Seuraa 
Viestejä45973

terrori jahti käy kuumana. terroristit murhaavat ihmisiä ja räjäyttelevät pommeja, mutta eivät sentään ole kieroja.
toisin kuin USA:n Israelin ja Venäjän seka Kiinan hallitukset

USAn talous toimii öljyllä, joten he menivät irakiin tekosyyllä, että saddam oli hirmuhallitsija. Mutta ei ole ollut ainoa maailmassa. Kun nyt jossain darfurissa on kriisi, niin eihän USA sinne mene, koska siellä ei oel öljyä! tai pohjois korea, sielläkin kansa kuolee nälkään, mutta ei sielläkään ole mitään mikä hyödyntää USA:a! Ja vielä väitetyt ydinaseet irakissa! hullu väite, ettei USAn tiedustelu palvelu muka tietäisi tälläistä. ei siellä mitään ollut.
ja oikeuden käyntikin oli aivan perseestä. tuomari vaihdettiin, koska ei ollut tarpeeksi ankara. saddamin syyte oli kansan murha. kymmeniä tuhansia kuoli hänen aikanaan ( n. 40 v hallitsijana) . Mutta kun USA tuli irakiin, niin näinä MUUTAMANA vuonna on kuollut kymmeniä tuhansia. Ja syypää tähn on Bush! murhaaja! USA saa öljyt ja irakissa kuoli mm. viime kuussa 3700 ihmistä.

Ja Olmert, tuo USA:n tukema piru suunnitteli hyökkäystä jo kauan libanoniin, ennen kuin se tapahtui. Kuka uskoo, että muutaman siepatun sotilaan takia tulisi laaja sota! Muutaman sotilaan takia! pelkkä tekosyy päästä tuhoamaan viaton maa! ja sitten e rypäle pommit jota kylvettiin libanoniin aivan soda nviimeisinä päivinä tappamaan siviilejä tulevaisuudessa! Moraalitonta! Israel ja USA muodostavat pahan akselin, joka on pahin uhka maailamn rauhalle ja joka tappaa ihmisiä kokoajan "kansallisen turvallisuuden nimissä"
Miksi USA kehittelee koko ajan pahempia aseita? terroristien torjuntaan? Mihin se tarvitsevat ultra moderneja häived lentokoneita, kun terroristeillä harvoin on edes tutkia?

Moni varmaan nyt sanoo, että USA kehittelee venäjän tai jonkun muun kansa kunnan hyökkäystä vastaan? Mitä ideaa siinä on? koko maailma tuhoutuisi!

Miksei EU tai YK tee mitään USA:n ja Venäjän asevarustelulle?

Kumpa joskus USAn hallitus olisi oikeuden edessä

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat