Seuraa 
Viestejä45973

http://www.digitoday.fi/page.php?page_i ... =200621768

Suomalaisille ja muillekin pohjoismaalaisille on nyt tarjolla ilmaisia wlan-tukiasemia. 54 megabitin siirtonopeuteen pystyvät laitteet saa tilaamalle ne osoitteesta http://www.fon.com FON:ilta. Tarjous on voimassa 24. joulukuuta saakka.

Ilmaista lounasta ei ole tarjolla tässäkään tapauksessa, nyt puhutaan jaetusta lounaasta. Edellytyksenä ilmaiselle La Fonera -reitittimelle on liittyminen Fon-yhteisöön ja wlan-yhteyden jakaminen toisten ”fonerosten” kanssa. Jäsenillä on käytössään ilmainen wlan-yhteys muiden Fon-jäsenten wlan-verkoissa Fon-hotspotin kautta.

Espanjalainen Martin Varsavsky perusti Madridissa päämajaa pitävän Fon-yrityksen vuosi sitten. Vuoden 2006 alussa mukaan tulivat sijoittajina Google, Skype, Sequoia Capital ja Index Ventures. Fonin neuvonantajana ja yhteyshenkilönä Suomessa toimii Marko Ahtisaari.

Nyt pohjoismaissa alkava kampanja on jatko juuri päättyneille vastaaville kampanjoille Saksassa, jossa 15,000 uutta jäsentä rekisteröityi käyttäjiksi, ja Koreassa, jossa vastaava luku oli 10,000.

Yritys on nopeasti kasvanut 140 000 suuruiseksi yhteisöksi 144 maassa. Noin 20,000 näistä rekisteröidyistä yhteyksistä on aktiivisia.

Ilmaisen tukiaseman tilaaminen onnistuu klikkaamalla kohdasta "Buy". Kun kohdemaaksi on valittu "Finland", hinnaksi tulee 0 €. Tukiasema tulee kuriirilla kotiin viimeistään kolmen-viiden viikon kuluttua. Ensimmäiset tilaajat saavat tukiasemansa jo ennen joulua. Laitteen arvo on noin 80 euroa.

Hitsi, olisikin tarve langattomalle tukiasemalle kannetavaa konettani ajatellen. Mihin tällaisessa sitoutuu? Kukaan kokeillut?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

pullahiiri

Hitsi, olisikin tarve langattomalle tukiasemalle kannetavaa konettani ajatellen. Mihin tällaisessa sitoutuu? Kukaan kokeillut?

Pikaisesti tutustuin tuon tarjouksen ehtoihin, ja siinä käsittääkseni sitoutuu pitämään omaa internet-yhteyttä jaossa ympärivuorokautisesti. Jakamisesta ei pitäisi tietenkään olla haittaa käytölle, jos ketään muuta Fon-verkkolaista ei satu olemaan oman tukiaseman alueella. En suosittele hankkimaan, koska jo n. 40 euron hintaan saa laadukkaita reitittimiä, jotka sisältävät wlan-tukiaseman, palomuurin jne. Eikä tarvitse omaa nettiyhtyttä jakaa ulkopuolisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei tuo oman yhteyden jakaminen pelota, ei täällä keskellä korpea kukaan olisi kantaman etäisyydellä

Mietin vain, että olisihan tuollaisella käyttöä, mikäli todella on ILMAINEN!!

Tässä tapauksessa käyttäjä sitoutuu ainoastaan luovuttamaan
sielunsa paholaiselle tuomiopäivänä.

MIKÄÄN ei ole elämässä ilmaista.

Jos tuo laajenee, niin operaattorit tulevat korjaamaan hinnoittelupolitiikkaansa asiakkaille edullisemmaksi.

Eikö tuota "porsaanreikää" sitten millään voi tukkia. Tuli vain mieleen että se on jonkun tienesteitä pois.

Kumma kyllä, tuli Linux kiemuroineen mieleeni .

Tilattu on ja loppusumma toimituskuluineen 0 E.
Firmware päivityksellä purkki ei ole enää FONin purkki.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat