Seuraa 
Viestejä45973

http://en.wikipedia.org/wiki/John_Titor

Aika varmalta näyttäis, että Titor todellakin tuli tulevaisuudesta..

http://www.abovetopsecret.com/pages/joh ... mages.html

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Kuulemma John Titorin esittämät näkemykset historian (tai tulevaisuuden) kulusta vastaavat hyvinkin pitkälti jotain tieteisnovellia jonka nimi on "Alas, Babylon". Aikamoinen sattuma

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Lisättäköön vielä - on aika uskomatonta, jos joku vielä uskoo Titorin tulleen tulevaisuudesta. Useat Titorin ennustukset ovat jo nyt menneet totaalisesti pieleen, mikä osoittaa kiistattomasti ettei heppu oikeasti tiennyt mitään tulevaisuuden tapahtumista. Vuosituhannen vaihteessa ei ollut mitään katastrofaalista, Irakin sota ei ole edelleenkään levinnyt laajemalle, yhdysvaltain presidentinvaaliin ei liittynyt dramatiikkaa eikä syttynyt sisällissotaa, jne, jne, jne...

Kaikilla tulevaisuuden ennustajilla tuntuu olevan sama ongelma: tulevaisuutta on niin pirun vaikea ennustaa!

Titorhan jätti tuollaisen takaportin, että Yhdysvaltojen tiedotusvälineet eivät uutisoi sisäisistä levottomuuksista ja että tilanne tulee selkeäksi noin vuonna 2008, samoin hänen nimellään kirjoitellut immeinen sanoi, että jo ylipäätään tuon tulevaisuudenkuvan kertominen tässä ajassa voi estää sen toteutumisen.
Olkoonkin, että epäilen Titorin aitoutta, niin se ei vähennä huoltani siitä, että maailmassa on joka vuosi enemmän ja enemmän ydinaseita ja että kaikesta puheesta ja diplomatiasta huolimatta, saattaa olla vain ajan kysymys koska niitä käytetään.
John Titor voi olla kaiken tiedetyn valossa kiistatta todellinen aikamatkaaja, mutta se ei vielä tarkoita että näin olisi: tosiasiat ja niistä vedetyt johtopäätökset voivat olla vääriä. Sama pätee siihen, ettei hän olisi todellinen aikamatkaaja. Asian voi todeta vasta, kun hänen ennustuksensa ovat menneet pieleen. Minusta olisi hyvä, jos ihmiset hurahtaisivat oikein joukolla estämään kolmannen maailmansodan syttymistä. En pahemmin välittäisi tekisivätkö he sen jeesuskristuksen, Pyhän Lehmän tai John Titorin nimissä, kunhan tekisivät.
Irakin sota saattaa vielä levitä, kunhan Ameriikoissa keksitään mistä saadaan lisää rahaa, jotta "sotaa terrorismia vastaan" voidaan jatkaa. Sen varjolla on hyvä hyökätä mihin tahansa öljyä tuottavaan valtioon, koska missään päin ei ole esimerkiksi valtiota nimeltä Terroristan, jonka rajoilta tunkee terroristeja muun maailman riesaksi tasaisena virtana aamusta iltaan. Vanhaa kunnon paranoidia skitsofreenikkoa lainatakseni: "ne ovat kaikkialla".
Hieman aiheen vierestä, mutta ei onneksi kovin kaukaa. Maailmanlopun ennustukset saavat minut hieman runolliseksi.

Tuskinpa ydinaseita tulla käyttämään, ainakaan kovin hepposten syitten takia. Kuten 2. MS:ssa niitä käytettiin jotta saataisiin sota loppumaan mikä on mielestäni hyväksyttävä syy.
Ei Yhdysvallat ole ainoa maa jota on syytä moittia terroristien vastaisesta sodasta, kun Venäjäkin on astunut leikkiin mukaan.
Jossakin "maailman loppu" julistuksessa väitettiin että joskus 2020-2030 yhdysvallat menettää armeijansa mahdin. JA venäjä ottaa tämän paikan, ja aloittaa terrorimin vastaisen sodan. Bielä asteroidikin osuu maapalloon. Mutta sehän on laskeskeltu että se vain "hipaisisi" planettaamme. Niin ja oliko se yhdysvaltojen presidentti kuoleee helikopteri onnetomuudessa.

Täyttä huuhataa jokin maailman loppu meidän elin aikana..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat