Seuraa 
Viestejä45973

KERTOO Suomen Kuvalehti ( netti ) ....

Viikon HYVÄ UUTINEN !!!

VAVISKAA sossut ja kepulit !

SAULI tulee

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (23)

Tuokin enteilee sosdemien vaalitappiota. Työväen ehdokas kerää työväen ääniä.

Toisaalta, voisi ennakkoilmoittelu enteillä myös Sauli Niinistön nimittämistä uuden Ulkopoliittisen instituutin johtajaksi. Näin eduskuntaan ei syntyisi kokoomuslaisten kesken valtataistelua. Ja olisi myös instituutin johtaja ainakin pätevämpi kuin sosdemipyrkyri.

Toisaalta, kepulaiset suunnilleen samoista lähtökohdista voisivat ehdottaa Paavo Väyrystä. Tuskinpa Matti Vanhanen kaipaa häntä eduskuntaan.

Tämän aamun uutisissa uusin mielipidekysely marraskuulta. Sosdemit, kokoomus ja myös kristillisdemokraatit ovat nousseet, kepu laskenut.
Laimeasta Vasemmsitoliitosta on siirrytty, sosdemien ohella kristillisiiin
( osallistukaa vaselistit ahkerasti seurakuntaelämään, niin noin käy) ja hiukan Ps-voimiinkin. Ja Niinistö on nyt siis virallisesti lupautunut ehdolle.
Kepua se rassaa. Ja Matti Vanhasellahan lisäksi on niitä Bill Clintonin huolia.

Laimeat kepu ja vaselistit, kuten pressanvaaleissakin.

Toteutumasa on siis jo mainitsemani taantumuksen suunnitelma:
sosdemikokoomuslainen runko lisättynä vakikumppani Sfpllä ynnä melkein kokoomuslaisilla kristillisillä. Ynnä vihreiden ja vaselistien kiivas halu hallitukseen, toteutukoon tai ei, on omiaan tukemaan tuota suunnitelmaa.

Kysymys, kuka nääs kokoomuksesta olisi pääministeri. Sehän ei ole oleellinen kysymys, koska kokoomuksesta erittäin luultavasti ei tule pääministeriä. Suunnitelman mukaan se on Heinäluoma. Tai toisten vaihtoehtojen mukaan Bill Clintonimme Vanhanen.

Suunnitelmassa Niinistö voisi olla ulkoministeri, Katainen ottaisi hegemoniapaikan vv-ministerinä. Tuomiojan tapaus ratkeaisi kätevästi nostaen hänet protokollassa kaksi pykälää eduskunnan puhemieheksi. Siitä onkin vanhaherran sitten hyvä lähteä eläkkeelle.

Viimeistä Tiedonantajaa eilen Roissa. Lehtihän iloitsi sosdemien ym. asevelirenkaan murtumisesta Tampereella. Siellä ehkä ollaan tulemassa järkiinsä. Ynnä palstan nimimerkeistä myös Yrjö voi olla ihan puhtaanvalkoisiesti sosdemien luomus. Pyrkimykset sosdemien ylivaltaa eli hegemoniaa vastaan on torjuttava. SDP on ainoa vaihtoehto, nääs!
Mutta kokoomuksesta kumppani rakkain. Kuten myös Paavo valitsi Päivinsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sauli neljäksi vuodeksi vielä eduskuntaan ja sitten presidentiksi. Olis vähän eritasoinen kuin tuo sossutantta.

Sauli ei johtajanhommissa pärjännyt, vaan hakee nyt rividuunarin paikkaa parlamentin pulpetista.

Suomen kannalta harmi, että tuli lähetettyä tämmöinen kaveri meidän mandaatillemme EIP:in. Jos sinne olisi rekrytoitu joku osaava ja uuttera tyyppi, hän olisi voinut pitää lippuamme korkealla EU:n ytimessä paitsi kautensa loppuun, myös hyvinhoidetusta työstä seuraavan jatkokauden.

... kun eivät vaan laittaisi ketään copy-paste-vileniä sinne loppuajaksi, vai mahdetaanko sitä enää meiltä kysyäkään...

Olisi vaan Kirjastomaksu-Niinistö pysynyt poissa kuvioista. Eihän se tunnu saavan edes naista, edes netistä, kuten sentään Vanhanen. Niinistö tullee huomaamaan eduskunnassa, että hänen aikansa meni jo. Mikään ei ole niin vanhentunut kuin "melkein-presidentti".

Arnold Goyakla
Olisi vaan Kirjastomaksu-Niinistö pysynyt poissa kuvioista. Eihän se tunnu saavan edes naista, edes netistä, kuten sentään Vanhanen. Niinistö tullee huomaamaan eduskunnassa, että hänen aikansa meni jo. Mikään ei ole niin vanhentunut kuin "melkein-presidentti".

EHKÄPÄ Niinistön ei tarvitse metsästää naista netistä !

Kirjastomaksuehdotushan, leikillään, se onkin KOMUKOILLE kova pala !

NIIN, sanoihan se eräskin Linnan kutsuilla aina kokeeraava akka,
että "Harrin juna meni jo", mutta kävikin niin, että "Leenan muna
meni jo" !

Tarja-täti on kirjoittanut Hämeen Sanomiin, että hän on Venäjän tilasta demokratina ja oikeusvaltiona hyvin, hyvin huolestunut. Toisaalta se kuitenkin johtuu siitä, että heillä ei ole länismaisesta demkokratiasta
kokemusta.

Tai päinvastoin siitä, että heillä tuli tiettynä ajankohta kokemusta ihan liikaakin. Ns. demokratiat = Entente, USA ja Japani pitivät keväästä 1918 kevääseen 1919 omia miehitys- ja asioihin puuttumisenjoukkojaan, Japani jopa syksyyn 1922, Pohjois-Sahalinilla jopa vuoteen 1924.
Sen lisäkis nämä valtiot tukivat asein ja varustein kontraikenraaleja.
Lisäksi erityisesti Ranska tuki 1920 sodassa Puolen armeijaa. Suurvallat kävuvät tunnustamaan neuvostovaltaa vasta 1924. Saksa tilanteestaan jiohtuen kuitenkin jo 1922 Rapallossa, USA sen sijaan vasta 1933.
Suomihan muodollisesti sooi rauhan ja tunnusti Tartossa lokakuussa 1920.
mutta vuoden 1944 syksyyn asenne oli, kuin ei olisi tunnustanut ollenkaan.
Vastaavasti Neuvostoliitto noudatti samaa asennetta Talvisodassa
sen alusta helmikuun loppupuolelle 1940.

Tässä maassa Tarja-täti ikäänkuin päättää, mitä on demokratia ja oikeusvaltio. Eikä hän pidä siitä, jos täälläkään, kuten minä, on asiasta eri mieltä. Eikös semmoinen ole diktatuuria? Aika pysähtynyttä ja epäitsenäistä on Tarja-tädin demokratia. Ja rappion hyvä veli -suhteita.

Minusta on tosi hyvä, että Niinistö lähti vaaleihin mukaan. Hän pystyy tuomaan toisenlaista näkökulmaa Suomen asioihin, koska tulee ikään kuin "ulkosuomalaisena".

Kaveri ei jaksanut tehdä edes yhtä kokonaista kautta Euroopan investointipankissa. En kyllä palkkaisi tuollaista kaveria, joka ei hommiinsa sitoudu. Tiedä mihin se nytkin sitten kesken eduskuntakauden lähtee.

Tarja-täti mainitussa kirjoitustuotteessa on sanonut, että on huonoa asia, jos Venäjä ei tiedä hänen poliittisiksi katomistaan murhista. Ja on vielä
huonompia asia, jos tietää. ETTÄ AINA MENEE HUONOSTI, SANOT NOILLE NOSKILLE MITÄ HYVÄNSÄ. Ja samoi9nhan lausuilee palastan aiheissakin John Carter.

Virosta toki on löytynyt höpsöhkön rouvan ja vanhaherra Erkin lausuiluille säestäjä. Sikäläisten puolustusvoiman komentaja on sanonut, että Venäjä on Viron ainoa uhka.

Että siis Sauli Niinistö on pyrkimässä milloin mihinkin, ei tiedä tänä heteknä, mihin seuraavaksi. Kuvastaa Suomenkin tilaa, tämä maa ei tiedä, mihin pyrkii. Euroopan ytimiin, sanoi jo ajat sitten Paavo Lippone, kuten toisaalta minäkin olen ajat sitten lasunut palstalla yhtä ja toista.

Euroopan ydin ovat sen suuryhtiöt. On Suomi siirtynyt Euroopan suuryhtiöihin, ja tuonu maahan niitä. Mitähän Niinistöllä on tuomisia
Euroopasta. Ainakin NATOsta on toisinaan puhunut. Kyllä se noskillekin kelpaa, mutta kansan takia nämä eivät sitä voi julkisesti vielä sanoa.

Mutta heille ei heidän seuiraansa kuulumattomein kannata sanoa mitään.
Ei kelpaa kuitenkaan. Kuuntelevalle ykleisölle kyllä, vaan harvapa tälläkään palstalla on kuulolla. Niin on maa noskettunut. Ennen se oli suomettunut. Merkillistä, että Suomen vika oli olla suomettunut.
Kun siis pitäisi kuulua Euroopan ytimiin ja olla myös USAttunut.

Lazlo
Kaveri ei jaksanut tehdä edes yhtä kokonaista kautta Euroopan investointipankissa. En kyllä palkkaisi tuollaista kaveria, joka ei hommiinsa sitoudu. Tiedä mihin se nytkin sitten kesken eduskuntakauden lähtee.

Niinistön kausi loppuu ensi vuonna muutenkin.

2:n varamiehen tuuraaja
Lazlo
Kaveri ei jaksanut tehdä edes yhtä kokonaista kautta Euroopan investointipankissa. En kyllä palkkaisi tuollaista kaveria, joka ei hommiinsa sitoudu. Tiedä mihin se nytkin sitten kesken eduskuntakauden lähtee.

Niinistön kausi loppuu ensi vuonna muutenkin.

Niin. Ensin oli kuukausia pois presidentinvaalien takia ja nyt lähtee huomattavasti etuajassa.

Oli varmaan liian pieni kala sielläpäin, kun kotimaassa voi olla kuningas.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Niinistön homma investointipankissa oli eräs tyypillisistä eu-palkkioviroista, joihin jäsenmaat voivat tunkea ansioituneita jäähdyttelijöitään. Mitä puolivallaton ja -kielinen poliitikkojuristi teki vieraskielisissä pankkihommissa? Haastattelujutuissa pöytänsä näytti tyhjältä eikä miehen päivittäisrutiineista muutenkaan ollut mitään näyttöä.

Niinistö käynnistelee tulevia presidentinvaaleja kiertämällä koko Suomessa; homma, joka kuuluisi puolueen puheenjohtajalle ja puoluesihteerille. Ääniä Niinistö voi kuitenkin saada vain vaalipiiristään eli pettymys lopputulokseen voi olla karvas sekä (presidentti)ehdokkaalle että puolueelle. Suurten puolueiden pääehdokkaat mittelevät samassa vaalipiirissä, joten päähuomio ja -äänestysaktiivisuus myös keskittyvät. Valtaosa kansanedustajista valitaan kuitenkin edelleenkin muista vaalipiireistä, joten kellokkaiden kokonaistuloksen kannalta vähävillainen poru voi johtaa yllättäviin tuloksiin muualla.

Soinin perussuomalaisilla ja muillakin populistipoppoilla voi olla tilaisuutensa.

Mestariampuja PiPi
Komee on kuningas, näin telkkarista!

Mun telkkarissa se näytti perus niljakkeelta. Eipä suurempia intohimoja edellisissä vaaleissa ollut kuin että Niinistö ei tullut valituksi.

Höpsöt suuria ajattelevat suomlaiset eivät suinkaan rajaudu preisidenttiin ja ulkoministeriin, vaan näkyy olevan heitä ihan riittävä määrä yrittämään määrätä vaalien jälkeisen Suomen sekä hallitus että valta-ja kehityssuunta.

Ja tämän aiheen nimihenkilö Niinistö on taas äsken NATOstanut, kun nääs Vanhanen ei. Kun nääs maailman palaessa Suomi on joutunut aina vaikeuksiin.

Suomihan on historiassaan aina joutunut vaikeuksiin suhteistaan suuren kumppanin kanssa. Palo, jonka piti olla kaukana, on tullut kotiin.

BUSHMAN, long time no see
KERTOO Suomen Kuvalehti ( netti ) ....

Viikon HYVÄ UUTINEN !!!

VAVISKAA sossut ja kepulit !

SAULI tulee

Eipä ole Niinistöille tilausta juuri nyt.

kaima
Mestariampuja PiPi
Komee on kuningas, näin telkkarista!Mun telkkarissa se näytti perus niljakkeelta. Eipä suurempia intohimoja edellisissä vaaleissa ollut kuin että Niinistö ei tullut valituksi.

Tosiaan niljakas opportunisti, joka ei ole vielä löytänyt tarpeeksi näkyvää (kunniallista) jäähdyttelyvirkaa. Eikö ole tarpeeksi "hyviä veljiä" kaverilla, kun pitää tyytyä rivikansanedustajan toimeen?

Tosin olihan tuo vaikeaa "melkeinpresidentti" Esko Ahollakin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat