Seuraa 
Viestejä45973

Voisiko kaikki energia todellakin olla yhtä ja samaa energiaa eli luojaa eli älykästä suunnittelijaa?

Mielestäni voimme todistaa että voimme olla yhtä aikaa kaikkialla ihmisen teknologialla, koska videokuvaa katselemalla simulaattorilla, koemme olevamme jossakin muualla ja näin voisi ajatella että yksi voisi olla kaikkialla yhtä aikaa ja kokea kaiken kaikkien elävien olentojen kautta, mutta kuitenkin niin että kokee jokaisen elämän yhtenä erillisenä elämänä.

Lisäksi me hän kykenisi ajatuksensa voimalla luomaan saman tiheyden omaavasta energista havaitun kaltaisen maailmankaikkeuden käpertämällä energiaa erillisiksi erittäin tiheiksi energiakeskittymiksi, jotka avautuessaan vähemmän tiheäksi energiaksi saisivat aikaan havaitun kaltaisen maailmankaikkeuden. Koska voihan ihminenkin käpertää itsensä tiheämpään eli sikiöasentoon, jolloin ihmisestä avautuu vähemmän energiaa ulospäin.

Kaiken unohtaminen me hänelle, ikuiselle olennolle, olisi varmaankin hyvää terapiaa ja aina lopultahan me löydämme itse itsemme.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No jonkinlainen mentaalinen internetti on ainakin olemassa. Onneksi se kuitenkin toimii huonosti ja lähettämme ja vastaanotamme viestejä ehkä vain kaukaisessa alitajunnassa. Onneksi, muutoin olis kanavat aika tukossa, kun jo kännykän pois kytkeminen tekee niin autuaaksi.

Mutta monien eri tyyppisten kokeiden, myös eläimillä, kautta on saatu aineistoa että jos ongelma on kertalleen ratkaistu niin seuraavilta kokelailta menee vähemmän aikaa samaan tehtävään. Joten kertaalleen pureskeltu vastaus ikäänkuin leijuisi ilmassa...
Ehkä tämä myös selittäisi miksi monet merkittävät keksinnöt ovat putkahdelleet samoihin aikoihin ympäri maailmaa, siis joskus aikoinaan kun ei vielä eletty tässä postmodernissa kommunikaatiohelvetissä.

Joten jos koko tietoisuus on jollain tavalla yhtä, ja materia tietysti, kaikki maan pölyä, niin minä kyllä sanoisin että Olemme Yhtä.
Mutta sillä nyt ei tietysti tarvitse olla mitäân tekemistä luojan kanssa.

ainakin koostumme kaikki samasta pisteestä lähteneestä energiasta nykykäsityksen mukaan, joten sitä myöden olemme veljiä tässä prosessissa, jota universumiksi ja elämäksi kutsutaan.

Tottakai kaikki energia on samaa, kaikkihan koostuu atomeista, ja atomihan on energiaa.

Ajatuksella ei ole mitään voimaa, sehän on vain muistin reaktio.

Vertaamme, erottelemme eri asioita, käytämme sanoja, sanat ovat sympoleita joita aivomme tarvitsevat pitääkseen järjestystä yllä.

John Carter
Seuraa 
Viestejä26255

Tosiaan meissä on myös 1 000 000 atomia Hitleriä,Hunni Attilaa,Stalinia,Mussolinia,Idi Aminia,Teksasin moottorisahamurhaajaa,Elvistä,Einsteinia,jne..

Mutta tietoisuutemme on yksilöllistä,joten turha verrata sitä kollektiivisen tietoisuuden käyttäytymiseen.

Energia lienee kuolematonta,tosin ruumistamme(ajoneuvoa)on välillä tankattava.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Onko tietoisuus yksilöllistä, minätietoisuus tietenkin on, mutta mitä on tuon minätietoisuuden taustalla.

Vain ihminen ja jotkut apinalajit ovat ilmeisesti omasta persoonastaan tietoisia.

Mikä on sitten kaiken muun elollisen tietoisuuden mitta, sillä ne kaikki ovat selvästikin tietoisia. Eläimet osaavat tehdä sen mikä kuuluu niiden elämän perusasioihin, Kasvit ovat selvästi tietoisia, pyrkivät kohti valoa, reakoivat ärsykkeihin.

Luonto onkin selkeästi järjestyksessä, myös luonnonmullistukset kuuluvat järjestykseen. Tietoisuus on siis sekä kokonaisuudessa, että yksilössä.

John Carter
Seuraa 
Viestejä26255

Kollektiivistä tietoisuutta esiintyy eläinmaailmassa laajaltikin;lukuisat hyönteis lajit esim;termiitit,mehiläiset,muurahaiset,jne.,linnuilla,kaloilla,lepakoilla ym.

Mutta niilä kaikilla on oma kollektiivinen tietoisuutensa,millä tavalla eri lajien yksilöt toimivat yhteispelissä,jokaisella on oma toimenkuva yhteisön sisällä.

Myös meillä ihmisillä tai paremminkin ihmiskunnalla on kollektiivinen muisti,missä esim,holokausti säilyy sukupolvelta toiselle.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Luonto toimii kuitenkin yhteydessä kaikki luonnossa on järjestyksessä. Tämä yhteinen järjestys on aivan ilmeistä. Jokainen laji tai yksilö toimii myös yksilönä, mutta kokonaisuus on silti järjestyksessä.

Lajit ja yksilöt noudattavat tietysti niitä ominaisuuksia mitä niiden ominaisuudet vaativat, mutta mikä muodostaa kokonaisuuden ja pitää sen järjestyksessä.

Tietoisuutta ei voi kuitenkaan ajatella, eikä muodostaa siitä teoriaa, sillä teoriat ja ajatukset ovat aikaa, tietoisuus toimii nykyhetkessä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat