Seuraa 
Viestejä45973

John Matrix on yllättynyt. Vielä löytyy ihmisiä, jotka ovat eri mieltä kaikkien kanssa kaikesta. Sivuilta löytyy lukuisia videoita jo edesmenneen ATV-kanavan kulttihahmoksi nousseesta Ämpäripäästä. Mitä mieltä olette hänestä sekä hänen kritiikistään asioiden nykytilaa kohtaan? John Matrix pitää tätä erittäin viihteellisenä, joskin hieman väkinäisenä.

http://www.kaeraja.com/amparipaa.php

Lainattua sivuilta


Taustasta kerrottakoon sen verran, että Ämpäripää esiintyi Helsingin Aluetelevisio ATV:llä syyskuusta 2001 alkaen aina ATV:n lähetyksen loppumiseen joulukuussa 2002 sekä MoonTV:n Aivoradio-ajankohtaisohjelmassa keväällä ja kesällä 2003.

Ämpäripää lanseerattiin Helsingin Aluetelevisio ATV:llä syyskuussa 2001. Ohjelma nähtiin ensin joka toinen viikko, sitten viikoittain kanavan toiminnan loppumiseen joulukuussa 2003. Väkevästi esitetty mielipidekommentaari herätti runsaasti huomiota mediassa, ja Ämpäripäästä tuli suomalaisen television tunnetuin ämpäripäinen toimittaja. Ämpäripäästä kirjoittivat aikakauslehti Hero, Suomen Kuvalehti, City-lehti, Katso sekä Helsingin Sanomat, joka rinnasti maaliskuussa 2002 Ämpäripään television arkkityyppinä Arvi Lindiin ja Kari Salmelaiseen. Ämpäripää vieraili myös Kiss FM:n aamulähetyksessä sekä YLEn Tervo & Päivärinta -ohjelmassa, jossa Ämpäripään puheita kommentoivat mm. Anneli Jäätteenmäki ja Matti Vanhanen. Keväällä ja kesällä 2003 Ämpäripää esiintyi MoonTV:n Aivoradio-ajankohtaisohjelman viikonloppulähetyksissä kanavan konkurssiin asti.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Tuosta luen vasta nyt. Ja sehän on huomattavasti vanhempi kuin
nyt kuin sienet sateella nousseet ArKos-jäljitelmät, joskaan ei yhtä vanha kuin vanhala palstalla ArKos ( lokakuusta 2000). Ja kiistattomasti tuo
Ämpäripää on laitostiedotuksen tuotantoa.

Ämpäripää -nimike kuitenkin alunperin on tarkoittanut Tervolan keskuskylän väkeä. Alkuperäinen formaatti kuuluu tervolalaisille.
Mitähän jos ämpäripääasiassa Tervola vaatisi korvauksia?

Varastaminen, noinhan sitä itse laitostiedotus on opettanut epävirallisuuden alla esiintyville ArKosin jäljitteliijöille ja mustaajille.

Kuitenkin PÄÄASIA ON TULEVA TAANTUMUSHALLITUS.

ATV kuules ei matkinu ketään, ja lakkautettiin sopivasti ennen viime vaaleja, kun olisivat antaneet varmasti sellaista kritiikkiä että oksat pois. Se oli hyvä kanava, ainoa "truly" vapaa kanava, mitä on koskaan ollut. MoonTv oli laiha plagiaatti niljakkaine juontajineen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat