Seuraa 
Viestejä45973

Nyt näyttääkin siltä, että joukko mediavaikuttajia on bluffanut Suomen yleistä mielipidettä varsin törkeästi:

Mitään todisteita suuremmista ja salassapidetyistä sotakarkureiden teloituksista ei ole koskaan ollutkaan, mutta asiaa on jauhettu "varmana tietona" muuallakin kuin Lappeenrannan paikallisposteissa.

1. Kenttäoikeuksien antamat rangaistukset ovat olleet kaiken aikaa tutkijoiden tiedossa, ja ne on esitelty yleisölle julkaisuissa:

Jatkosodan aikana 1941-1944 armeijassa langetetut kuolemantuomiot:

A. Yhteensä:
1941 48 joista 2 kieltäytymistapausta, muut vakoilusta tai vastaavasta
1942 89 kaikki vakoilusta tai vastaavasta
1943 36 kaikki vakoilusta tai vastaavasta
1944 75 joista 47 karkaamistapausta, muut vakoilusta tai vastaavasta, ja 11 ammuttu SJ:n 5§:n perusteella.
2. Harrastelija-tutkija J.Tasihinin muka uutena löytönä esittelemä kenrl. Heinrichsin sähke ei tue kiihko-epäisanmaallisten hörhöilijöiden väitteitä:

Kesäkuun 20. 1944, kenrl. Erich Heinrichsin sähke.
Jakelu:
Kannaksen armeija / K.L. Oesch,
III Armeijakunta / Hjalmar Siilasvuo,
IV Armeijakunta / Taavetti Laatikainen,
V Armeijakunta / Antero Svensson,
kotijoukkojen komentaja Lauri Malmberg,
Erillinen Sotapoliisiosasto.

(Ylipäällikkö on käskenyt,) että kaikki rintamalinjojen takana kiinnisaadut sotilaskarkurit, myöskin ne, jotka on sotilasviranomaisten toimenpiteestä passitettu vankiloihin , on viipymättä palautettava a.o. yhtymänsä henkilötäydennyskeskukseen taikka, ellei henkilötäydennyskeskus ole selvillä, HTK 1:een.

Täällä on PM:n käskyn No 735/Järj.2/sal./12.8.1941 mukaisesti karkurille selitettävä, että hän on tehnyt raskaan rikoksen sekä käskettävä häntä viipymättä palaamaan yksikköönsä.

Mikäli karkuri tottelee käskyä, on häneen nähden meneteltävä niinkuin mainitussa käskyssä on määrätty. Jos karkuri sitävastoin kieltäytyy käskyä noudattamasta eikä ota toistetustakaan käskystä ojentuakseen, on hänet pakkokeinoin, tarpeen tullen ankarintakin aseellista pakkokeinoa käyttäen, palautettava järjestykseen.

Henkilötäydennyskeskuksesta edellä mainituin tavoin joukko-osastoon palautetuista karkureista on ilmoitettava viipymättä valvovan sk.piirin esikunnalle. Aseellista pakkokeinoa käytettäessä henkensä menettäneistä on ilmoitettava heti yksikköön 1018/J0. Kpk.

Yleisesikunnan päällikkö
Jalkaväenkenraali E. Heinrichs

Heinrichsin viesti vain vahvistaa aiemman käytännön, poikkeuksella että karkuruudesta tuomitut käsketään palauttamaan joukko-osastoihinsa.

"Aseellinen pakkokeino" viittaa SJ:n mukaiseen esimiehen kurinpitovaltaan, joka antoi mahdollisuuden esim. taistelutilanteessa ampua kapinoiva alainen kun tämä on ensin kieltäytynyt noudattavasta toistettua käskyä, olln siis tietoinen napinointinsa seurauksesta.

Sotaväen järjestyssääntö antoi mahdollisuuden käyttää kenttäoikeudessa ankarinta rangaistusta karkuruuteen yllyttänyttä kohtaan, vaikka itse karkuruus tuli kuolemanrangaistuksen piiriin vasta 4.7.1944.

3. Koko tämän syksyn olemme saaneet lukea sekä mediassa että varsinkin netti-hördellissä jonka po. aihe on innostanut, jatkuvaa kiimahuutoa "murhista", etc.. Minkäänlaista faktaa sen tueksi, että ketään olisi "murhattu", ei ole koskaan tullut esiin.

Viimeksi on selvinnyt, ettei keväältä -44 ole kateissa sellaisia määriä sotilaita, että Huhti-intoilijoiden toistamat joukkoteloitus-visiot voisivat olla mahdollisia.

Ainoa joukko-osasto, jonka kadonneiden määrä on ollut poikkeuksellisen suuri, on 20.Pr. Nyt on selvinnyt, että sieltä jäi kateisiin eli tietymättömiin 74 miestä, ei 419.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1276204

Salaperäisten muovikassissaan "pöytäkirjoja" kuljetelleen "syväkurkun" ja Lappeenrannan originellin torivalvojan ym. asianharrastajien osoittaman "salaisen kenttöäoikeuden" sijaintipaikan todellinen käyttö kesällä 1944 on myös selvinnyt: Siellä oli ilmavalvonnan johtokeskus, jonka puhelinpäivystäjät täyttivät talon komeroita myöten, ja ilmavoimien toimistoja.

Kenttäoikeus ei olisi voinut toimia väitetyissä tiloissa. Kun Huhticaust-lobby on rakentanut koko korttitalonsa tämän varaan, heidän sepitelmänsä kaatuu kuin ...korttitalo.

4. Erinäiset mediavaikuttajat ovat jo ehtineet julistaa Huhtiniemen tutkittavat corpukset "teloitetuiksi", mutta mitään siihen viittaavaa faktaa ei ole keskustelussa esiintynyt.

2005 esiinkaivetut luut on tutkittaessa todettu viimeistään 1800-luvulla kuolleiksi, ja tämän syksyn luurangot näyttävät osoittautuvan samaan sarjaan kuuluviksi.

- Ei ole ruumiita,
- ei ole asiakirjoja,
- ketään ei ole kateissa.

Mitä sitten on? Käteen jää ainoastaan jonkun tietyn porukan hillitön into ja kiima löytää suomalaisille veriruskeita syntejä voidakseen syyllistää meitä siitä, ettemme alistuneet neuvostovaltaan v.1939-44?

"Toimittajaliiton" l. mediastallareiden pukinsorkka vilahti??

Lähteet tämän sivun linkkiluottelossa: http://tappis.555mb.net/huhticaust.htm

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

tiäremiäs
Lentokentän päädystä ne suomalaiset vainajat löytyy, eikä tuosta Huhtinimestä.

Etsisivät perkeleet sieltä, minne ne on haudattu eikä jossain hautuumaalla.

Kiitos tiedoista. Kun vielä kerrot, ketä sinne on haudattu?

Et varmaankaan tarkoita teloitettuja karkureita? Heidän hautapaikkansa ovat olleet tiedossa jo 60 vuotta. Etkä vihjaile mitään 10.Pr:n 400:sta miehestä, jotka eivät ole olleetkaan kateissa??

Niin ketä? Paras heti tunnustaa, että itse ne sinne hautasit??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
kalmankenkku
tiäremiäs
Lentokentän päädystä ne suomalaiset vainajat löytyy, eikä tuosta Huhtinimestä.

Etsisivät perkeleet sieltä, minne ne on haudattu eikä jossain hautuumaalla.
Kiitos tiedoista. Kun vielä kerrot, ketä sinne on haudattu?

Et varmaankaan tarkoita teloitettuja karkureita? Heidän hautapaikkansa ovat olleet tiedossa jo 60 vuotta. Etkä vihjaile mitään 10.Pr:n 400:sta miehestä, jotka eivät ole olleetkaan kateissa??

Niin ketä? Paras heti tunnustaa, että itse ne sinne hautasit??

Nämä telotetut suomalaiset on haudattu sinne.

tiäremiäs
kalmankenkku
tiäremiäs

Nämä telotetut suomalaiset on haudattu sinne.
Niin ketä on teloitettu??
Nämä sotilaskarkurit, vai mitä ne on. Kuitenkin sielä löytyy jos löytyy, lentokentän päädystä.

Kun viimeksi piti löytyä, löytyi 1800-luvúlla haudattuja venäläisiä. Joo joo.

Aina on paikka kääntämättä, eli Huhticaust-höpinä ei koskaan lopu??

Edit:
Mummon perunamaa kaipaa muokkausta. Josko vihjaisen Arposelle ja Mishin-Mushinille???

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat