Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Reality
http://www.esa.int/SPECIALS/GSP/SEM0L6OVGJE_0.html[/quote]

Onko kyseessä sama asia/koe (antigravitaatioefekti) kuin kiistelty venäläinen insinööri Podkletnov Tampereen yliopistolta suoritti?

http://en.wikipedia.org/wiki/Eugene_Podkletnov

Eugene Podkletnov[1] (Russian: Евгений Подклетнов) is a Russian engineer, formerly affiliated with the Materials Science Department at the Tampere University of Technology, Finland, who is best known for his controversial work on a so-called gravity shielding device.

Podkletnov's gravity shielding experiments
According to the account Podkletnov gave to reporter Charles Platt in a 1996 phone interview, during a 1992 experiment with a rotating superconducting disk,

Someone in the laboratory was smoking a pipe, and the pipe smoke rose in a column above the superconducting disc. So we placed a ball-shaped magnet above the disc, attached to a balance. The balance behaved strangely. We substituted a nonmagnetic material, silicon, and still the balance was very strange. We found that any object above the disc lost some of its weight, and we found that if we rotated the disc, the effect was increased.

Podkletnov wrote a paper reporting that the gravitational force directly above the disk was about 0.3% less than normal. He concluded that the superconducting disk was altering the earth's gravitational force above it. (Since this initial experiment, Podkletnov claims, he has improved his technique, allegedly obtaining as much as a 2% decrease in the gravitational force.)
...
Back in 1990, two physicists at the University of Alabama, Douglas Torr and Ning Li, had predicted that superconducting magnets might reduce the effect of gravity. Elated by Podkletnov's apparent confirmation of this prediction, Torr persuaded David Noever, a colleague at the nearby Marshall Space Flight Center in Huntsville, Alabama, to attempt to reproduce the gravity shielding experiment.

Lainaamassani Wikipedian selostuksessa olikin jonkinlainen vastaus kysymykseeni:

“In 2006, Martin Tajmar and several coworkers at the Austrian Research Center (ARC) Seibersdorf announced their claim to have measured the gravitomagnetic London moment of Cooper pairs in a superconducting ring spinning at 6500 rpm. Despite the similarity to the apparatus used by Podkletnov, the authors carefully state in their eprint (see citation below) that their claimed result should not be confused with the claims of Podkletnov.”

Siis, vaikka koejärjestely ja havaittu efekti ovat täysin samankaltaisia, M. Tajmar haluaa että hänen kokeensa ei sekoiteta Podklentovin Suomalaisiin kokeisiin Tampereen yliopistolla. Mutta tämän jälkeen on ilmeisesti lyötävä kiinni, että tämä suprajohtavan gyroskoopin aiheuttama antigravitaatioefekti on todellinen, ja kokeissa toistuvasti aikaansaatava ilmiö!

Ainoastaan ilmiön suuruusluokka ja teoreettinen selitys ovat edelleen epäselviä. Kyseessä on kuitenkin asia joka on teorioitten ja kosmologian kannalta ensiluokkaisen tärkeä.

Koska olen selvästi osoittanut lukuisia kertoja aikaisemmin, että Urantia-kirjan selostama kosmologia ja fysiikka ovat aikansa edellä, niin on merkillepantavaa että tämäkin ilmiö mitä ilmeisemmin on selostettu Urantia-kirjassa useassa yhteydessä:

SIVU.101 - §3 Antigravitaatio voi kumota painovoiman paikallisissa
puitteissa; se tapahtuu käyttämällä vastaavan suuruista
vahvuusläsnäoloa. Se toimii vain aineelliseen vetovoimaan nähden, eikä
se ole mielen suorittama toimenpide. Gyroskoopissa ilmenevä vetovoimaa
vastustava ilmiö
antaa likimain oikean kuvan siitä, miten
antigravitaatio vaikuttaa, mutta se ei kelpaa kuvaamaan
antigravitaation syytä.

(alkuperäinen teksti, Page-101:
Antigravity can annul gravity within a local frame; it does so by the
exercise of equal force presence. It operates only with reference to material
gravity, and it is not the action of mind. The gravity-resistant phenomenon of
a gyroscope is a fair illustration of the effect of antigravity but of no
value to illustrate the cause of antigravity.)

SIVU.175 - §6 Kehittyvällä energialla on substanssi; sillä on paino,
vaikka paino aina onkin suhteellinen ja riippuu pyörimisnopeudesta,
massasta ja antigravitaatiosta. Materian massa pyrkii hidastamaan
energian nopeutta.

SIVU.473 - §8 Meidän on koko tämän koskaan päättymättömän energian ja
aineen metamorfoosin pituudelta otettava huomioon gravitaatiopaineen
vaikutus samoin kuin ultimatonisten energioiden antigravitatorinen
käyttäytyminen tietyissä lämpötila-, nopeus- ja
kiertoliikeolosuhteissa.
---

Asiasta ja Podkletnovin kokeista Tampereella keskusteltiin myöskin Skeptikkojen palstalla useita vuosia sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin, useita vuosia sitten, ja vieläkään ei ole antigravitaatiota nähty sitten missään. Jo muinaisilla kreikkalaisilla kasvoivat siivet, ja he lentelivät kyöpelivuoren ympäri niillä, kuten muutkin siivekkäät ihmiset tänä päivänä.

Ei voida tehdä mitään antigravitaatiota, koska gravitaatio on negatiivinen dimensio, jonka vastadimensio on tämä tila jossa olemme. Antigravitaatio on siis tilaa. Tässä sitä on koko ajan ympärillämme. Se, että sitä on tässä ympärillämme, aiheuttaa sen, että kaikella on tarve kutistua olemattomiin, kuten mustissa aukoissa voimme todeta tapahtuvan.

Tätä ei Urantiassa lue, eikä missään muuallakaan. Ainoastaan tiede-palstalla. Ja sitten kun tästä joku saa Nobelin, niin sitten te kaikki olette yhteen ääneen sitä mieltä että totta kai, sehän nyt on selvää, tuonhan tajuaa jo yksinkertaisinkin olento.

Armitage
niin, useita vuosia sitten, ja vieläkään ei ole antigravitaatiota nähty sitten missään. Jo muinaisilla kreikkalaisilla kasvoivat siivet, ja he lentelivät kyöpelivuoren ympäri niillä, kuten muutkin siivekkäät ihmiset tänä päivänä.

Ei voida tehdä mitään antigravitaatiota, koska gravitaatio on negatiivinen dimensio, jonka vastadimensio on tämä tila jossa olemme. Antigravitaatio on siis tilaa. Tässä sitä on koko ajan ympärillämme. Se, että sitä on tässä ympärillämme, aiheuttaa sen, että kaikella on tarve kutistua olemattomiin, kuten mustissa aukoissa voimme todeta tapahtuvan.

Tätä ei Urantiassa lue, eikä missään muuallakaan. Ainoastaan tiede-palstalla. Ja sitten kun tästä joku saa Nobelin, niin sitten te kaikki olette yhteen ääneen sitä mieltä että totta kai, sehän nyt on selvää, tuonhan tajuaa jo yksinkertaisinkin olento.

Lähetetty: Sun Jou 03, 2006 1:08 pm Viestin aihe: Putoava antimateria

--------------------------------------------------------------------------------

Hei, entäpä kun vaihdamme tilan tilalle antimaterian?

Silloinhan teoriasi nimi muuttuisi putoavan antimaterian teoriaksi.

Silloin se jopa saattaisi toimia joten kuten, mutta tuskin kuitenkaan paremmin kuin ajatukseni, jonka mukaan maailmankaikkeus siis oikeasti toimii!!!

Savor

Sinun ajatuksesi mukaan maailmankaikkeus siis toimii?

Jee! Shamppanjaa Kuopioon.

Seuraavaksi, muodostaisitko sellaisen lauseen jossa on jotain informaatiotakin, eikä nonformaatiota, kuten edellisessä "kaiken" teoriassasi.

Voin korvata tuon maailmankaikkeus toimii-lauseen seuraavalla:

Minun kaikenteoria on seuraava, eli se selittää kaiken.

"Maailmankaikkeus on kehittynyt kehittymyksistä." Tämän teorian esitin jo 6-vuotiaana.

Se selittää yhtä paljon kuin sinunkin teoriasi, eli ei mitään. Se tekee niistä nonformatiivisia, ei mitään informaatiota sisältäviksi tyhjiksi lauseiksi, sanahelinäksi. Yhtä informatiiviseksi kuin "aäpehgpweobwebw".

Savor

Hei, entäpä kun vaihdamme tilan tilalle antimaterian?

Silloinhan teoriasi nimi muuttuisi putoavan antimaterian teoriaksi.

Et voi vaihtaa tilan tilalle antimateriaa, vaan materian, hölmö. Materialla on ulottuvuus, ja siitä johtuen se pyrkii romahtamaan, 0-ulotteiseksi, siihen tilaan missä se oli aikojen alussa, eli ei miksikään. Eli tilan tilalle voit vaihtaa materian, gravitaation tilalle antimaterian. tämä siitä syystä, että aine on "tiivistynyttä" energiaa, eli energiaa, jolla on dimensio.

Gravitaatio ei ole siis vastakappale, vaan se on kuin se voima, joka vetää venytetyn jousen takaisin kasaan tai työntää puristetun taas auki, eli pyrkii harmonisoimaan ja vakauttamaan kyseisen anomalian tyhjyydessä.

Kyseessä on sen verran mielenkiintoinen asia, että kommentteja olisi uskonut tulleen muiltakin palstan fyysikoilta ja teoreetikoilta.

Antigravitaatiokenttää on mitä ilmeisimmin aikaansaatavissa suprajohtavalla pyörivällä kiekolla! Siis kenttä joka pienentää Maan gravitaatiokenttää tämän pyörivän kiekon yläpuolella. Mitä todennäköisimmin tästä tulee olema maininta tulevissa fysiikan oppikirjoissa.

Kyseessä siis ei ole tunnettu sähköinen tai magneettinen kenttä, eikä suhteellisuusteoria ennusta tällaisen kentän olemassaoloa. Ilmiötä on pystytty toistamaan ja verifioimaan lukuisilla kokeilla; ensimmäisen kerran Suomessa. Tässä toinen referenssi asiasta:

http://www.answers.com/topic/yevgeny-podkletnov

jossa mainitaan seuraavat viitteet:
References
• Tajmar, M.; Plesescu, C.F.; Marhold, K.; and de Matos, C.J. (2002). "Gravitomagnetic Field of a Rotating Superconductor and of a Rotating Superfluid." 11 Mar, 2002.
• Podkletnov, Eugene; and Modanese, Giovanni (2003). "Investigation of high voltage discharges in low pressure gases through large ceramic superconducting electrodes". J. Low Temp. Phys. 132: 239-259. eprint version. It appears from this paper that Podkletnov and Modanese have withdrawn their claim about gravity beams, claiming now only that their alleged beam is not electromagnetic radiation.
• Evgeny Podkletnov and Giovanni Modanese, Impulse Gravity Generator Based on Charged YBa_2Cu_3O_{7-y} Superconductor with Composite Crystal Structure, unpublished eprint dated 30 Aug 2001.
• Evgeny Podkletnov, Weak gravitation shielding properties of composite bulk Y Ba2Cu3O7−x superconductor below 70 K under e.m. field, unpublished eprint dated 10 Jan 1997. This is believed to be substantially the same paper accepted for publication in 1996 by Journal of Physics D which was later withdrawn by the author.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat