Seuraa 
Viestejä45973

Silläaikaa, kun roskatoimittajat ja -lehdet, m. nykyään ulkomaisessa omistuksessa oleva The Times, ovat ihan ensi näkemältä löytäneet
erinäisiin epäluonnollisiin kuollemaan syyn Venäjältä, itsesä Putinin, toki Britannian virallinen poliisi on tehnyt huomattavasti huolellisempia tutkimuksia.

British Airwaysin joistakin ulkomaanlentojen koneista on löydetty radioaktiivisia jäämiä, matkustamoista. Näiden tiettyjen lentojen matkustajia pyydetään ottamaan yhteyttä lääkintä- eli terveydenhoitolaitoksiin.

Huhuiltu terrorismin uhka aiemmin. Paljastuneet tekijät osoittautuivat amatööreiksi. Muta mitäs ammattilaiset ovatkaan tehneet sillä aikaa, kun
virallien valta Britanniassa vouhotti erinomiasesta toiminnastaan ja kehirtteli uusia rajoituksia? Vissiin juuri sitä, mitä nyt aletaan tutkia, mistä aletaan kertoa, ohi alatasoisen roskalehdistön, joukossa myös The Times.

Myrkytettyjä Britanniassa, ja kuuluina kuulut venäläiset nääs demokratian puolesta. Tietyille terroristeille sehän sopii. He vihaavat Putinin hallintoa, joka sekin on ilmoittautunut " terrorismin vastaiseen" sotaan. Ja kun kohteina ovat olleet melkoiset koheltajat, myrkyn asettaminen heidän olosijoilleen ja jopa syötäväksi on käynyt helposti.

Venäjä, siellä FSBn rivit ovat menneen jäljiltä sekaisin. Tämä on todettu Tsetsenian sodan yhteydessä. Ja niin todettaneen myös tässä yhteydessä.
Venäjällä menetelmä lähinnä ovat luodit ja pommit, ulkomailla voidaan käyttää kehitellympiä menetelmiä. Sekoittuminen Venäjällä tuli ennen muuta kommunistien sekoittumisesta. Heillähän oli siellä pieni terroristinen vallankaaappauksensakin 1993. Saanut tukea myös Suomen ääveekommunisteilta, tuki luettiin myös silloisesta ja hiukan myöhemmästä Tiedonantajasta. Kaappaus torjuttiin, mutta toisaalta terroristien onnistui hyvin kadota. Koska oli auttajia toisen puolen riveissä.

Siis kansainvälinen uusi terroristien salaliitto. Osana myös alkuperältään kommunisteja, tai nykyisiäkin?

Lisäksi uusi ooppiumi- ja heroiiniksi jalostettava sato on valmistunut Afganistanissa. Se kulkee Turkmenistaniin. Kuljetusten estäminen lennoilla eteenpäin on varsin vaikeata.

Suomen sosdemit, jotka ovat ovat viime aikoina vouhiottaneet Venäjän väkivallasta je demokratiasta. Miksikähän Tarja ja Erki kielsivät mainitun 100 000n rynnäkkökiväärin viemisen Afganistanin laillisen hallituksen joukoille? Talebaniako haluatte auttaa? Ja onhan niin, että Taleban-sotaretken aikana SKP-ääveeväki, siis nykyään Tarja-tädin hyvät ystävät,kuten kuvassakin nähty Kari Peitsamo, tukivat Talebania, vaikka eihän se tiertenkään paljoa auttanut.

Muuten olen sitä mieltä, että kaltaistenne Suomi on tuhottava

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Sitä mietin että montako mikrogrammaa Poloniumia oli alun perin, ja kuinka sitä silti on kulkeutunut joka paikkaan.

Plutonium on käsittääkseni myrkyllisempää, ja kuinkahan monta tonnia sitä on jo tehty... Jos yksi kaveri tietämättään on saanut sitä sisäänsä, ja se leviää jo ympäri maapalloa lentokoneissa, niin kuinkahan käy ydinjätteen kanssa, kun yksi kaveri mokaa... Ja se yksi kaveri mokaa, se on varmaa.

Tiedätkös sinä Norppa mitään tästä? Sinäkään et suostunut syömään ydinjätettä, niin suostutko ottamaan riskin että syöt sitä tietämättäsi, vai ostetaanko kaikki geigermittarit keittiöön? Plutonium 238:n alfasäteily ei juurikaan poikkea polonumin vastaavasta, (5,5 ja 5,2 MeV).

Eli, olemmeko suomessa valmiit ottamaan vastaan tonneittain ainetta, sellainen määrä jolla voidaan tappaa koko ihmiskunta? Suomeen, tänne?

Herätys te aivottomat idiootit! Herätys!

Miettikää nyt miten pitkälle säteilevä aine voi levitä ilman mitään yritystä levittää sitä, ja kuinka helposti! Ja te oikeasti haluatte suomeen sellaista paskaa tonneja, kun miljardi kertaa vähemmänkin on jo haitallista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse asiassa tutkin lisää ja ei se kuulemma olekaan se plutonium niin vaarallista, ei tunneta yhtään sen aiheuttamaa myrkytystapausta. Menin lankaan tuossa säteilytehossa, ja isotoopeissa sekaisin.

Mutta kait se polonium on letaali sekä säteilyominaisuuksiltaan että myrkyllisyydeltään.

Ja en silti leikkisi liikaa plutoniumilla, tai perustaisi loppusijoituspaikkaa, joka sitten valmistuttuaan tuleekin yllättäen sisältämään koko EU:n ydinjätteet. jos se kerta ei olisi haitallista, niin miksi kukaan maa ei ole sitten rakentanut loppusijoituspaikkaa itselleen? Vai onko? Tietääkö joku missä sijaitsee ydinjätteen loppusijoituspaikka, tai minne muualle sellaista ollaan rakentamassa?

Ettei vaan suomea vedetä nenästä ja tehdä tästä maasta kaatopaikkaa muulle Euroopalle?

Tarvittais suomalainen asiantuntija hätään. Poloniumia, komisario Palmu!

Vaan on kuollut sekä Palmun tekijä Mika Waltari, että osan esittäjä elokuvissa, ja hänen kavereitaankin. Manalle on mennyt entisten tietäjien tieto ja mahti.

Kyseessä on siis pari kolme lentokonetta, joiden reitit ovat olleet Itä-Eurooppaan.

Ulkoministerin ei pitäsi uskoa kaikkea, mitä Britannian lehdissä kirjoitetaan, eikä presidentinkään. Tai niitä on oikeastaan kaksi, edellinen sovittelee jossakin Wienissä Kosovon selkkausta. NATON toimeksiannosta.

Ulkoministerin ja Tasavallan rouva presidentin pitäisi sen sijaan vielä harkita mainittujen pyydettyjen aseitten lähettämistä Afganistaniin.
Ja myös eduskunnan puolustusvaliokunnan, ml. vpj Jaakko Laakso.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat