Järkyttävää vai ei?

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tässä onkin aikamoinen PFD esitys siitä, mitä anarkistit ovat tänä perjantaina puuhastelleet.
http://www.anarkismi.net/at/materiaali/ ... nesite.pdf
Varasta Jotain -päivä? Loistavaa! Tämä on niinkuin kuulemma yhteiskunnan epäsuhtien ja vähävaraisia syrjivän politiikan vastaisku ja -khöm, oikeutettua?
Näinköhän tällaiset idealismit leviävät nykyään... varsinkin nuorison keskuudessa? Lisää tällaista, mihinkä yhteiskuntaa niinkuin viedään?

Kommentit (4)

-:)lauri
Seuraa 
Viestejä26991
Liittynyt13.5.2005

Harmi kun en saa pdf-formaattia auki tällä myllyllä, mutta ehkäpä joku (aweb) jaksaisi laittaa tänne referaatin aiheesta(?)

Riittoisampi keskustelukumppani.

Vierailija
-:)lauri
Harmi kun en saa pdf-formaattia auki tällä myllyllä, mutta ehkäpä joku (aweb) jaksaisi laittaa tänne referaatin aiheesta(?)

Aatteena oli Robin Hoodmainen varasta rikkailta idea. En ymmärtänyt mitä tällä varastelulla oikein uskottiin vaikutettavan yhteiskunnallisesti. Ainakin voi varastaa itseltään pois loistavan tulevaisuuden, koska mahdollisesti joutuu rikosrekisteriin. En tarkalleen tiedä kuinka suuria rötöksiä on tehtävä, että sinne päätyy.

Jos varastamisretken ajattelee tehdä tavarataloon, on tappio poissa muitten asiakkaitten pussista. Kyllä liikkeet ovat tietoisia siitä, minkä verran tavaraa häviää ohi kassan, jolloinka hinta on lisätty valmiiksi tavaroihin.

Rikkailta varastaminen lienee mahdotonta toteuttaa. Suoraviivaisia keinoja tuskin on ja historia tapaa toistaa itseään. Ensiksi köyhien joukko olisi saatava aktivoitua yhteiskunnallisesti. Tällä hetkellä politiikka näyttää siltä, että pidetään luuseri pikkupöhnässä halvalla viinalla ja kaljall, joten heillä ei ole aloitekykyä ja muu kansa saa rauhassa nostella pääomatulojaan.

Uusimmat

Suosituimmat