Seuraa 
Viestejä8640
Liittynyt16.3.2005

Suuri helpotus on uutinen, jossa Venäjän hallitus toteaa, ettei sillä ole mitään tekemistä murhan kanssa. Pohjoisen pallonpuoliskon väki voi taas nukkua yönsä levollisesti. Eli pulinat pois.

Myös on otettava huomioon, että hallitus tietää syyllisen. Se on yksi liikemies siellä Englannissa. Venäjälle vihamielinen liikemies.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sivut

Kommentit (40)

Paul M
Suuri helpotus on uutinen, jossa Venäjän hallitus toteaa, ettei sillä ole mitään tekemistä murhan kanssa. Pohjoisen pallonpuoliskon väki voi taas nukkua yönsä levollisesti. Eli pulinat pois.

Myös on otettava huomioon, että hallitus tietää syyllisen. Se on yksi liikemies siellä Englannissa. Venäjälle vihamielinen liikemies.
Ja samaan Helsingin liikenne on tukossa, kun sitä murhaajapaskaa kyyditetään ja kestitetään täällä.

Helsingin Sanomat
Litvinenko saapui Britanniaan 2000 ja anoi turvapaikkaa. Se myönnettiin. Litvinenko sai mainetta Venäjän hallituksen arvostelijana: hän väitti, että tiedustelupalvelu FSB räjäytti kerrostaloja Venäjällä 1999 saadakseen tekosyyn aloittaa toinen Tšetšenian sota.

Jotta tapahtuu sitä muuallakin kun USA:ssa.

BUSHMAN, long time no see
KAS, pojat, viisaampiahan te olitte kuin uskoinkaan !

Kas kas, sosiaalidemokraattisen Suomen kahdet kasvot!

ArKos itse
BUSHMAN, long time no see
KAS, pojat, viisaampiahan te olitte kuin uskoinkaan !Kas kas, sosiaalidemokraattisen Suomen kahdet kasvot!
Jep.

niin, kahdesta mädästä hirmuhallituksesta on vaikea valita. eiköhän ole sen vallankumouksen aika täällä Suomessakin, että saadaan Venäjän ja USA:n kätyrit Arkadianmäeltä veks ja tilalle Suomen kansan parasta ajattelevia suomen kansalaisia.

RKP - roskikseen koko puolue.

SDP - Saatanallinen diktaattoripuolue

KOK - Kaikkein oikeistolaisimmat kätyrit

VAS - Venäjälle alistetut siipeilijät

VIHR - Venäjän ideologiaa harrastavat riitelijät

KESK - Kusettajista ensimmäiset sekä kusipäisimmät

Hiiteen koko sakki ja uusi tilalle, ovat keilaamassa yritysjohtajakaveriensa kanssa ja samaan aikaan elämä kansalla kurjistuu.

Unohdit tärkeimmän jarrun: SAK:n.

Se pitää TUPOineen huolen siitä, että Suomessa on yhtäaikaa työttömyyttä ja huutava työvoimapula lähes alalla kuin alalla.

RKP alas! Miten me voidaan suostua siihen että Hallituksessa on Ruotsalaisia! Meidän maassamme!
Ja vielä toinen virallinen kiele!
Ja pakko ruotsi!

Voi helvetti, ei ruotsia tarvita mihinkään! koko kieli kuulostaa joltain lasten jokellukselta!

N.E.R.O
RKP alas! Miten me voidaan suostua siihen että Hallituksessa on Ruotsalaisia! Meidän maassamme!
Ja vielä toinen virallinen kiele!
Ja pakko ruotsi!

Voi helvetti, ei ruotsia tarvita mihinkään! koko kieli kuulostaa joltain lasten jokellukselta!
Noh, noh. Kovin on taas sivistymätöntä puhetta.
Kansanpuolueen kannattajat ja jäsenetkin ovat
Suomen kansalaisia. Kaksi virallista kieltä on
Suomen kansalle suuri rikkaus!

Pidetään siitä kiinni, eikä anneta pois heppoisin
perustein.

Given i Helsingfors den 6 juni 2003

[size=150:1l7iph10]Språklag[/size:1l7iph10]

I enlighet med riksdagens beslut föreskrivs:

1 kap.

Allmänna bestämmelser

1 §

Nationalspråken

Finlands nationalspråk är finska och svenska.

http://www.finlex.fi/sv/laki/alkup/2003/20030423

Yhdyn edelliseen heti kun ruotsissa tehdään samanlainen kielilaki.

Sitä ennen pidän sitä tasa-arvoa loukkaavana ruotsinsuomalaisia sekä suomalaisia kohtaan, sekä ilmeisenä todisteena siitä, että olemme ruotsin vasallivaltio.

Nyttenhän tämä Litvinenkon kaveri väittää ja ihan hyvin perustein, että Putin olisi ollut Moskovan kerrostaloräjäytysten takana, josta puolestaan saatiin aihe Tsetsenian toiseen sotaan.

Vähän näiden räjäytysten jälkeenhän jonkun venäläisen kaupungin poliispäällikkö joutui hankaluuksiin, koska otti kiinni räjähteitä seudun kerrostaloihin asennelleet FSB:n agentit. Muistelen että näistä asioista, kuten aikoinaan USA:N ja bin Ladenin yhteyksistäkin oli kyllä juttua, mutta sitten vaiettiin. Väitteitä ei kumottu, ne vaan vaiettiiin hiljaisiksi.

FSB vaan on sen verran amatöörimäinen, että vuotajat ja paljastajat pitää tappaa, kun CIA:lla on huomaamattomampiakin keinoja.

Nyttenhän tämä Litvinenkon kaveri väittää ja ihan hyvin perustein, että Putin olisi ollut Moskovan kerrostaloräjäytysten takana, josta puolestaan saatiin aihe Tsetsenian toiseen sotaan.Hyvin perustein? Olisi mukava nähdä niitä. Muutakin kuin tekaistu mahdollinen motiivi. Sitä paitsi noiden kerrostaloräjäytysten aikaan Venäjän de facto johtaja oli Boris Berezovski, uhoili vähän aikaa sitten järjestävänsä verisen vallankaappauksen tjsp Venäjällä. Nauttii Iso-Britannian tarjoamasta turvapaikasta. Putin, Berezovskin avulla, valtaan päästyään aloitti eräiden rikollisten oligarkien riisumisen vallasta ja Berezovski kenties suurimpana heistä joutui pakenemaan. Hänellä(ja hänen paenneilla oligarkki-ystävillään) jos kenellä on motiivi Putinin ja Venäjän epävakauttamiseen ja mustamaalaamiseen. Mielenkiintoisesti sattuikin Politkovskajan murha ja Litvinenkon väitetty murha sopivsti juuri ennen Venäjän ja Euroopan kokouksia... HYVIN mielenkiintoisesti toinen Litvinenkon, eräässä lontoolaisessa hotelissa, tapaamasta venäläisestä oli Berezovskin vanha palkoillinen.. http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2006/11/21/npoison1...

FSB vaan on sen verran amatöörimäinen, että vuotajat ja paljastajat pitää tappaa, kun CIA:lla on huomaamattomampiakin keinoja.

Tuskin. Milloin muistat Neuvostoliiton KGBn viimeksi tapattaneen ulkomaille paenneita pettureitaan? FSB sitä paitsi on enemmänkin FBIn kaltainen järjestö ja SVR vastaa CIAta. Venäjän tiedusteluorganisaatiot ovat huippuluokkaa alallaan. Tutustuhan kylmän sodan vakoiluepisodeihin.

Proton-K
Hyvin perustein? Olisi mukava nähdä niitä. Muutakin kuin tekaistu mahdollinen motiivi. Sitä paitsi noiden kerrostaloräjäytysten aikaan Venäjän de facto johtaja oli Boris Berezovski, uhoili vähän aikaa sitten järjestävänsä verisen vallankaappauksen tjsp Venäjällä. Nauttii Iso-Britannian tarjoamasta turvapaikasta. Putin, Berezovskin avulla, valtaan päästyään aloitti eräiden rikollisten oligarkien riisumisen vallasta ja Berezovski kenties suurimpana heistä joutui pakenemaan. Hänellä(ja hänen paenneilla oligarkki-ystävillään) jos kenellä on motiivi Putinin ja Venäjän epävakauttamiseen ja mustamaalaamiseen. Mielenkiintoisesti sattuikin Politkovskajan murha ja Litvinenkon väitetty murha sopivsti juuri ennen Venäjän ja Euroopan kokouksia... HYVIN mielenkiintoisesti toinen Litvinenkon, eräässä lontoolaisessa hotelissa, tapaamasta venäläisestä oli Berezovskin vanha palkoillinen.. http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2006/11/21/npoison1...

Pakko myöntää että tuossa on pointtia. Epäilyksiä aiheuttaa myös murha-ase. Mikä tahansa olisi ollut vähemmän ilmeinen keino hankkiutua Litvinenkosta eroon kuin harvinainen radioaktiivinen myrkky.

Proton-K
Milloin muistat Neuvostoliiton KGBn viimeksi tapattaneen ulkomaille paenneita pettureitaan? FSB sitä paitsi on enemmänkin FBIn kaltainen järjestö ja SVR vastaa CIAta. Venäjän tiedusteluorganisaatiot ovat huippuluokkaa alallaan. Tutustuhan kylmän sodan vakoiluepisodeihin.

Eikös ne myrkytetyllä sateenvarjolla pistäneet kuoliaaksi Markov-nimisen loikkarin joskus Lontoossa?

Joskin ihmettelen hieman näitä myrkyttämisiä, vaikuttaa jotenkin amatöörimäiseltä tällainen onnistumisprosentti. Litvinenkon kohdalla täytyy kysyä kuka hyötyy? Minusta Putin ei hyödy. Mitä pelättävää ko. sekopäässä olisi ollut. Litvinenkohan on kertonut mm. että FSB oli 9/11 -iskujen takana ja että Al-Qaidan upseerit olivat todellisuudessa Venäjän salaisesta palvelusta.

Uusi näkökulma

Litvinenkon ja toimittaja Politkovskajan murhat ovat asettaneet Putinin epäsuotuisaan valoon. Putinin Venäjää pidetään nyt taaksepäin menevänä ihmisoikeuksia polkevana, yleensäkin huonompaan suuntaan menevänä valtiona. Ainakin media on alkanut näin toitottaa. Olisiko Putin antanut käskyn tappaa nämä häntä kritisoineet henkilöt? Enpä usko, sillä hän kyllä tiesi julkisuuden mikä niistä seuraisi. Muutenkin hehän olivat jo kritisoineet häntä varmasti vuosia, miksi nyt? Ajankohta ei ole hyvä. Mitään suurta haittaa heistä ei luultavasti enää Putinille ollut.

Mikä taho olisi voinut olla murhien takana. He selvästi haluavat Putinille huonoa julkisuutta. Kellä olisi ollut kyky tehdä nuo murhat. Luulen nimittäin, että sama taho oli kummankin murhan takana.

Ketä Putin on luokannut ja kenelle aiheuttanut haittaa lähiaikoina?
Siionisteille.

Ensin Putin haukkuu Israelin entistä raiskauksesta syytettyä presidenttiä(?) ja nauraa tälle.
Putin on myynyt Iraniin kunnon ohjuspuolustusjärjestelmän ja muita aseita.
Kaiken kukkuraksi Venäjä ei salli pakotteita Irania kohtaan. Tai sitten vain hyvin lieviä pakotteita.

Tai sitten Putin vain oli niin röyhkeä, että murhautti Politkovskajan ja Litvinenkon

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat