Seuraa 
Viestejä45973

Olen Tampereella ja en muista edellisestä illasta mitään.

Taisi olla Juicen pois meno niin iso energian siirtymä täällä Tampereella että siinä vähän alkoholin kanssa tekemisissä olevan aivoenergiat menivät sikäli sekaisin, että muisti tosiaan meni.

Olen tässä koko aamun harhauttanut pahaa oloa ilman alkoholia. Perinteisestihän tyyppit ottaa ns. tasoittavia, mutta kyllä tämä onnistuu ilmankin.

Jos en olisi muuttamassa yhteiskuntaa huvipuistomaisen supertehokkaaksi, niin alkaisin pitämään viikonloppukursseja siitä miten harhautan krapulan.

Perjantaina kurssilaiset keskittyisivät krapulan hankintaan ja lauantai-aamuna alkaisi krapulan harhauttaminen, joka johtaisi siihen että saadaan hyvä krapula sunnuntaiaamuksi, jota päästäisiin sitten harhauttamaan lauantaiaamun ja päivän opeilla.

En paljasta tässä vaiheessa enempää.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
YsKös itse
Eikö näitä hörhöjä saada bannittua

äläs nyt, täytyyhän kaikilla olla jotain sisältöä elämällä. toisilla on tällä foorumilla hörhöily, toisilla jotain ihan muuta.

Älkäähän nyt, tämä on mielenkiintoinen keskustelu.

Krapulaa en ole koskaan onnistunut harhauttamaan, mutta hikka minulla on tapana harhauttaa.

Hommatkaa paremmat geenit Siten voitte harhauttaa krapulan. Pahin krapulani on ollut yksi oksennus aamulla. Olen joskus käyttänyt sitä runsasta veden juomista illalla, mutta en aina sitäkään.

Viskikolalla kuten minä nyt. Harmittaa pilata hyvää ainetta, mutta ei se raakanakaan menisi nyt.

Puudeli
Viskikolalla kuten minä nyt. Harmittaa pilata hyvää ainetta, mutta ei se raakanakaan menisi nyt.

Itselläni menee raakana helpommin alas, koska en pidä viskikolan mausta.

Vierailija

Treenaa maksaasi ankarasti. Ja lähde kävelylle. Raikas ilma piristää, ja tässä kylmässä vaakasuorassa sateessa huomaat että on kurjempiakin asioita kuin krapula.

Muista käyttää heijastinta!

Vierailija

Niinpä

Aamulla aamupalan jälkeen päätin, ettei krapula ei koske minua tänään. Huomenna ehkä, mutta se on vasta huomenna.

Harhautin krapulan seuraavilla aineilla: olut, siideri ja whisky. Paluumatkalla minulla oli ihan hauskaa, muilla ehkä ei.

Sellaista se on...

Ennen join krapulan takia, nyt vältän juomista saman asian takia. Se on niin väärin se. Tulee kauhea kanuuna liian herkästi.

Ne päivät ovat menneet, jolloin nauroin kesäaamuun ratkiriemukasta krapulaista olotilaani. Tilalle on tullut kuolemanpelkoinen ahdistus ja päänsärky ja paha olo. Eli krapulat eivät ole kuin viinit, että paranisivat vanhetessa.

Paras harhautus on absolutismi.

Toope
Seuraa 
Viestejä32851
Armitage
Ennen join krapulan takia, nyt vältän juomista saman asian takia. Se on niin väärin se. Tulee kauhea kanuuna liian herkästi.

Ne päivät ovat menneet, jolloin nauroin kesäaamuun ratkiriemukasta krapulaista olotilaani. Tilalle on tullut kuolemanpelkoinen ahdistus ja päänsärky ja paha olo. Eli krapulat eivät ole kuin viinit, että paranisivat vanhetessa.

Paras harhautus on absolutismi.

Siitähän sen vanhuuden tulon huomaa. Kymmenen vuotta sitten en ollut krapulassa kyynelehtivä luuseri, vaan entäpä nyt...

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Kyllä tuollaiset krapulat ovat juuri viunan vieroitusoireita. Itselläni vielä nuoresta iästä johtuen tajuntaa laajentavia ns intiaanikrapuloita. P-Amerikan intiaanit kuulemma arvostivat krapulaa. Kaiketi perinteisen psykedeelien käytön takia.

Mutta Neuvot krapulaan

- juo vettä
- Syö, elimistö on heikoissa kantimissa, ei pysy kunnolla sisällä ruoka, mutta ei se paha olo syömäti lähe. Yhen illan jälkeiseen krapulaan tukevasti, pitemmän ryyppyputken jälkeen aloita kevyesti.
- Ei krapularyyppyä, paskat se mitään auttaa, en ole koskaan harrastanut
- Mee raittiiseen ilmaan varjoon (suora auringonpaiste tuntuu pahalta).
- Älä mene auton kyytiin tulee vitun paska olo (etenkin röökinsavuisessa, vanhalta kaljalta yms paskalta haisevassa autossa)
- Kokeile b-vitamiinia (luultavimmin hyvä placebo)
- Vältä melua
- Hakeudu jonkun mukavan seuraan (voi olla pelottava olo)
- Tee jotain helppoa, esim siivoa, saat ajatukset rapulasta pois.

Todellakin. Paras tapa krapulan harhauttamiseen on tietysti ennen nukkumaan menoa tapahtuva riittävä syöminen ja alkoholittoman nesteen juominen.

Mutta jos krapula kuitenkin aamulla meinaa vallata pään ja päänsärky meinaa ottaa voiton, voi tuon päänsäryn harhauttaa värinäpipolla.

Tämän krapulapipon värinää voi säätää niin, että sen värähtely on sopivaa aivojen atomien laajenemisen kanssa.

Näin päänsärky saadaan harhautettua ikäänkuin eri ulottuvuuteen.

Nyt kun pään sisällä onkin miellyttävä olo, niin lisäämällä mielihyvää mukavilla ajatuksilla ja ehkäpä jopa mukavalla fyysisellä kanssakäymisellä vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa, voidaan krapula harhauttaa täydellisesti.

Jos krapulapipoa ei ole, voi pään sisään saada sopivan värähtelyn niin että aukaisee suun ja antaa ilmavirran liikkua keuhkoista ulos, jolloin äänihuulen atomit alkavat räjähtää normaalia nopeammin ja tämä paineaalto saa pään sisälle sopivan paineen.

Esim. matala ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tuottaa usein toivotun tuloksen.

Ja jos elämänkumppani hoitelee mielihyvän tuottamisen saman aikaisesti, voi tuo matala ooooooooooooooooooooooooooooo muuttua, koska sopivan mukavat energia-aallot kehon alaosista muuttavat pään sisäistä painetta niin, että ääntä voidaan muuttaa sen mukaan.

Savor

;):)

Krapulan välttämisessä on tehokkainta syödä ennen nukkumaanmenoa jotain suolapitoista ja juoda paljon vettä. Jos ei halua kovin raskaasti syödä, jotta saa paremmin nukuttua, niin suolakurkut ovat hyvä vaihtoehto. Nukkumista auttaa myös särkylääkkeen ottaminen ennen nukahtamista. Usein pahin oire krapulassa onkin nimenomaan kova väsymys. Vedenjuominen kannattaa aloittaa jo puolenyön jälkeen. Itse en ymmärrä tyyppejä, jotka tilaa baareissa tuoppeja ihan valomerkkiin asti. Eihän ne ehdi mennä päähän kuin vasta aamun tunneilla.

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164

on ehkäisy, eli maltillinen juomatapa. Uskon, että kaikki muut konstit kuuluvat henkimaailman asioihin; niihin kuuluvia rituaaleja suorittaessa kärsivän aika kuluu, krapula paranee todellisuudessa itsestään mutta poppamies saattaa uskoa hänen viimeisimpänä kokeilemansa kikan tehonneen.
Jotkin krapulan hoitoon ehdotetut konstit saattavat olla hengenvaarallisiakin, kuten runsas liikunta tai kohmeloisen kehon höyryttely kuumissa löylyissä.

Pohjoinen Zen
Itse en ymmärrä tyyppejä, jotka tilaa baareissa tuoppeja ihan valomerkkiin asti. Eihän ne ehdi mennä päähän kuin vasta aamun tunneilla.

Usein kyse on varmaan tyhmyydestä, mutta jotkut juovat olutta oikeasti maun takia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat