Seuraa 
Viestejä2656

Musta usein tuntuu että päässä liikku energiakentät - suunnilleen päelaen kohdalla nimittäin. Välillä tuntee miten energia liikkuu päässä - ihan kuin joku olis pääkopan kimussa leikkimässä magneettimaisilla härvelelillä.

Ei tarvi kuin vaan istuu niin tuntee tätä. Se ei häiritse paljoa mutta silti ois siistiä tuntea koko pää tasaisena pallona.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Minäkin tunnen jotain päässäni, mutta vain kun keskityn siihen. Tuntemus saattaa johtua siitä, että tiedostamattaan liikuttaa jotain lihaksia, jotka venyttävät päänahkaa tms.. Tai sitten ei.

Kun kuvittelen tekeväni jotain, esimerkiksi että ohjaan avaruusalusta etuviistoon oikealle, niin ihan kuin aivoissa tuntuisi pieni paine etuviistoon. Jos kuvittelen ohjaavani alusta taaksepäin, niin ihan kuin tuntuisi pieni paine aivojen takaosassa. Toisaalta mittaahan aivotieteilijät erilaisia aivon aktiviteettejakin, että kaipa siellä aivoissa jotain tapahtuukin. Lisäksi tietenkin aivoissa virtaa paljon verta, koska aivot tarvitsevat happea, ja aivot kuluttavat suhteellisen paljon energiaa.

Joillekin tulee joskus päänsärkyä. Ehkä silloin aivoissa on liikarasitusta tai jotain. Kun rauhoittuu, niin särky voi mennä ohi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
SAMAEL
Aivoissa ei ole tuntoa.

Eipä ei, mutta kaippa päässä jotain kiinnikkeitä tms. suonistoa sun muuta tauhkaa on, jossa on tuntoakin. Joka tapauksessa jotain tunnen. Tai ainakaan aivoissa ei ole kiputuntoa.

Esimerkiksi tunnen minä käsissänikin. Jos rentoutan käteni pöydälle, niin sitten voin aktivoida käden siten että kättä alkaa hiukan kuumottamaan, vaikka en liikuta tai tee kädellä mitään. Varmaankin tällöin käteen virtaa hermoja myöten käskyjä ts. energiaa, ja elimistön verenkierto lisääntyy ym., jolloin nämä tuntemukset voidaan aistia. Sama sitten aivoissa. Tietenkin on vaikea sanoa, milloin tuntee kädessään lievän lihasten aktivoitumisen ja milloin pelkkiä hermoimpulsseja.

Nahan alla on lihaksia ja nahassa hermoja. Kyllähän parturointikin tuntuu mukavalle.

Toinen vaihtoehto on vesisuonet tai maasäteily. Olethan hankkinut sellaisen maasäteilynpoistolaitteen

Tai sitten ne tuntemukset syntyvät vain aivoissa. Koska ajattelet jotakin kehon aluetta. Koska aivojen ja ruumiin suhde on välttämätön minän/itsen rakentumiselle, on näitä tuntemuksia oltava. Se ei tarkoita että ne aina syntyisivät aivojen ulkopuolisesta ärsykkeestä. Kehonkuva on kuitenkin subjektiivinen kokemus, joka ei täysin vastaa todellisuutta.

Joskus olen kokenut lievän aivotärähdyksen. Tällöin kyllä aika selvästi tuntuu kun aivot nytkähtävät. Pidemmän päälle ei tietenkään ole terveellistä, mutta ainakin monet nyrkkeilijät selviävät suurestakin määrästä iskuja uransa aikana. Aivoissa tuntuu tosiaan pientä paineen vaihtelua, joskus tunne voi olla jopa lievää päänsärkyä. Mutta ei niihin kiinnitä juuri huomiota.

Joskus kun raivostuu jollekulle mäntille tunkeilijalle, niin silloin voi selvästi tuntea koko kehon läpi kulkevan energia-aallon, kun keho lähettää käskyn tehdä tunkeilijasta selvää, mutta itse keho ei tee mitään koska haluaa hoitaa asian rauhallisesti.

Tietenkin vain aivot tuntevat. Kaikki asitimukset kulkevat muualta kehosta hermoja myöten aivoihin, joissa tunne sitten koetaan.

Dredex
Aivoissa tuntuu tosiaan pientä paineen vaihtelua, joskus tunne voi olla jopa lievää päänsärkyä.Kallon sisä- tai ulkopinnan sanoisin olevan tämän aistimuksen lähteen.

Tietenkin vain aivot tuntevat. Kaikki asitimukset kulkevat muualta kehosta hermoja myöten aivoihin, joissa tunne sitten koetaan

Kokemus tunteesta syntyy toki aivoissa. Aivoissa itsessään ei kuitenkaan ole aistimiseen tarvittavia järjestelmiä (tuntoaistia). Kaikki kokemukset aistiärsykkeistä eivät ole todellisten aistielimien impulssien aikaansaannoksia. Kehonkuvan ja minän rakentamiseen tarvitaan myös hieman fuulaa.

Kuten vaikka niska-hartia-päänsärky. Jännittyneisyys, väsymys, tressi.
Noilla saa päähänsä tuntemuksia.
Tulehdussairaus esimerkiksi voi aihettaa päänsärkyä ym. tuntemuksia.

Samoin kuin kokemus maailmasta ei ole täysin eksakti, niin myöskään kokemus itsestä ei ole täysin totuutta vastaava.

SAMAEL
Kokemus tunteesta syntyy toki aivoissa. Aivoissa itsessään ei kuitenkaan ole aistimiseen tarvittavia järjestelmiä (tuntoaistia). Kaikki kokemukset aistiärsykkeistä eivät ole todellisten aistielimien impulssien aikaansaannoksia. Kehonkuvan ja minän rakentamiseen tarvitaan myös hieman fuulaa.

Toisin sanoen, kun kuvittelen ohjaavani avaruusalusta etuviistoon, niin koen aivoissa aivojen itsensä luoman keinotekoisen tuntemuksen. Ja kun kuvittelen ohjaavani taaksepäin, niin koen taas keinotekoisen tuntemuksen. Varmaankin helpottaa muistamista, kun ajattelee vaan "taaksepäin" ja sieltä se löytyy paikka aivoista eli kyseinen keinotekoinen tuntemus. "Etuviistokin" löytyy helposti, kun on olemassa tämä keinotekoinen tuntemus muistissa. Palauttaa vaan kyseisen tuntemuksen mieleensä, niin etuviisto on hanskassa.

Eihän tämä vielä mitään, mutta sitten kun mennään esim. pianistin tuntemuksiin, niin pianistihan voi "tuntea" erilaisia sormien asentoja ja tallettaa muistiinsa nuo "tuntemukset", minkä jälkeen onkin helpompaa soittaa ulkomuistista. Taikka permantovoimistelija, joka suorittaa hienoja hyppyjä kerien, niin hän voi tallettaa suunnat "tuntemuksina" muistiin. Sitten voimistelija voi ohjailla itseään pelkästään "tuntemuksillaan" ajattelematta mitään suuntia.

Ja voihan sitä unessakin tuntea esim. kieppuvansa, putoavansa, tai koskettavansa. Enkä kertaakaan ole oikeasti pudonnut sängystä, tai kieppunut sängyssä. Jostain sisäkorvasta se uninen aivo on kuitenkin saavinaan nämä impulssit. Kehonkuvan rakentuminen oikein ja uskottavalla tavalla on terveelle tietoisuudelle välttämätöntä, joten keinoja kaihtamatta se myös rakennetaan.

Minustakin tuntuu toisinaan siltä, että kalloni sisällä on jonkinlaista toimintaa. Mutta sitten älyän, että sehän on pelkkäkää krapulaa! Eihän siis mitään hätää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat