimit tuntuvat aina olevan jotenkin kollektiivisesti vastuussa joidenkin ryhmänsä sekopäiden tekemisistä. Kukaan ei ihmettele, että "mikä helvetti noita kristittyjä riivaa" jos suomalainen puukottaa kännipäissään perheensä hengiltä.

No tuossa tuo teon motiivi oli aivan suoraan uskonnosta lähtösin. Kuten niin usein noissa verisissä mellakoissa summuissa.

skOh
No tuossa tuo teon motiivi oli aivan suoraan uskonnosta lähtösin.

Pointtini olikin siinä yleistyksessä. Ihan totta, valtaosa muslimeista ei tappaisi tytärtään tämän kääntyessä toiseen uskoon.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Puhumattakaan että ihan kotoisassa kristinuskossa on lahkoja, joiden jäsenet estävät lähes tavalla millä hyvänsä uskonluopioiden lähdön. Enkä edes jaksa muistuttaa kaikenmaailman New Age-uskontojen hörhöilyistä... Joten ei muslimeilla mitään yksinoikeutta tonttuiluun ja tyrannisointiin ole. Ja kyllä, on myös kilttejä kunnon rivimuslimeja, joiden uskonnonharjoitus ei haittaa ketään ja jotka hyväksyvät lastensa uskonnottomuuden ja naapuriensa aivan toisen uskonnon harjoituksen... Miksiköhän minä tunnen enimmäkseen tällaisia?

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Ja siitä edelleen, aivan marginaalisen harva kristitty tappaa lapsensa jos tämä kääntyy toiseen uskoon. Lieneekö yhtää tapausta muutamien vuosikymmenien takaa?

Perkele kun osaisi yhtään arabiaa, teetättäisin paidan, jossa lukee "Ei ole muuta sodomiittia kuin Allah ja Muhammed on hänen aasinsa."..

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46503
Rötöstätör
Perkele kun osaisi yhtään arabiaa, teetättäisin paidan, jossa lukee "Ei ole muuta sodomiittia kuin Allah ja Muhammed on hänen aasinsa."..

Ei se siitä ole kiinni. Hommaat vain arabian sanakirjan ja kopioit sieltä. Kyllä ne ymmärtävät vaikka menisi vähän sinne päin. Kannattanee sitten pitää puukonpitävää haarniskaa alla, jos tuo päällä julkisella paikalla kulkee. Ja turha tulla nillittämään sitten kun käy huonosti.

Muslimimaissa tarvittaisiin keskustelua LOL??

Hehe, tämä oli hauska. Luuletko tosiaan, että joku KESKUSTELU ylipäätään toimii millään muotoa muslimien kanssa. Ei tosiaan. Ei muuta kuin hirtto lähimpään lyhtypylvääseen tavattaessa, siin on sulle ainoa toimiva "keskustelu".

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Islamilaisissa maissa on usein normaalia että kansan enemmistö kannattaa kuolemantuomiota islamista luopuvalle henkilölle. Ainakin Afganistanissa on näin, ja kuvittelisin että ainakin Saudi-Arabiassa ja Pakistanissa myös. Kyseessä ei siis ole mikään "ääriliike" tai tavallista kiihkeämpien uskovaisten omituisuus, vaan uskonnon valtavirran käsitys.

En usko että on kristittyjä maita joissa edes 0,001% väestöstä kannattaa kuolemantuomiota kristinuskosta luopuvalle. Rinnastukset tässä suhteessa ovat aivan älyttömiä ja kertovat väittäjän suhteellisuudentajun puutteesta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat