Seuraa 
Viestejä45973

tästä se alkaa:

http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=614489

USA: Iranilla todennäköisesti biologisia aseita
ilma

Iranilla on todennäköisesti hallussaan biologisia aseita, Pohjois-Korealla on kyky valmistaa niitä ja Syyria on tutkinut kyseisten kiellettyjen aseiden valmistamista, sanoi Yhdysvallat biologisten aseiden valvontaa käsittelevässä kokouksessa.

Yhdysvaltain valtuuskunnan johtajan John C. Roodin mukaan kyseiset maat ovat erityisiä huolenaiheita, koska ne tukevat terrorismia.

Iran kiisti tuoreeltaan amerikkalaisten väitteet, mutta Syyria tai Pohjois-Korea eivät heti kommentoineet asiaa.

YK:n pääsihteeri Kofi Annan avasi kolme viikkoa kestävän kokouksen Genevessä. Hän kehotti maailman maita ponnistelemaan yhä enemmän biologisten aseiden leviämistä vastaan.

STT

ja sitten veikkauksia kuinka kauan kestää, että aseet paukkuu Iranissa. Sehän on ihan sama onko siellä biologisia aseita vai ei...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Ensin idioot... kansalaisia valmistellaan valheilla. Johtajat pitävät mahtipontisia puheita, ja esiintyvät kuin muinaiset sodanjumalat. Tämän jälkeen pikku kansalaiset ovatkin valmiita vaikka lähettämään lapsensa kuolemaan vieraaseen maahan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Bush ehtisi juuri ja juuri aloittaa sodan siellä, tai kätevästi raahata sotilaat Irakista naapuriin.

Kyllähän sillanpääasema on jo. Ja tarvittavat liittolaiset hankittu sieltä päin maailmaa.

Taitaa käydä niin, että Israel täsmäpommittaa ahmudit & ydinlaitokset sieltä taivaan tuuliin.

Israelin kannalta hankalaa on sen itsensä sijainti. Siksi se tuskin lähtee tuon luokan aggressioihin mukaan kovinkaan helposti.

Oi noita "ihania" maita. Afganistaninkin suurin vientituote on huumeet.
Afganistan, Pakistan, Pohjois-Korea, Irak, Iran, Libanon, Norsunluurannikko.... minne muuttaisit?

On meillä täällä jotain hyvää, vaikka pendolinot välillä myöhästelevätkin muutaman minuutin

Vierailija
SAMAEL
Ensin idioot... kansalaisia valmistellaan valheilla. Johtajat pitävät mahtipontisia puheita, ja esiintyvät kuin muinaiset sodanjumalat. Tämän jälkeen pikku kansalaiset ovatkin valmiita vaikka lähettämään lapsensa kuolemaan vieraaseen maahan.

Puhutko nyt Pohjois-Koreasta vai Hizbollahista vai mistä?

installer
SAMAEL
Ensin idioot... kansalaisia valmistellaan valheilla. Johtajat pitävät mahtipontisia puheita, ja esiintyvät kuin muinaiset sodanjumalat. Tämän jälkeen pikku kansalaiset ovatkin valmiita vaikka lähettämään lapsensa kuolemaan vieraaseen maahan.Puhutko nyt Pohjois-Koreasta vai Hizbollahista vai mistä?

Niistäkin. Tosin kannattaa muistaa, että ns. demokratia vaatii kaikkein kehittyneimmän propagandan tuekseen.

Muualla on paljonkin hyvää. Matkailu avartaa paitsi lompakkoa, myös huomaamaan, ettei Suomi ole maailman napa ja itse "auvola". Eurooppalaisista meitä on 1/100 noin suurinpiirtein. Käykää vaikka Saksassa huoltoaseman vessassa. Voitte yllättyä positiivisesti

Tällainen uutinen ei tule John Matrixille yllätyksenä.

Saatuani lukuisia yhteydenottoja korkea-arvoisilta virkamiehiltä, joiden nimiä en voi teille mainita, olen todennut uusien todisteiden valossa, että kaikkien roistovaltioiden joukkotuhoaseet tulee hävittää mitä pikimmin. Siksi olenkin jo luvannut näille anonyymeille instansseille käydä tuhoamassa kaikki kansallisen, ja miksei kansainvälisenkin, turvallisuutemme vaarantavat aseet, kaluston ja miehistön ensi tilassa.

Tehtävän arkaluontoisuuden vuoksi ja vallitsevan herkän poliittisen ilmapiirin huomioon ottaen joudun tietenkin toimimaan yksin -- just like always.

Turistikuvia retkiltä laitan sitten ku kerkiän.

edit. perkele tostahan arvaa toimeksiantajat liian suoraan...No, jos myytte tietoja vastapuolelle niin etin teidät kommunistiterroristit ja teen teille selväks miksi nyrkkieni nimet ovat Vapaus ja Demokratia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat