Seuraa 
Viestejä45973

Jotta saadan keskustelua aloitettua, niin pyydän tähän nyt alustusta ArKos itse:ltä.

Halonen sanoo Hämeen Sanomien haastattelussa, että jos Venäjän hallinto ei tiedä murhista mitään, niin tilanne on huolestuttava - ja jos tietää, vielä huolestuttavampi.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Odotetaan sitä kaunista päivää, kun Venäjän johtoon öljy- ja kaasuvarojen sekä ydinaseiden haltijaksi nousee joku oikeasti epämiellyttävä henkilö tai taho. Sellainen, joka voisi vaikka käyttää radioaktiivista myrkkyä agendansa kohottamiseen.

2:n varamiehen tuuraaja
Jotta saadan keskustelua aloitettua, niin pyydän tähän nyt alustusta ArKos itse:ltä.

Halonen sanoo Hämeen Sanomien haastattelussa, että jos Venäjän hallinto ei tiedä murhista mitään, niin tilanne on huolestuttava - ja jos tietää, vielä huolestuttavampi.


Taitaa Halonen kehitellä erilaisia lohkaisuja virkaansa perustellakseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikä on oikeusvaltio, sen melkoisessa määrin määritelee itsenäinen valtio itse. Venäjä tiettävästi on itsenäinen valtio.

Suomella on tietenkin oikeus omiin käsityksiinsä oikeusvaltiosta, ja Suomikin on muodollisesti eli kansainvälisoikeudellisesti itsenäinen valtio.
Sen sijaan sen itsenäisyys reaalisesti eli todellisesti on varsin kyseenalainen. Suomi pikemminkin on suurporvariston imperiumissa eoi maailmanvallassa eräs itsehallinollinen maakunta. Maan suurin talous on jo puoliksi ulkomaisessa hallinnassa, vastaavasti suomalainen omistus on muuttanut ulos. Määritellessään Venäjääkin Suomi nojautuu ulkomaisiin isäntiinsä, ulkomaisiin taantumussuurporvareihin. Kuten myös ennen
suursotaa, kuulua Talvisotaa.

Nosketäti Tarja ja vanhaherra ulkonisteri Erki T ovat höpsähtäneitä. Mutta tuo höpsähdyksen suunta on tarkoitus asettaa vaaleissa valtasuunnaksi.

2:n varamiehen tuuraaja
Jotta saadan keskustelua aloitettua, niin pyydän tähän nyt alustusta ArKos itse:ltä.

Halonen sanoo Hämeen Sanomien haastattelussa, että jos Venäjän hallinto ei tiedä murhista mitään, niin tilanne on huolestuttava - ja jos tietää, vielä huolestuttavampi.

Pitää harkita. En minäkään usein polkaise jakeluun alustuksia ihan pika pikaa.

Imagine
Odotetaan sitä kaunista päivää, kun Venäjän johtoon öljy- ja kaasuvarojen sekä ydinaseiden haltijaksi nousee joku oikeasti epämiellyttävä henkilö tai taho. Sellainen, joka voisi vaikka käyttää radioaktiivista myrkkyä agendansa kohottamiseen.

Bushan vois mennä sinne sitte ehdokkaaks

Tämä maa, jossa vähälukuinen joukko suuromistajia kykenee suuntaamaan ja myös suuntaa demokratian toiminnan. Ei kyse ole vain omistuksen ja sen kesksttymisen eduista, vaan myös suurtuotannon organisaatiosta ja sen vaateista. Tämä on suurporvariston valtakunta. Suuren Rahan valtakunta, koska se on kapitalistien suurteollisuusvaltakunta. Tämä maa myös havainnollisesti todistaa, että demokratia on suurporvaristolle viiem kädessä paras valtiomuoto, vaikka historiassa ovat täällä runsaat kokemukset myös pakkokomennosta, diktatuurista.

Lehdistö, se on lujasti suurporvaristen omistajien hallusssa. Ja tätä täydentää lähellä oleva vallankäyttö myös sähköisessä tiedotuksessa.

Demokraatisen valtion johto ja korkein virkakunta, he kuuntelevat nöyruinä, mitä Suurella Rahalla on sydämellään. He ovat toimeenpaneva komitea eli lautakunta, joka hoitelee suurporvariston tahdon toteutuksen.
Verolait ja veronalennukset, toimenpiteet, joilla " edistetään yirtystoimintaa". Entäs vastapuolen velvollisuudet. Niitä ei varinaisesti ole, vaan suuri omistaja voi hoitaa omaisuuttaan kuten haluaa. Vaikka siirää sen ulos, myydä omaiuutnsa ulos maasta, irtisanoa vaikka työntekijät
Kunhan sentään noudattaa lakia. Ja sekään ei aina onnistu.

Työttömyys, sehän on täällä työttömein oma syy, varsinkin pitkäaikaisena.

Valtion omaiuuden myynti, osaksi alihintaan, erityisesti Suomen liityttyä vuosikymmen sitten EUhun. Ulkomiasten omistajien vahva valta jo suuromistuksessa ja -tuotannossa. Ja niin hallitus- ja muu valtiovalta jo puolikis on ulkomaisten rikkaiden palvelija. Ei tämä ole enää todellisesti eli reaalisesti itsenäinen maa.

Suurporvariston maailmanimperiumi. Euroopan yhteisö täällä. Liittyen edelelä kerrottuun omistus- ja valtiovallan käytöstilanteeseenkin Suomi lähinnä on ittsehallinnollein maakunta, ei itsenäinen maa. Ja tämä on havainnolistunut ja mennyt nopeasti pitemmälle näinä puolena vuotena, kun Suomi on ollut EUn puheenjohtaja.

Kansalle jaetaan, jakaja kuin Joulupukki. Kiltit lapset saavat lahjoja, optioista pikku työläisen, pienen ihmisen, palkankortuksiin. Niin kansan valio-osakin on samauistanut etunsa suurporvariston etuihin. Se äänestää
eduskuntaan väkeä hoitamaan hyvin tämän hyväksi koetun suurporvairsen ja oiekostn vllan asioita, säätämään sen lakeja, antmaan luottamuskensa sen hallitukselle ja nimitetylle virkakunnalle.

Tuhmat kakarat eivät saa lahjoja. Heidät koetaan demokratian maanvaivaksi.

Suomen sekä sisä- että ulkopoliittisen kurssin koveneminen, pyrkimys toteuttaa uusi suunta vaa¨lien jälkeen ja nojaten vaalien oikeistolaiseen tulokseen. Kyse ei suinkaan ole oikeistpon pyrkimisestä valtaan.
Se on ollut vallassa kauan, vain välivuodet 1945 - 1948 olivat poikkeus.
Kyse on on oikeistovallan, taantumussuurporvariston, vallan uudesta laadullisesta asteesta. Demokratia muuntuu yhä enemmän diktatuuriksi, kuten on muuntunut myös suuri esimerkkimaa USA.

Sosiaalidemokratia, joka joskus on tarkoittanut demokratian huolenpitoa kansasta, huolenpoitoa sen huono-osaisista veljistä. Nyt sosiaali demokratia on vallan ja omistuksen hyväosaisten veljien huolenpitoa toisistaan. Ja tätä lähellä ovat myös Venäjän tilasta nyt huolta kantavat
Rouva Presidentti ynnä ulkonministeri vanhaherra Tuomioja.

Tällainen on se demokratia, jota Rouva Presidentti ja Ulkoministeri tarjoavat noudatettavakis malliksi Venäjälle, ja näyttävät närkästystään, kun siellä ei korvia lotkauteta Suomen mallille. Näyttävät närkästystään
Euroopan etuvartiossa. " Raja railona aukea, on edessä Aasia itä.
Takana länttä ja Eurooppaa, varjelen vartija sitä!". Venäjä, se on tuhmien kakaroiden maa. johtajankin tuhma kakara Vladimir Putin. Tuhmat
kakarat ovat murhanneet tuhansia OIKEAN DEMOKRATIAN puolustajia.
Niin tiedetään täällä Rouva Presidenttiä ja vanhaherra ulkoministeriä myöten, vaikka mitään todistusaineistoa ei asiaa ole. Vain aihetodisteita.
Mutta presidentti ja ulkoministeri ovat lukeneet oikieta lehtiä, ja jättäneet tuhmien kakarain jutut lukematta. - Sehän menee niin myös tällä palstalla.

Koko Eurooplalekin malliksi tarjotaan Suomen koululaitosta. Sen erinomaiset tuotteet ja opettajatkin esiintyvät tällä palstalla, myös käytöstapoineen. Varjelette vartijat SITÄ! - Jo koulussa suomalaiset sisänajetaan mytös tähän mallidemokratiaan.

Lisättynä edelliseen sanomiseeni tässä aiheessa tämä käynee edes välttävästä alustuksesta.

Muutenhan tämä Suomen demokratia ja suurporvariston valta olisi hyvin mittavan perusteellisen teoksen aihe.

ArKos

ymmärsinkö oikein alustuksesi?

Väität, ettei Suomi ole oikeusvaltio ja että Venäjä on.

Kävi niinkuin monelle on käynyt jo avaruusfysiiikan aiheissa. Et ymmärtänyt.

Oikeusvaltiossa asianajajilla on paljon töitä. Venäjällä asianajien asema ei ole samassa määrin vahva.

Tämä on maakunta suurporvariston maailmanvaltakunnasssa. Yhteiskunnan, ihmiten, demokratian, alla on suurporvarien talouden
ja sotalaitosten alamaailma. Tärkeä yhdysside ala- ja ylämaailman välillä ovat asianajajat. Oikeuvaltio on sitä varten, etä asianajajat voisivat hyvin hoitaa asioita. Asianajajien asema on vahva.

Oikeusvaltio. Mutta sehän suurporvarisena tarkoittaakin, että oikeus ei toteudu suoraan, sekä tuomioistuinten että kansan suorana oikeutena.
Oikeus toteutuukin asianajajien vääntönä. Tuomiovaltaa käyttävät heidän virkaveljensä. Ja myös kansanedustajien lainsäädäntötyö toteutuu asianjotyönä.

Lipponen eilen Lauantaiseurassa oli sanoissaan varovainen. Lopussa
pääsi kuitenkin kerskuri irti. Täälläö Suomessa on mallidemokratia, se on lähes joka asiassa ykkönen tai kakkonen. Nääs retkikunnat maailmasta tulevat tänne ihmettelemään.

Lisäksi Lipponen hämmästeli: miksi täällä NATO on MÖRKÖ, jolle ollaan allergisia. NATOhan on Suomen mahdollinen vaihtoehto.

Suurtuotanto tuottaa kehittyneen maailman hyödykkeet ja palvelut.
Suurtuotantoa hallitsee ja omistaa suurporvaristo. Tämä on myös imperiumiaan eli maailmanvaltakuntaansa hallitseva MÖRKÖ.
Ja mörön tärkein sotapuolen liittomörkö on NATO. Tämänkin mörön
ystäviä ovat Suomen oikeistososdemit eli nosket. Näiden suurin vaikuttaja yhä, hänkin kuin mörkö, siis noskemörkö, on Paavo Lipponen.

Kuvitteellisia mörköjä ovat mm. Joulupukki ja Jumala. Hekin ovat saaneet roolin eli osan MÖRKÖ suurporvariston maailmanvaltakunnassa.

Tiedotuspuolen, tärkeimpänä lehtien ja sähköisen, valta on lujasti suurporvariston käsissä.

Suomessa mm. presidentti ja ulkoministeri ymmärtävät lukea OIKEITA LEHTIÄ. Ne arvostelevat Venäjää, Putinia. Ja niin myös Suomen presidentti ja ulkoministeri arvostelevat Venäjää, Putinia. Suomen mallidemokratian on myös tässä oletava ykkönen tai kakkonen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat