Seuraa 
Viestejä45973

Suomalaiset kuuluvat alunperin Efeson (Jesuksen, ISAn) Seurakuntaan joka on yksi Seitsemästä Alkuperäisestä Seurakunnasta. Jeesus (ISA) ei ollut Kristinuskoinen vaan Hän on Seurakuntansa ISÄ.

1000 -luvun jälkeen suomalaisille pakotettiin pakko-uskonto: Kristinusko. Kristinusko ei juurru Alkuperäisiin Seurakuntiin eikä Alkuperäisten Seurakuntien Apostoleiden Mielen- ja Sielunlaatuun ja Valtakuntaan perustuviin oppeihin, vaan lähinnä Lutheriin ja hänen Mielenlaadun oppeihin.

Ruotsalaiset toivat pakko-uskonnon ja kaikki muut 1000 -vuoden aikana esitetyt pakot, joihin nykyinen pakko-ruotsi kuuluu. Pakkoruotsi, eikä mikään muukaan 1000 vuoden aikana esitty ruotsalaisen Mielen esittämä pakko, ei ole Valtakuntaan eikä yhteenkään Alkuperäiseen Seurakuntaan sidottu missään mielessä.

Kaikki pakot mitä ruotsalaiset ovat esittäneet rikkoo yhtä tai useampaa 10 Käskyä. Valtakuntaan ei juurru yksikään ruotsalainen eikä pakko, jonka pohjana on kaikkien 10 Käskyn rikkominen.

Kommentteja aiheesta kiitos.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Siinä Halosen radiohaastattelussa pari kuukautta sitten oli presidentillä taas todella fiksut perustelut pakkoruotsille. Keskustelu meni jotakuinkin näin:

Kysyjä: "Rouva presidentti, millä perustelette pakkoruotsin tarpeen nyky-Suomessa?"
Halonen: "No kyllähän se on tärkeää osata mahdollisimman montaa kieltä ja onhan ruotsin kielen asema jo historiallisesti tärkeä."
Kysyjä: "Kuinka niin historiallisesti tärkeä? Miten voitte perustella sitä historiallisilla seikoilla?"
Halonen: "No kyllähän sitä nyt voidaan."

Tämän jälkeen kysyjä katkaistiin linjalta, kun Halonen oli selvästi vaivautunut.

Mielenkiintoinen ongelma : Perustuslaki juurtuu 10 Käskyyn ja Pakkoruotsi niiden kaikkien rikkomiseen. Jokainen sana ruotsia mitä pakotetaan Suomen Lapsille, on synnin tekemistä ja levittämistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2:n varamiehen tuuraaja

Halonen: "No kyllähän se on tärkeää osata mahdollisimman montaa kieltä ja onhan ruotsin kielen asema jo historiallisesti tärkeä."

Eikö pakkoruotsin muuttaminen vapaa-ehtoiseksi, nimenomaan vapauttaisi resurseja muiden kielien opiskeluun?
Vaikkapa joidenkin tarpeellisimpien maailmankielien esim. Venäjän, (Suomen suurin kauppakumppani) Kiinan, Espanian, Saksan tai Ranskan opiskeluun.

Suomea ei voi kokea omaksi maakseen ennen kuin pakkoruotsi on lakkautettu ja kirkko erotettu täysin valtiosta.

Joo ei ole ihme että Suomen kansan muinaishistoria menee uusiksi sukupolvelta toiselle. Ensin lapsen pää pannaan sekaisin pakkouskonnon levittämällä propagandalla, sen jälkeen pakkoruotsilla, ja siitä pitää maksaa pakkoveroa vakasta hautaan. Ja yliannoksen apinaa saanut kehittää teorian joka perustuu pakko-uskonnon levittämään propagandan ja svekopään kielen sekoittamaan mieleen, ja siitä pitää väitellä toisen samanlaisen kanssa jotta saisi vanhan kumottua - eli väitellä siitä että kumpi valehtelee paremmin. On paljon mahdollista että jotkut ovat kehittyneet apinasta, sitä en kiellä - päinvastoin. Mutta se ei merkitse sitä että kaikki ovat. Ne jotka toi "sivistyksen ja kristinuskon" luuli vielä muutama sata vuotta sitten maapalloa litteäksi kun eivät olleet maapalloa koskaan nähneet. Siihen aikaan se oli synti jos sen tiesi ja joutui roviolle jos oli kirjoitustaitoinen. Ymmärrän sen jos jotku ylioppineet 100 vuoden päästä raapii korvantaustaansa jommalla kummalla takajalalla, ja professoorit luonnostaan sukivat toistensa turkkeja. Sen suuntainen se kehitys näyttää olleen viimeiset 1000 vuotta. IMmeinen pakotetaan sen tasolle joka toi "sivistyksen ja kristinuskon" - mikä muuten on peilikuva siitä miten sen pitäsi olla. Ja 1000 vuoden päästä kävellään litteän maapallon päällä, ja kaivetaan, ja etsitään sitä puuttuvaaa linkkiä, siis sitä mitä olimme ennen sivistystä ja kristinuskoa.

KYLLÄ, pakkoruotsi ja pakkoliturgia Venäjään päin pois,
vasta sitten Suomi on vapaa ja itsenäinen maa !!!
NATO:oon meno auttaisi PALJON ! Ei tarvitsisi
kumarrella enää eikä osata viroissa "toista kotimaista" ...
no, Ahvenanmaalla saattaa vielä löytyä muutama satavuo-
tias, joka ei suomea osaa !

"Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme halua,
olkaamme siis SUOMALAISIA !" - ja EU:n voisi siinä
samassa heittää roskakoriin, vain byrokraattiarmeijan
ja politiikan kehäraakkien taivas !

JA valuutaksi takaisin Wanha Kunnon Suomen Markka,
sillä saikin jotain, toisin kuin näillä ruplia muistuttavilla
ulkomaan paperin paloilla !

Tuskin se EU:ta kiinnostaa jos otamme tuon turhuuden pois häiritsemästä, saattaisivat tukeakkin sitä.

Matti E Simonaho

Hieno ajatus. Uskonnonvapaus kakille siinä määrin että uskonnot täytyisi olla jokaisen henkilökohtainen asia. Pois kirkot ja moskeijat ja muut uskonnolliset laitokset. Harrastakoon itse kukin uskontoaan yksityisesti, tuputtamatta sitä muille.

Pakkoruotsi pois. Parempi jos se olisi vapaaehtoinen sekin. Kun vapaaehtoisesti opettelee kieliä, oppii helpommin kun Ruotsin kielen opiskelu ei olisi pakotettua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat