Seuraa 
Viestejä45973

Minulle on täysin epäselvää, mikä on suunniteltu uusi ULKOPOLIITTINEN INSTITUUTTI, mikä on sen tieteinen ohjelma, mitä sen tutkimus aikoo saada selville, mitä se tietää puitteista maapallosta, mitä kansainvälisiä suurempien maiden linjauksia se aikoo tukea?

Minusta näyttää, että instituutin päärooli olisi vain tukea sitä ulkopolitiikkaa, jota mm. sosdemipresidentti, sosdemivetoien hallitus, ynnä ulkoministeriö toteuttavat, jatkeenaan erinäiset asioihin varsinaisesti kuulumattomat vaikuttajat, ja ihan roskalehdistönkin toimittajat.
Se ei tulle itse löytämään mitään uutta, vaan jäljentämään tiettyjä suurporvariston maailmanmn ja hegemonian suuria tahoja.

Instituutti olis myös tarkoitettu täydentämään sosdemien valtaverisuoraa.
Johtajaksi ajateltu sosiaalidemokraatti Suomen akatemian johtaja Raimo Väyrynen saisi kansainvälisesti loistokkaamman viran. Sen sijaan Väyrysellä kepusta Paavolla on mahdollisuus vain kansanedustajaksi.

Sosiaali demokratia, mitä se on? Nykyään sosdemit, jatkeenaan SKP-nilkit, näyttävät kyllä pahemmalta diktatuuripuolueelta kuin kokoomus.
Ulkopoliittinen instituutti, tukien sosdemien ulkopolitiikkaa, tarkoittaisi
samaisen sosiaalin demokratian eli nykyjään diktatuuripyrintöjen kansainvälistä ulottuvuutta. Aseiden viennin kieltäminen Afganistanin lailliselle hallitukselle, se muuten noskien ulkopolitiikan viimeinen teko.

Semmoisiakohan tiedemiehiä instituuttiiin rekrytoitaisiin kuin täällä palstalla viime aikoina vaikuttaneet häiriköt Yksö, John Carter, Veijo ja
ostetun SKP-merkin alta Yrjö?

Tärkeänä alopitettaessa Suomen puheenjohtajuus oli ulkomaisten vieraiden hyvä keskitys ynnä tarkka poliisisuojelu. Insitituutille lie syytä varata huomattavat kestitysvarat, ynnä sitä suojaamaan vahva vakinainen poliisivartio. Jotta myös Suomen kansalaisetkaan eivät tarpeettomasti pääsisi sen tiloihin.

Kansalla on semmoinen hallitus, jonka kansa ansaitsee, sanoi Marx. Ja myös semmoinen ulkopolitiikka, jonka kansa ansaitsee. Maalisvaalein jälkeen näemme tarkemmin. Katsokaa myös Suomen menneestä historiasta!"

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Sosiaali demokratia sinänsä tarkoittaa yhteiskuntademokratiaa, tai demokratiaa, jossa huolehditaan kanasalaisista. Rappioituneessa eli korruptoituneessa järjestelmässä tarkoittaa: valtaa käyttävät hyvät veljet huolehtivat toisistaan. Alkaa muistuttaa diktatuuria.

" Kyllä tämä oli pohjanoteeraus !". Hyvät veljet yhdessä käyvät mollaamaan, painostamaan niitä, jokta katsovat vallalleen vaaraksi.
Tai pannaan nilkit asialle.

Tietohan on valtaa. Ja niinpä tieto käydään vääntämään sellaiseksi, että se oikeuttaa hyvien veljien yhteisen vallan.

" Meillä on oltava hyvät luottamukselliset suhteet", vielä isompiin hyviin veljiin. Tällä lauseella oikeutettiin Suomen poliittista tuke Irakiin tehdylle sotaretkelle 2005, ja toiveissa oli myös edusllsia urakoita.

" Sokea Reettakin tietää, että tulee sota". Löydetty sopiva ennustaja,
jonka nääs varma tieto oikeuttaa hyvien veljien tuen vielä isommille hyville veljille. Vaan ei ole Sokea Reetta huomannut, että sota alkoi siellä uiudestaan, ja on maksanut paljon enemmän rahaa ja ihmishenkiä kuin
alkuperäinen helpohko sotaretki.

Ollaan huolissaan niitten toisten huonompien veljien demokratian tilasta.
Tasavallan rouva presidentti ja ulkonministeri vanhaherra ovat olleet.
Hiedän ympäristössään kuin toteutuu demokratia ( anarkia tai diktratuuri), hyvät velejet saavat puuhastella mitä lystäävät.

Ulkopoliittinen insitituutti pienoiskuva tai peili siitä, mitä on harjoitettu hyvine veljien ulkopolitikka.

Syvä hiljaisuus rappioituneessa eli korruptoituneesa kansassa. On totuttu vaieten hyväksymään valtaa käyttävien hyvien veljien työt. Siitä on etua urakehitykselle.

Kansalla on sellainen hallitusvalta ja sellainen ulkopolitiikka kuin kansa ansaitsee. Suomaliset ovat ansainneet historiansa koettelmukset, ja ansaitsevat myös mahdolliset tulevat.

Hyvät isot veljet ja kansan pienet hyvät veljet yhdessä. Heillä keskenään on hyvät luottamukselliset suhteet. Joten myös isojen veoljein joukkoon noussut pieni veli nopeasti sopeutuu ja sulautuu isojen veljien joukkoon.

Pikkujouluissa kuitenkin toisinaan tapellaan.

Ja vertaa siis myös mainitun instituutin johtajan valinnassa Raimo Väyrysen ja Paavo Väyrysen mahdollisuudet. Hyvien veljien demokratiassa toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.

En minä ole siis ainoa, jota sosdemit hyvät veljet ja SKP-nilkit katsovat pahalla silmällä. Vaan kyseessä on hyvien veljien yleinen tapa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oikeiston valtapyrkimykset on torjuttu. Hugo Chávez sai 61 prosenttia annetuista äänistä. Maa on Venezuela. Täällä Suomessa oikeisto on ollut vallassa 1948 vaaleista, joskaan noiden valeien jälkistä Fagerholmin huippunoteerausta ei ole aikoihuin saavutettu. Näissä vaalissa kuitenkin ollaan yrittämässä.

Päävastustaja vaaleissa ilmoitetaan sosiaalidemokraatikias. Ja hän, Venezuelan rikkaimman maakunnan ( vrt. täällä Helsinki-Uusimaa) kuvernööri, puhui luottamuksellisten suhteitten aiakansamisesta USAan, siis Iso Poika Bushin hallintoon. Eikö kuulostakin tutulta? Hän ei sentään lausunut: Kyllä tämä on pohjanoteeraus. Tai mistä minä tiedän, ehkä lausuikin, en minä ole ollut Venezuelan vaalipuheita kuuntelemassa.

Että siis myös SKPn paika Venezuelan oloissa olisi ollut tukea kiaasti sosdemeja, TUKEMASSA OIKEISTON VALTAPYRKIMYKSIÄ.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat