Seuraa 
Viestejä45973

Teidän matematiikkanne todistaa jo ajatukseni olevan oikeassa.

Kaksi totuutta.

Mustan aukon tapahtumahorisontin ylittävä henkilö lipuu horisontin yli ja ei koe mitään erityistä. ( Näin äsken nähdyssä ohjelmassa, mutta muistaakseni mustan aukon pitää olla tarpeeksi iso, etteivät ns. vuorovesi-ilmiöt revi häntä kappaleiksi.)

Saman aikaisesti ulkoapäin tapahtumaa seuraava havaitsee hänen hajoavan hiukkasiksi.

Ajatukseni kykenee kertomaan miten nämä kaksi totuutta toteutuu yhtä aikaa.

Henkilö joka lipuu mustan aukon tapahtumahorisontin yli, alkaa laajentua kiihtyvällä vauhdilla. Eli hänen räjähtävät eli kolmiulotteisesti laajenevat atominsa saavat mustasta aukosta avautuvista energia-aalloista lisää energiaa. Mustasta aukosta avautuvien energia-aaltojen erilliset energiakimput palavat loppuun henkilön atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin ja lisäävät itsellään niiden energíaa ja näin henkilö laajenee entistä nopeammin.

Hyvin oleellista on, että henkilö on lähestyessään mustaa aukkoa, hidastanut vauhtiaan tasaisesti niin kauan aikaa, että mustasta aukosta avautuvat energia-aallot ovat alkaneet työntämään henkilöä tasaisesti poispäin mustasta aukosta. Liian nopea lähestyminen, aiheuttaa liian nopean laajenemisen ja näin henkilö palaa/räjähtää yks kaks tuusan nuuskaksi.

Jos lähestyminen onnistuu, alkaa henkilö vain laajentua normaalia nopeammin ja tämä taas aiheuttaa ulkoapäin havaitsevalle henkilölle sen, että hänestä näyttää siltä, kuin henkilö hajoaisi hiukkasiksi.

Eli normaalia nopeammin laajenevan henkilön atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin ei syntyisi normaaleja fotoneja silloin kun niitä vastaan tulisi fotoneja.

Eli ulkoapäin kohti mustaa aukkoa liikkuvat fotonit palaisivat loppuun ennen kuin saisivat putsattua energiaa liikkumaltaan liikeradalta niin paljon, että ulospäin avautuvasta energia-aallosta ehtisi taipua energiaa kohti samaa aluetta eteenpäin menevän liikkeen aikana, jolloin syntyisi uusi fotoni.

Näin kuva henkilöstä joka lipuu mustan aukon tapahtumahorisontin yli eli käytännössä alkaa työntyä tapahtumahorisontin mukana poispäin mustasta aukosta niin nopeasti, ettei mikään energia saisi häntä työntymään yhtään nopeammin, alkaa muuttumaan niin että ulkoapäin näyttää siltä kuin henkilö hajoaisi tuusan nuuskaksi.

Oletan että sain perusidean tähän, mutta tämä viesti kaipaa selvästi parannusta, että se olisi paremmin ymmärrettävissä.

Jotta tästä tekstistä saisi sen idean esiin, on hyvä jos lukija on tutustunut ajatukseeni siitä miten fotoni palaa loppuun atomin ytimestä avautuviin energia-aaltoihin ja miten se sitä ennen saa ulospäin avautuvasta energia-aallosta syntymään uuden fotonin.

Lisämausteen tähän ajatuksen juoksuun antaa se, että jos henkilöllä, joka lipuu mustaan aukkoon on mukanaan taskulamppu, jolla hän valaisee itseään, niin henkiö havaitaan erilaisena kuin silloin kun kuva hänestä muodostuu valosta joka tulee häneen mustan aukon ulkopuolelta.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Erittäin oleellista on myös ymmärtää se tosiasia, että musta aukko työntyy myös poispäin galaksin keskustasta, samassa suhteessa kuin laajenee.

Tämä pitää ottaa huomioon kun mustaa aukkoa lähestyy.

Ennustan, että mustien aukkojen havaitaan lähestyvän galaksin keskustaa, koska ne työntyvät tähtiä hitaammin kaarevalla radalla poispäin galaksin keskustasta.

Eli ne tähdet joista mustat aukot ovat syntyneet, ovat työntyneet muiden tähtien mukana poispäin galaksin keskustasta kaarevalla radalla, mutta mustia aukkoja galaksin keskustasta päin tulevat energia-aallot eivät ehkä saakaan tönittyä samassa suhteessa kuin tähtiä.

Toisaalta pitää muistaa, että ehkäpä mustasta aukosta avautuvat energia-aallot saavat taivutettua enemmän energia-aaltoja kohti mustaa aukkoa jne.

Savor

;):)

Juu, menee vaikeaksi, kun ei osaa kirjoittaa ajatustaan parhaalla mahdollisella tavalla ja sen lisäksi ette edes ole sisäistäneet yksinkertaisimpia asioita ajatuksestani.

Kuten Ontot planeetat aihe antaa ymmärtää.

Eli vielä kerran, kun mustaa aukkoa lähestyy, pitää muistaa, että saman aikaisesti työntyy poispäin galaksin keskustasta mustan aukon mukana, jolloin syntyy illuusio siitä, että mukamas liikkuu kohti mustaa aukkoa, vaikka oikeasti työntyy siitä poispäin, mutta hitaammin kuin mustan aukon tapahtumahorisontti työntyy poispäin mustan aukon keskustasta.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat