Seuraa 
Viestejä45973

Tämä oli pakko tuoda tänne:

JKS

Jaskarin daami poseeraa tonttutyttönä Hymy Lehdessä.
Lähetetty: 29.11.2006 13:22
Click to reply to this topic Vastaa

Nyt kannattaa ostaa uunituore Hymylehti. Hymylehden sisäsivuilla entisen kokoomuksen puoluesihteerin,entinen naisystävä poseeraa vähissä tonttutytön vaatteissa.

Tällä keinolla Jaskarin entinen naisystävä saa itselleen uusia naimatarjouksia. Yksinäisiä sinkkumiehiä ja maajusseja on riittävästi tarjolla.

Mikään ihme ei ole jos Jaskari rakastui umpisokeasti somaan tonttutyttöönsä. Moni mies näkee päiväunia Jaskarin entisestä rakkaasta.

Hymylehden sisäsivuilla on esiteltynä jaskarin entinen rakastettu, edestä ja takaapäin. Kuvia katsova lehden lukija voi arvioida, Jaskarin entisen naisystävän vaikutusta kokomuksen eduskuntavaalien vaalikampanjaan.

Olisi järkevää tehdä vähissä vaatteissa esiintyvästä Jaskarin naisystävästä, kokoomuksen vaalimainos. Pahvitonttutyttö matalapalkkaisten naisten asialla.

Vähäinen vaatetus olisi hyvin ajankohtainen symboli matalapalkkaisille naisten ammateille. Matalapalkkaisilla naisilla on varaa ostaa sellaisia vaatteita, joissa on vain vähän kangasta.Kookomuksen vaalitoimisto voisi miettiä sopivat iskevät sanat pahvitonttutytölleen.

http://www.aamulehti.fi/keskustelu/thre ... 2&tstart=0

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat