Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

kuka näistä vaihtoehdoista on hauskin?

Sivut

Kommentit (45)

Ehdottomasti mummo

On ilopilleri hän.

Laajakatseinen elämänmyönteinen nettipersoona.

Vähentänyt jostain syystä palstavierailuja.

Lierikin teräviä kommentteja myös kaipaan.

Täytyypä vielä lisätä tämä lauri, salaviisas kiharaisen lauseen kirjoittaja, joka on monta kertaa hykerryttänyt taidollaan.

Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä tietenkin TörttöBill, joka tosikkojen piirissä tiedettäpiirien hapanleipäkohtauksia aikaansaattaa.

Musta palstall on monii humoristei. Yhen mainitsen nikiltä: afcd... en oo kyll varma, oliks noi kirjaimet oikeen, mutt tiätte tyypin.

Toinen on 00; täski on liitteenä muit merkkei; löytyy Mummon allekirjotuksest.

Mummo on enempi empaattinen analysoija ku humoristi, mutt osaa kyll kääntää surun toiviotiel.

Balthasar tekee itseironiaa komeesti ja Törtto-Bill osaa perättäpäpainotteise kapulakielen - tolla kielel kun hakis Kelalta tai vakuutusyhtiölt toffeeta, niin oltas ainaki kielen suhteen samal aalloltapituudellapa hyvinki.

Mutt tää on vaa mun mielipide.

Hauskat on "pellejä". jotta en halua ketään leimata pelleksi. Jokainen on hauska joskus. Ja jokainen on paska joskus. En äänestä. Sorry.

Näiden ääliömäisten äänestysten tekijät pitäisi automaattisesti bannia.

Kuka on paras kirjoittaja? vaihtoehdot alla:

1. Kalle Korruptio

Kalle Korruptio

Kuka on paras kirjoittaja? vaihtoehdot alla:

1. Kalle Korruptio

Noista vaihtoehdoista jos on pakko valita, niin SAMAEL ehdottomasti.

Kapakassa tai se ovella oppii ihmistuntijaksi. Pubi on ihan oikeassa, en minä mikään humoristi ole, saati ammattikirjoittaja Ihan tavallinen eläkeläistäti vaan.

Aikoinaan kiinnyin palstaan hauskojen ja älykkäiden kirjoittajien takia. Myös tiedettä sivuavia pohdiskeluja oli useasti.

Nykyisin palstalla riehuvat kalmankenkkurasistit, kikkeliteinit ja selkeästi sekopäiset yhdenasianhullut. Moderointiakaan ei ole aikoihin näkynyt

Täällä käyminen ei enää ole hauskaa, joten vetäydyn ennaltamäärittämättömäksi ajaksi tauolle.

Kiitokset kaloista!

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005
Mummo

Täällä käyminen ei enää ole hauskaa, joten vetäydyn ennaltamäärittämättömäksi ajaksi tauolle.

Kiitokset kaloista!

Älähän nytten. Ei minullakaan ole paljon läppää tullut heitettyä pääsiäisen jälkeen. Oli se "Nyt kolahti juttu", jonka todellakin soisin painuvaan unholaan. Todellisuudessa siitä seurasi positiivisiäkin asioita, aivan uskomattomien sattumien kautta heti välittömästi. Niistä en voi kertoa kun hän, jonka nimeä eisaa mainita, on kieltänyt ne jo aikaisemmin itsestään ja nyt Köpösenkään asioita ei saa levitellä, vaikka kehuisi. Tohtoritason teoreettisen fyysikan tohtori (aviomies) uusia perhetuttuja pariskunnasta siitä seurasi kuitenkin.

Se siitä. Ei me mitään kirjoittelua lopeteta. Ehkä se nyt välillä pääsi kiihtymään, Kun Vaarikaan ei kerinnyt kusella käydä ja oli jo monta sivua tullut tekstiä. Eikä kuulemma johtunut eturauhasvaivoista. Oli se tekijänoikeuskeskustelu muistaakseni, jolloin ilmoitit minusta tulleen "knock outin".

Minulla keskustelu on käynyt vähiin senkin vuoksi, että kaksi monitoria on sipannut, ja nyt pitää tekstiä tuosta pienenimmästä aina tiirailla lasien yli. No vanha mies jo. Paljon näyttää olevan kohtalaisen uusia kirjoittajia. Tervetuloa! Eihän suomenkielisten paras tiedepalsta niin sisäänlämpiävä ole.

Sitä paitsi vaalitkin ovat tulossa. Viimeksi äänestin EU:oon liittymisestä. Nyt kun tulee käyntiä postiin olen jo etukäteen päättänyt ehdokkaani. Ilmoitan hänet aikanaan, niin ja jos jaksan tullee Arkoksen kanssa ainakin keskustelua. Jotkut realiteetit lienee joskus pakko hyväksyä.

En tiedä mistä kaloista sinä puhut. Eräs vanhempi herrasmies sokeutui, mutta oppi käymään valkoisen keppinsä kanssa omin nokkineen lähikaupassa. Kuten tiedetään muut, kuten hajuaisti, siinä sitten terävöityy. Niin hänelläkin. Aina kun hän tuli Elannolle huomasi sillitynnyrin luona nyökätä ja sanoa "Päivää tytöt."

Lierikki Riikonen

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Eihän tänne oikejat kirjottajat ole tulhet vitsailemhan, kuivan asiallista tietettä tässä on pyritty vääntämhän.
Onhan se tietenki jokunen räkänokkaki sejassa joka kuvittellee olevans maka hauska, ninko joku Buskaryssä kumppaneinhens.
Mutta kuivan asiallista tiethellistä tässä, ainaki meikäläinen on yritelly kirjottaa, siit on vitsit kaukana.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat